Evet Biz Evde Kalmış Kızlar

yuzugu parmagina taktigin gun.gideer gitmez bebek yap sakin hap falan alma diyecekler evliliginin 3. haftasi bebek soracaklar. bence
muhhattab bile alma 36 da evlendim duymadigim kalmadi kocasini kiskananmi dersin menepoza girdi daha bebegi olmaz diyenimi. nisanlandigimi duyunca kendinden kucuk kardesleri evlenince mecbur buuna vardi diyenmi. acik ve net diyorum geberin bee nolur susun diye haykirasim geliyo. simdide sakin ha bu dogsun hemen 2. yi planla

ha ha ha ben de 32 de evlendim.29 yaşındayken annemin karşı komşusu bana şöyle demiştii:ayyy sen çok namuslu kızsın valla hiççç benim kocama bakmıyorsun . valla şaşkınlıktan cevap bile veremedim .sanki evli olmayanlar fıldır fıldır erkek arıyor pesss.yav velev ki kötü niyetli bir kadın olsaydım.e be kadın üniversite diplomamla neden senin kamyon şoförü kocana bakayım kıtlık mı girdi adamlara der ve susarımmmm.cahille aşık atılmazzz

Valla hiç gülesim yoktu gece gece güldürdünüz

seninkide ayri bi alem. potansiyel koca ayartan olarak goruyolar ama dedigin gibi bide bize sorsalar sumsuk kocalarina Bakiyozmu

kocasina bakmadigi icin birde namuslu kesin bu diye düşunmuş belki namussuzum da o namussuzlukla bile senin kocana tenezzul etmiyorum olamaz mi yani

Ben sevgililigi bile kaldiramiyorken nasil evlenicem onu dusunuyorum gercekten. Sevgilim beni evlilikten soguttu resmen. Artik evlilik fikri kabustan farksiz benim icin. Gozunu ilk actiginda gorecegin kişi o en mahremine ait olan olacak o. Hayat, gerçekten kendini olur olmaz birine emanet edemeyecek kadar degerli. Ne bu baskı. Ben de anlamiyorum 23 yasindayim babam surekli evlilik lafi ediyor cevredekiler evlenince sorsan asla kizinin erken evlenmesini istemez. Ama agzi başka caliyor. Gercekten cok sıkıldım herkesi geride birakip cekip gidesim, şu hastalikli iliskiden de kurtulasim var. Gercekten erkekler iflah olmaz varliklar. Oyuzden iclerinden kotunun iyisini secip onu o sekilde kabul etmek de kolay iş degil. Hayırlısı de geç. Herkes evlenmek yuva kurmak zorunda degil, evlilik herkesin harcı degil. Bulursan yarının belki olmayacaginin, ölümün ve zoraki ayrılıgın bilincinde olup ona gore kiymet bilen bi erkek evlenirsin. Yoksa cekilcek cile degil.

peki şimdi evli misiniz ya da hayatınızda biri var mı?

internet çok kötü güven olmuyor

hep bir isteği oluyor toplumun

bu benim başıma geldi yalnız. Direksiyon dersi alacağım hocanın eşi kendine bekar erkek direksiyon hocası bulamadın mı deyince önce neye uğradığımı şaşırıp sonra cevabı yapıştırdım. Sen evlemişsin ama hala aklın bel altında yalnız bil diye söylüyorum senin ek iş yapıp eve para götürme derdinde olan kır saçlı pörsük kocanla işim olmaz. Emin ol iki pörsük birbirinize layıksınız deyip kapattım suratına telefonu...

Sonra ki direksiyon hocamda evli bir insandı çünkü benim için evli ya da bekar kadın ya da erkek olmasının bir önemi yoktu. Dersini doğru düzgün versin yeterdi .çünkümde ben koca değil hoca arıyordum

bu konu eskiydi hortlamış sanırım

valla bu olaylara gülsem mi ağlasam mı bilemem yıllardır

Ben çok ağladım bu olayı yaşadığımda. İkili ilişkilerimde evli arkadaşlarımla görüşürken çok aşırı dikkat ederim. Çünkü evli kadınlar bekar kadınları otomatik olarak tehdit olarak görüyor. Sanırsın dünyada bekar erkek kalmadı da onların kocalarında gözümüz var sanıyorlar

cahil evli kadınlar böyle ama ben eğitimli kadınlarda hiç sorun yaşamadım zaten aşırı mesafeliyimdir ondan da olabilir

cahil evli kadınlar böyle ama ben eğitimli kadınlarda hiç sorun yaşamadım zaten aşırı mesafeliyimdir ondan da olabilir
inanın mesafe konusunda sınır ötesi tadındadır ilişkilerim ama kadınlar birçok şeyi sorun edebiliyor maalesef tek kriter eğitim değil. Kadın bir sebeple sizi kendinden üstün görürse direk tedit olarak algılıyor bu sadece güzellik olmak zorunda değil bilgi beceri zayıflık zenginlik kariyer vs herşey olabilir...

“Evde kalmış” ne demek? Neden sadece kadınlar, erkekler neden kalmıyor? Şu kadınlar üzerinde saçma sapan şeyler kurmayın ya kendinize saygı duyun. Evde falan kalmadınız. Evlenmediniz sadece bu. Evlenmek büyük bir olay değil çokta şart değil.

haklısınız erkeklerin dostluklarına daima imrenmişimdir uzun yıllar sürer arkadaşlıkları acayip destekdirler birbirlerine.ama bir kadın olarak yakın biriki akraba ve 2 çocukluk arkadaşı dışında değil dost arkadaş diyebileceğim insan edinemedim eninde sonunda bir sorun çıkıyor saydığınız sebeplerden.yüzlerce tanıdığım var diyorum artık arkadaş saymıyorum onları.derdini anlatamadığın insan arkadaş değildir çünkü bana göre

Bu ne saçma düşünce inşallah öyleleri aldatılır!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…