Evet Biz Evde Kalmış Kızlar

Bu ne saçma düşünce inşallah öyleleri aldatılır!!!
Belki de aldatılıyordur. Bu kadar detaylara takılıp hayatını cehenneme çevirmesinin bir nedeni olabilir. Ancak ne olursa olsun bekar bir kadına git bekar bir direksiyon hocası bul diyen kadının aklı sadece bel altına çalışıyordur

C ceycey0406 kadınlarla arkadaş olmak yani gerçek manada arkadaş olmak ultra zor. Çünkü kadınlar hissettiklerine paralel davranışlar göstermiyor. Erkek sevmiyorsa sevmiyordur nettir. Kadın sizi sevmesede yüzünüze gülüp bir de üstüne arkanızdan iş çevirebilir. Özetle zor yaratıklarız. Ancak evliliği marifet görüp evlendiği için altın madalya bekleyenlerin aldığı tek şey yerde teki nerede olduğu belli olmayan pis çoraptır.

Evliliğe karşı değilim evlilik meraklısı da değilim. Ama bildiğim tek şey. Evlilik zor kurum....

kalp kiranın yüzü gülmüyor

Olursa olur olmazsa olmaz kafasına gelince herşeyin engeli kalkıyor ortadan. Bu sene herkes virüsle birlikte gerçeklerle yüzleşti, çoğu insan boşandı vs. Gelecekte neler yaşarız bilemiyorum, enazından evlilik "ya iyi ki evlenmişim, iyi ki varsın" diyebilmek enazından. Yoksa evlilik kadınlar için boşa zaman kaybı oluyor, sadece aynı evde yaşayan iki kişi haline geliyorsun. Herkes içine sinen biriyle birlikte olsun umarım

Herkes yaşadığı anın kıymetini bilse sorun kalmayacak aslında. Bekar, bekarlığının kıymetini bilsin, her yaşın her çağın ayrı güzelliği var. Mesela kendini keşfetsin, dünyayı tanısın kendini tanısın. Evli de evliliğinin kıymetini bilsin.. Ne diyeyim herkes kendi içine dönse başkaları için yaşamayı bıraksa, her özel anını başkalarıyla paylaşma derdine düşmese... Sürekli başkaları şöyle düşünsün diye yaşıyor gibiyiz, önce ne istediğimizi bilsek kendimize dönsek sorun kalmayacak... Ya da sorunlar bu kadar sığ olmayacak.

Çok çok aşıksanız ve evlenmekten başka şekilde birliktelik yaşama imkanınız yoksa evlenilebilir. Yoksa evlenmek biraz gereksiz bana kalırsa. Yok Onun ailesi, yok benim ailem, geçim derdi vs...
Ben 21 yaşında evlendim çünkü ailem sevgilimle gezip tozmama aynı evde kalmama tatile gitmeme asla müsade etmezdi. Şimdi kızım var, erkenden evlenmesini istemem, sevgilisi olabilir hayatın keyfini çıkarabilir ama bu kadar büyük bi sorumluluğu almasına üzülürüm. Bence evliliği güzel yapan tek şey aşık olduğun kişiyle olması.
Eşimle bir süredir iş dolayısıyla ayrı yaşıyoduk, kendisini çok özlemekle beraber ev işlerinin artmasını, yemek vs hazırlamayı, ailesini hiiiiiç özlemedim mesela :)
İnsanların evlenme isteğini anlayabiliyorum. Konu sahibi peki siz bu konuda bir şey yapıyor musunuz? Erkekler genelde yönetilebilir canlılar olduğundan beğendiğiniz birileri varsa sinyallerinizi gönderin derim. Ben olsam öyle biri varsa elimden geleni ardıma koymazdım

35 yaşındaki erkek 25 yaşındaki kızla evlenebiliyor ama 35 yaşındaki kadın 30 yaşındaki erkekle evlenebilir mi ? bence yaşı yaşına olayı çıkartmak lazım herkes kendinden en fazla 3 yaş büyükle evlensin böylelikle hiç bir sıkıntı kalmaz

Aynı fikirdeyim. Kadınlar o kadar büyük erkeklerle evlenmese keşke. Tabii aşık olmuştur, tam önün içindir o kişi falan olabilir evlenir de çoğu da öyle değildir herhalde bilemedim. Kadınlar için toplum anca laf söylüyor. Boşanmış kadından da hep dul diye bahsederler ya ona da sınır oluyorum ben. bekar işte o ne dulu. Bunu yapan kadın da var bolca tabii.

Evlenebilir benim cevremde var baya .Neden bu kadar garipsediniz ki?

