- 7 Aralık 2019
- 2.508
- 2.402
- 133
- Konu Sahibi Maariftakvimi
-
ha ha ha ben de 32 de evlendim.29 yaşındayken annemin karşı komşusu bana şöyle demiştii:ayyy sen çok namuslu kızsın valla hiççç benim kocama bakmıyorsunyuzugu parmagina taktigin gun.gideer gitmez bebek yap sakin hap falan alma diyeceklerevliliginin 3. haftasi bebek soracaklar. bence
muhhattab bile alma 36 da evlendim duymadigim kalmadi kocasini kiskananmi dersin menepoza girdi daha bebegi olmaz diyenimi. nisanlandigimi duyunca kendinden kucuk kardesleri evlenince mecbur buuna vardi diyenmi. acik ve net diyorum geberin bee nolur susun diye haykirasim geliyo. simdide sakin ha bu dogsun hemen 2. yi planla
Valla hiç gülesim yoktu gece gece güldürdünüzha ha ha ben de 32 de evlendim.29 yaşındayken annemin karşı komşusu bana şöyle demiştii:ayyy sen çok namuslu kızsın valla hiççç benim kocama bakmıyorsun. valla şaşkınlıktan cevap bile veremedim .sanki evli olmayanlar fıldır fıldır erkek arıyor pesss.yav velev ki kötü niyetli bir kadın olsaydım.e be kadın üniversite diplomamla neden senin kamyon şoförü kocana bakayım kıtlık mı girdi adamlara der ve susarımmmm .cahille aşık atılmazzz
ha ha ha ben de 32 de evlendim.29 yaşındayken annemin karşı komşusu bana şöyle demiştii:ayyy sen çok namuslu kızsın valla hiççç benim kocama bakmıyorsun. valla şaşkınlıktan cevap bile veremedim .sanki evli olmayanlar fıldır fıldır erkek arıyor pesss.yav velev ki kötü niyetli bir kadın olsaydım.e be kadın üniversite diplomamla neden senin kamyon şoförü kocana bakayım kıtlık mı girdi adamlara der ve susarımmmm .cahille aşık atılmazzz
bizim sümsük gördüğümüz onlar için bulunmaz nimet allahın bir lütfu amaaaseninkide ayri bi alem. potansiyel koca ayartan olarak goruyolar ama dedigin gibi bide bize sorsalar sumsuk kocalarina Bakiyozmu
kocasina bakmadigi icin birde namuslu kesin bu diye düşunmuş belki namussuzum da o namussuzlukla bile senin kocana tenezzul etmiyorum olamaz mi yaniha ha ha ben de 32 de evlendim.29 yaşındayken annemin karşı komşusu bana şöyle demiştii:ayyy sen çok namuslu kızsın valla hiççç benim kocama bakmıyorsun. valla şaşkınlıktan cevap bile veremedim .sanki evli olmayanlar fıldır fıldır erkek arıyor pesss.yav velev ki kötü niyetli bir kadın olsaydım.e be kadın üniversite diplomamla neden senin kamyon şoförü kocana bakayım kıtlık mı girdi adamlara der ve susarımmmm .cahille aşık atılmazzz
peki şimdi evli misiniz ya da hayatınızda biri var mı?Burada bir kaç yazdım.
Kuzenimin bana nişanlıyken söylediği laf aklımdan çıkmıyor. Bana zaten evlenene kadar günde mesaj attardı yok nişanlım bunu aldı, yok bana senden daha güzeli yok dedi falan filan. Neyse bir gün bize gelmişti
Bana tam evden çıkarken milletin önünde
"şuheyda sen saçlarını hep böyle düzleştir sana çok yakışıyor belki sana da bakan biri olur" demesi...
O gün akşam ağlaya ağlaya uyudum. Herkesin önünde beni rencide etmesi...
Neyse şimdi kocası kumarcı, daha dün boşanacağım diye zırlıyordu. Ha seviniyor muyum ? Tabiki hayır. Ama Allah büyük o gün kalbim çok kırılmıştı. Kızlar sizi okumak bana ilaç gibi geliyor. Iyiki varsınız
internet çok kötü güven olmuyorvalla kaliteli 50 yaş civarı kadınları boş geçme onlarda yeğen kuzen oğlu komşu oğlu hatta kendi oğlu gibi secenekler çokkk.tanıştırmak isterler seni severlerse .netten abuk sabuk adamlarla konuşup boşa vakit harcamaktan iyidir.iş hayatında da sempatik olun fazla cıvık olmadan ama .
hep bir isteği oluyor toplumunSizden bir yas buyugum, 10 yillik evliyim ve cocugum yok. Bana da ayni baski cocuk konusunda oluyor maalesef, aciyarak dua etmeler, her cocuk dogdugunda, ziyaretine gittigimde, muhabbeti oldugunda ay hadi Allah sana da versinler. İnsanin amin diyesi bile gelmiyor o derece iticiler. Halbuki cocugum olmuyor da degil. Her seyin bir sirasi var, her sey nasip isi. Olmuyor olsa falan gunlerce takip hayatimi zehir edecegim belki, edecekler...
