Evet bir derdim var ama nasıl anlatsam bilemedim

mcrf789

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2020
274
104
Yani şuan nasıl yazacağımı bilmiyorum ve gerçkten de utanıyorum umarım yanlış anlamazsınız yardımcı olursunuz 1 yıldır evliyim eşimle cinsellikte yani iyiydik çok çabuk orgazm olabiliyordum ama şu son 1 aydır yani yok kuruluk yaşıyorum eşim zaten şu göreve gitti ama bu problem gelincede devam ederse sıkıntı olacak gibi acaba idrar yolu enfeksiyonu var şuan o yüzden mi yoksa biraz stresliyim ondan mı neyden bilemiyorum ama yok olmuyo kuruluk yaşıyorum ne yapmam lazım şuan bunun için doktora gidemem yani gitsem de çok zor anlatırım burda bile çok zor yazdım

Son düzenleme:
Doktora gidiniz ve sulanamiyorum demeyiniz kuruluk problemi yaşıyorum deyiniz .

Ay çok düşündüm ne yazsam diye valla inanki aklıma sadece o geldi komik ama

Agız mı bu sulansın kuruluk problemi yaşıyorum deseniz daha hoş ha sorunun içinde kayganlaştırıcı alın işinizi görür

Bugünkü başlıklar ve içerikler beni benden aldı utanacak ne var siz nerde yaşıyorsunuz, doktordan utanmak nedir???

İdrar yolu enfeksiyonu varken sulanma olmuyor benim tecrübemde.

Mantar varken de çok sulanma oluyor bu arada.

Mantar vb vajinal enfeksiyonlar kuruluğa neden olur. Yaşınız kaç bilmiyorum, ama gençsiniz sanırım, yaşla ilgili olacağını sanmıyorum. Yeni ortaya çıkan bir şeyse ya enfeksiyon kaynaklıdır, ya da kullandığınız bir ilaçtan, ya da yeterince uyarılmıyorsunuz. Bu arada jel kullanmak da bir çözümdür ama bence doktora görünün.

İdrar yolu enfeksiyonu varken sulanma olmuyor benim tecrübemde.

Mantar varken de çok sulanma oluyor bu arada.
o sulanma değil akıntı oluyor. Vajinal mantar da kuruluğa neden olurmuş aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…