27 gibi baslayip 30 larinda halaya kalkan bir buldum mu birakmam furyası çıktı kimisinde. Bana kötü geliyor disardan bakinca.
Cok evlenme meraklisi gozukmek hos değil bence darlayarak yapiliyorsa sonrasi malum oluyor.
Cogu kiside cocuk yapabilmek icin elimi hizli tutmam gerek diyerek yüreğine su serpiyor ama o yasa kadar evlenmeyip bir anda tuttgunu birakmam taktigi ile 3 ayda evlenelim diye direten baya kişi gördüm bura da , normal hayatimda da.

Birde kadinlarin evlendiği erkek yaslari vs ele alınmış. Arkadaslar kismetinde varsa Bağdat'ta da olsa bulur seni derler bir sakin atama degil bu biri ataninca digeri açıkta kalsin

Nasip kısmet ama kendinizi buna şartlamanızı da anlamam. Gez toz eğlen diyenler haklı. Hayatta sadece evlilik yok. Hatta evlilik hayatın birçok alanını birçok insan için engelliyor. Hani bir söz var. Evlilik kale gibidir. Dışarıdakiler içeri girmeye, içeridekiler dışarı çıkmaya çalışır. Bu kadar yakınmaktansa, yok içimi yaktı gibi, mevcut durumda yapılabilecekleri değerlendirin.

Evlenmek isteyene de istemeyene de saygı duyuyorum.

Evlenmek isteyenleri yobaz sığ görüşlü olarak ele alan bir grupta var o da çok dar fikirlilik evlenmek istememek kadar evlenmek istemek de doğal

Umarım hersey gönlüne göre olur konu sahibi

Kafanı çok takma sen hayatın tadını çıkar nasipse elbet olur.

Merhaba,
Biz seninle aynı gemideydik seni çok iyi anlıyorum
Ben 34 yaşındayım 2 yıl önce evlendim
O kadar çok istemiştim ki evlenmeyi ama sırf insanlar ın baskısından çok sıkıldığım içindi aslında bunu yaşamayan bilemez hissetmeyen bunun için gözyaşı dökmeyen bilemez... va artık hayatın içinde bir rutin var sıra sıradaki rutine gelince onu yapmak gerektiğini hissettiğin için gez toz onu yap bunu yap diyenler aslında boş yani...

Evlenmek o kadar fıtrata uygun birşeyki... o kadar kendimi huzurlu hissediyorum ki öncesiyle kıyaslanamaz bile...yaşadığım çok fazla olumsuzluklar kavgalar da oldu hala oluyor ama eşimi görünce mutlu olmak başka bir duygu... babamı çok severim sanki içimdeki baba sevgisi koca sevgisine evrildi...

ama bir başarı bir mertebe atlama başka bir boyuta geçme falan değil yani... hayat aynı devam ediyor ama daha tamamlanmış bi şekilde... yine kendinlesin ve kendine ne kadar değer katarsan o kadar güzel bir evlilik oluyor...

Ve evlilik iki kişilik bir olay iki kişininde aynı freakansta hazır olması gerekiyor sanırım... belki şuan gelecekteki eşiniz henüz hazır değil evliliğe, dua edin ve bekleyin... dualar geri çevrilmez inşallah.. hayallerinizin üstünde güzel bir yuva kurun inşallah...
Arkadaşlarınızla birlikteliğinizi ne olursa olsun sakin bozmayın... ben de mesafe koymuştuk sonra baktım yanımda eşim var ama dostum yok... o da ayrı bir imtihan oluyor... insan sosyal bir varlık ve hersey yerli yerinde olunca asıl mutluluk oluyor... yoksa yine eksik kalıyorsunuz...

Çokkk haklısınız ama herseyin bir zamanı var. Ben de gec evlendim (30) Çogu arkadasım anne olmuştu ben de anne olmak istiyordum. Sizi çok iyi anlıyorum. Ama o zaman bu eşimle 30 yasında evleneceğini bilsem valla yer içer keyfime bakardım. Zaten olacaksa da keyfinize bakın, olmayacaksa da keyfinize bakın. Her sekilde gezin, dolaşın, türlü ortamlara girin, yeni insan tanıyın. Bu konudaki söylemlerde etrafınızdakiler haklı.

Cocugum olmazsa konusunda dert ediyorsunuz. Bu biyolojik bir gercek. Kadın yası önemli. Bu sebepten yumurtalarınızı dondurdum. İleride evliliğini gecikirse genc yumurtalarınız bekliyor olur.

Ay bide şu soruyu sorarlardı bekarken evlenmeyi düşünmüyormusun? yahu bu düşünmeyle gelen bir prens değilki...
Evlendim 29 da şimdide bebek düşünmüyormusunuz?hahha düşünmeyle olsaydı bu herhalde rekor sayıda dogum olurdu
Bu muhabbetler hiç bitmiyor... İnsanlar da nerde kimle nasıl konuşulur r onu bilmiyor...

Rabbim bekar arkadaşlarıma tez zmnda denk eşlerini karlılarına çıkartsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…