Arkadaslarimiz falan evlenirken bekar olanlari gordugumde darisi basiniza hic demem, hal hatir sorarim, normalde ne konusuyorsak o. İcimden dua ederim tabii, herkesin yapmasi gereken bu. Nerde ama nerdee, ille de bir aciyacaklar, bekarsan, cocuk yoksa, ikinci yoksa, isin yoksa... İlle bir lafi acilacak baska turlu kendilerini tatmin edemezler cunku.
ha ha ha ben de 32 de evlendim.29 yaşındayken annemin karşı komşusu bana şöyle demiştii:ayyy sen çok namuslu kızsın valla hiççç benim kocama bakmıyorsun. valla şaşkınlıktan cevap bile veremedim .sanki evli olmayanlar fıldır fıldır erkek arıyor pesss.yav velev ki kötü niyetli bir kadın olsaydım.e be kadın üniversite diplomamla neden senin kamyon şoförü kocana bakayım kıtlık mı girdi adamlara der ve susarımmmm .cahille aşık atılmazzz
bu konu eskiydi hortlamış sanırımbu benim başıma geldi yalnız. Direksiyon dersi alacağım hocanın eşi kendine bekar erkek direksiyon hocası bulamadın mı deyince önce neye uğradığımı şaşırıp sonra cevabı yapıştırdım. Sen evlemişsin ama hala aklın bel altında yalnız bil diye söylüyorum senin ek iş yapıp eve para götürme derdinde olan kır saçlı pörsük kocanla işim olmaz. Emin ol iki pörsük birbirinize layıksınız deyip kapattım suratına telefonu...
Sonra ki direksiyon hocamda evli bir insandı çünkü benim için evli ya da bekar kadın ya da erkek olmasının bir önemi yoktu. Dersini doğru düzgün versin yeterdi .çünkümde ben koca değil hoca arıyordum
bi kaç ay önceki bir konuydu sanırım ama yorumunuzu görünce aklıma geldi başıma gelenbu konu eskiydi hortlamış sanırım
valla bu olaylara gülsem mi ağlasam mı bilemem yıllardırbi kaç ay önceki bir konuydu sanırım ama yorumunuzu görünce aklıma geldi başıma gelen
valla bu olaylara gülsem mi ağlasam mı bilemem yıllardır
cahil evli kadınlar böyle ama ben eğitimli kadınlarda hiç sorun yaşamadım zaten aşırı mesafeliyimdir ondan da olabilirBen çok ağladım bu olayı yaşadığımda. İkili ilişkilerimde evli arkadaşlarımla görüşürken çok aşırı dikkat ederim. Çünkü evli kadınlar bekar kadınları otomatik olarak tehdit olarak görüyor. Sanırsın dünyada bekar erkek kalmadı da onların kocalarında gözümüz var sanıyorlar
inanın mesafe konusunda sınır ötesi tadındadır ilişkilerim ama kadınlar birçok şeyi sorun edebiliyor maalesef tek kriter eğitim değil. Kadın bir sebeple sizi kendinden üstün görürse direk tedit olarak algılıyor bu sadece güzellik olmak zorunda değil bilgi beceri zayıflık zenginlik kariyer vs herşey olabilir...cahil evli kadınlar böyle ama ben eğitimli kadınlarda hiç sorun yaşamadım zaten aşırı mesafeliyimdir ondan da olabilir
haklısınız erkeklerin dostluklarına daima imrenmişimdir uzun yıllar sürer arkadaşlıkları acayip destekdirler birbirlerine.ama bir kadın olarak yakın biriki akraba ve 2 çocukluk arkadaşı dışında değil dost arkadaş diyebileceğim insan edinemedim eninde sonunda bir sorun çıkıyor saydığınız sebeplerden.yüzlerce tanıdığım var diyorum artık arkadaş saymıyorum onları.derdini anlatamadığın insan arkadaş değildir çünkü bana göreinanın mesafe konusunda sınır ötesi tadındadır ilişkilerim ama kadınlar birçok şeyi sorun edebiliyor maalesef tek kriter eğitim değil. Kadın bir sebeple sizi kendinden üstün görürse direk tedit olarak algılıyor bu sadece güzellik olmak zorunda değil bilgi beceri zayıflık zenginlik kariyer vs herşey olabilir...
Bu ne saçma düşünce inşallah öyleleri aldatılır!!!Ben çok ağladım bu olayı yaşadığımda. İkili ilişkilerimde evli arkadaşlarımla görüşürken çok aşırı dikkat ederim. Çünkü evli kadınlar bekar kadınları otomatik olarak tehdit olarak görüyor. Sanırsın dünyada bekar erkek kalmadı da onların kocalarında gözümüz var sanıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?