Evet beni bunaltan bir derdim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maddi durumunuz ayrı eve çıkmaya müsaitse sesinizi çıkartın bi zahmet.
Baştan kabul etmiş olabilirsiniz ama denediniz olmadı. Yakın yerlerde olabilir evler illa annesine tek kalsın istemiyorsa eşiniz. Misafir gelince size iş yaptırmayan, bir kenarda oturtan kadın yalnızca da yasayabilir rahatlıkla. Siz öyle bir şey diyemem, yapamam diyerek sadece kendinizi yersiniz. Eşimiz de sizi zerre kadar düşünmüyor.

Kadın hasta gibi yani dedim bak hoş olmuyor misafir geliyor ben oturuyorum onlarla sen hizmet ediyorsun ben evin hanımı olmam gerekiyor senin evin büyüğü gibi davranman gerekiyordedim. Şaka gibi bi cvp verdi biri mi doldurdu seni dedi. Bende öyle dolduruşa gelen biri olmadım hiçbi zaman zaten kimseye bişey anlatmıyorum

Çok doğru bir yorum ama eşim arkamda olduğu için o bana bişey demiyor diyemiyor yoksa haddinden fazla yanlış anlayan herşeyi kötü yorumlayan biri ben bunu bakışlarından da anlıyorum ama içinde tutmak zorunda kalıyor

Eşiniz arkanızdaysa ayrı eve çıkarsınız. Asıl arkada olmak böyle olur. Siz evim dediğiniz yeri kendinize ait hissetmiyorsunuz, mutlu değilsiniz. Bu şekilde arkanızda olsa ne olur?

Soru sahibi merhaba, kayınvalideniz bu saatten sonra değişmez tek çözüm ayrı eve çıkmak. Eşiniz sizin üzüldüğünüzü görmüyor mu? eşiniz de annesiyle anlaşamıyormuş. Aslında Kayınvalidenizin duygu sömürüsü dışında çok büyük engeller yok bence ayrı eve çıkmamak için.

Ev ev üstüne olmaz lafını duymadınız mı? Ağzınızı açıp da doğurduğunuz çocuğa sahip çıkamıyorsanız minnoş yorumlar yapamam size.

Elbette sahip çıkıyorum elbette saçları kesildiğinde tv açıldığında tepkimi koyuyorum ama değişen bişey olmuyor yani illa gerçekten tabiri caizse cazgırlık mı yapmam gerekiyor usulünce neden bişeyler çözülmüyor

L

Kayınvalide kendi evini kapatıp, gelininin yanına yerleşirse de geçerli mi tavsiyeniz ?
Her durumda geçerli. Olmaması için bir sebep var mı ? Aralarındaki ilişkiyi bilmem, genel konuşurum, ev ev üstüne kurulduysa iki tarafında söz hakkı olmalı. Bir noktadan sonra da gençlere ön ayak olunmalı, yer verilmeli diye düşünüyorum:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…