- 31 Mayıs 2013
- 2.503
- 3.053
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu çelişkiyi inanın bende algılayamıyorum.Hem benden ikinci coçugu yalvar yakar isteyipte ondan sonra böyle birşey yapmasının mantıgı nedir çözemedim henüz.Şuanda tek istedigim kendim ve çocuklarım için huzurlu bir yuva.Öyle bir adamın kuruşu bile geçmesin çocuklarımın bogazından.Bebegim zaten 3 ayı bitirmek üzere artık tam olarak bir insan bütün vücudu organları oluşuyor nasıl kıyarım ben ona.Allahım her zorlugu versin ama asla evlatla imtihan etmesin çok zor çünkü.O msjını silmicem çabuk boşanmamı saglıyacak tek şey o.Çünkü hamile oldugum için boşanmam zor olabilir ama aldattıgına dair kanıtım olunca ilk mahkemedede bitebilcegini söyledi avukat
Bu çelişkiyi inanın bende algılayamıyorum.Hem benden ikinci coçugu yalvar yakar isteyipte ondan sonra böyle birşey yapmasının mantıgı nedir çözemedim henüz.Şuanda tek istedigim kendim ve çocuklarım için huzurlu bir yuva.Öyle bir adamın kuruşu bile geçmesin çocuklarımın bogazından.Bebegim zaten 3 ayı bitirmek üzere artık tam olarak bir insan bütün vücudu organları oluşuyor nasıl kıyarım ben ona.Allahım her zorlugu versin ama asla evlatla imtihan etmesin çok zor çünkü.O msjını silmicem çabuk boşanmamı saglıyacak tek şey o.Çünkü hamile oldugum için boşanmam zor olabilir ama aldattıgına dair kanıtım olunca ilk mahkemedede bitebilcegini söyledi avukat
cevaplarına falan baktım da karşı komşunun aldatılmasını yazmışsın gibi,
ilaç falan kullanmıyosun dimi?
bu kadar güçlü olman bilemedim açıkçası
Ptesi dava açıcakmış siz ondan önce açın o davayı. nolur ondan önce davranın.Bu çelişkiyi inanın bende algılayamıyorum.Hem benden ikinci coçugu yalvar yakar isteyipte ondan sonra böyle birşey yapmasının mantıgı nedir çözemedim henüz.Şuanda tek istedigim kendim ve çocuklarım için huzurlu bir yuva.Öyle bir adamın kuruşu bile geçmesin çocuklarımın bogazından.Bebegim zaten 3 ayı bitirmek üzere artık tam olarak bir insan bütün vücudu organları oluşuyor nasıl kıyarım ben ona.Allahım her zorlugu versin ama asla evlatla imtihan etmesin çok zor çünkü.O msjını silmicem çabuk boşanmamı saglıyacak tek şey o.Çünkü hamile oldugum için boşanmam zor olabilir ama aldattıgına dair kanıtım olunca ilk mahkemedede bitebilcegini söyledi avukat
anlaşmalı boşanma olmadıktan sonra,davayı ilk karşı taraf açarsa,kusurun onda olduğu anlaşıldığında davası reddedilir zaten... siz davayı daha sonra açarsanız davalar birleştirilir. ben olsam maddi-manevi tazminat,en azından çocuk için nafaka isterdim ama sizin bileceğiniz iş tabi...
şimdi gördüm,davayı siz daha önce açarsanız,o sonra açarsa o dava sizinkiyle birleştirilir.
Allah yardimcin olsun kardesim, seni cok güclü buldum, ne güzel.
Esin baya dengesizmis, hem okadar iste, ugras evlen, cocuk iste, hem böyle yap.
Benim aklima iki sey geliyor:
Adam yasayamadiklari yarim kalan duygulari icin herseyi birakip gitti, o kadinla yasayip zaman sonra gelicek.
Yada, o kadini hicbirzaman unutmadi, seninle olan hersey yalandi, onu unutabilmek icin seninle evlendi....
o kadar bilgili degilim bu konuda hani nasıl olursa artık bilemiyorum.Avukat ilgilen ecek bakalım.Ben istemiyorum hiçbirşey ama annem sürünsün diye hertürlü davayı istegi yapalım diyor.Sonuçta senin hayatının 4 yılı gitti artı 2 çocuk bunların bedelini ödesin diyor.
cok derin bi acı
sureklı o adamı görmek zorunda olusunuz
keşke cocuklar olmasaydı ayrılssanızda kurtulamıycaksınız cocuklar babalarını gormek ıstedıkce yaranız kanayacak nefret ettim esınızden yaşı kaç
o kadar bilgili degilim bu konuda hani nasıl olursa artık bilemiyorum.Avukat ilgilen ecek bakalım.Ben istemiyorum hiçbirşey ama annem sürünsün diye hertürlü davayı istegi yapalım diyor.Sonuçta senin hayatının 4 yılı gitti artı 2 çocuk bunların bedelini ödesin diyor.