Doktora gidiniz ve sulanamiyorum demeyinizYani şuan nasıl yazacağımı bilmiyorum ve gerçkten de utanıyorum umarım yanlış anlamazsınız yardımcı olursunuz1 yıldır evliyim eşimle cinsellikte yani iyiydik çok çabuk sulanabiliyordum ama şu son 1 aydır yani yok sulanamıyorum eşim zaten şu göreve gitti ama bu problem gelincede devam ederse sıkıntı olacak gibi acaba idrar yolu enfeksiyonu var şuan o yüzden mi yoksa biraz stresliyim ondan mı neyden bilemiyorum ama yok olmuyo sulanamıyorum ne yapmam lazım şuan bunun için doktora gidemem yani gitsem de çok zor anlatırım burda bile çok zor yazdım
Ay çok düşündüm ne yazsam diye valla inanki aklıma sadece o geldi komik amaSulanamiyorum nedir arkadasyazmayin soyle ifadeler rica ediyorum,
Mesela haz alamiyorum,bu aralar cok kuruyum vb olabilir nacizane ne dersiniz?
Konuya gelirsekte ,Kelin ilaci olsa kendi kafasina surer diyorum ve esenlikler diliyorum efenim gecmis olsun
Siz portakal mısınız da sulanacaksınız
Agız mı bu sulansınYani şuan nasıl yazacağımı bilmiyorum ve gerçkten de utanıyorum umarım yanlış anlamazsınız yardımcı olursunuz1 yıldır evliyim eşimle cinsellikte yani iyiydik çok çabuk sulanabiliyordum ama şu son 1 aydır yani yok sulanamıyorum eşim zaten şu göreve gitti ama bu problem gelincede devam ederse sıkıntı olacak gibi acaba idrar yolu enfeksiyonu var şuan o yüzden mi yoksa biraz stresliyim ondan mı neyden bilemiyorum ama yok olmuyo sulanamıyorum ne yapmam lazım şuan bunun için doktora gidemem yani gitsem de çok zor anlatırım burda bile çok zor yazdım
Bugünkü başlıklar ve içerikler beni benden aldıYani şuan nasıl yazacağımı bilmiyorum ve gerçkten de utanıyorum umarım yanlış anlamazsınız yardımcı olursunuz1 yıldır evliyim eşimle cinsellikte yani iyiydik çok çabuk sulanabiliyordum ama şu son 1 aydır yani yok sulanamıyorum eşim zaten şu göreve gitti ama bu problem gelincede devam ederse sıkıntı olacak gibi acaba idrar yolu enfeksiyonu var şuan o yüzden mi yoksa biraz stresliyim ondan mı neyden bilemiyorum ama yok olmuyo sulanamıyorum ne yapmam lazım şuan bunun için doktora gidemem yani gitsem de çok zor anlatırım burda bile çok zor yazdım
İdrar yolu enfeksiyonu varken sulanma olmuyor benim tecrübemde.Yani şuan nasıl yazacağımı bilmiyorum ve gerçkten de utanıyorum umarım yanlış anlamazsınız yardımcı olursunuz1 yıldır evliyim eşimle cinsellikte yani iyiydik çok çabuk sulanabiliyordum ama şu son 1 aydır yani yok sulanamıyorum eşim zaten şu göreve gitti ama bu problem gelincede devam ederse sıkıntı olacak gibi acaba idrar yolu enfeksiyonu var şuan o yüzden mi yoksa biraz stresliyim ondan mı neyden bilemiyorum ama yok olmuyo sulanamıyorum ne yapmam lazım şuan bunun için doktora gidemem yani gitsem de çok zor anlatırım burda bile çok zor yazdım
Ay çok düşündüm ne yazsam diye valla inanki aklıma sadece o geldi komik ama
valla moralim bozuk tu güldürdünüz beni:)Siz portakal mısınız da sulanacaksınız
o sulanma değil akıntı oluyor. Vajinal mantar da kuruluğa neden olurmuş aslında.İdrar yolu enfeksiyonu varken sulanma olmuyor benim tecrübemde.
Mantar varken de çok sulanma oluyor bu arada.