• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evet aldatılıyormuşum...

yani bunu seni hamile bırakana kadar düşünrememiş mi?
hadi senden vazgeçmiş evladından bile vazgeçmiş yazık
bu mesajını asla silme atma, mahkemede donuna kadar alırsın
offf ne söylesem teselli olmazsın biliyorum insallah en az acıyla atlatırsın

Bu çelişkiyi inanın bende algılayamıyorum.Hem benden ikinci coçugu yalvar yakar isteyipte ondan sonra böyle birşey yapmasının mantıgı nedir çözemedim henüz.Şuanda tek istedigim kendim ve çocuklarım için huzurlu bir yuva.Öyle bir adamın kuruşu bile geçmesin çocuklarımın bogazından.Bebegim zaten 3 ayı bitirmek üzere artık tam olarak bir insan bütün vücudu organları oluşuyor nasıl kıyarım ben ona.Allahım her zorlugu versin ama asla evlatla imtihan etmesin çok zor çünkü.O msjını silmicem çabuk boşanmamı saglıyacak tek şey o.Çünkü hamile oldugum için boşanmam zor olabilir ama aldattıgına dair kanıtım olunca ilk mahkemedede bitebilcegini söyledi avukat

cevaplarına falan baktım da karşı komşunun aldatılmasını yazmışsın gibi,
ilaç falan kullanmıyosun dimi?
bu kadar güçlü olman bilemedim açıkçası

Bu çelişkiyi inanın bende algılayamıyorum.Hem benden ikinci coçugu yalvar yakar isteyipte ondan sonra böyle birşey yapmasının mantıgı nedir çözemedim henüz.Şuanda tek istedigim kendim ve çocuklarım için huzurlu bir yuva.Öyle bir adamın kuruşu bile geçmesin çocuklarımın bogazından.Bebegim zaten 3 ayı bitirmek üzere artık tam olarak bir insan bütün vücudu organları oluşuyor nasıl kıyarım ben ona.Allahım her zorlugu versin ama asla evlatla imtihan etmesin çok zor çünkü.O msjını silmicem çabuk boşanmamı saglıyacak tek şey o.Çünkü hamile oldugum için boşanmam zor olabilir ama aldattıgına dair kanıtım olunca ilk mahkemedede bitebilcegini söyledi avukat

Allah sana yardımcı olsun. Özelden sana mesaj atanları da konunun altına bekleriz. Onlarda ancak eşin kadar cesur anladığım kadarı ile. Eşin yüzyüze konuşmaya cesaret edememiş, özelden yazan arkadaş da bu kadar insanın tepkisini göze alamamış.

şuanda eşiniz olacak şahısa neler yazmak istiyorumda ama yazarsam kesin banlanırım
o için kendimi zor tutuyorum bu arada siz güçlü bi insansınız
bundaki hayatınızda mutlu olmanız dileğiyle

cevaplarına falan baktım da karşı komşunun aldatılmasını yazmışsın gibi,
ilaç falan kullanmıyosun dimi?
bu kadar güçlü olman bilemedim açıkçası

Pardon anlıyamadım ? Ne ilacı?
Bundan önceki konumu okuduysanız zaten şüphelendigimi belli etmiştim.Yani kendimi buna alıştırmıştım diyebilirim.Hepsinden öte insanın içinde Allah
inancı ne kadar çoksa o kadar güçlü oluyor.Ve aldatılan bir annenin kızı oldugum için neyin ne zamanda yapılmasıgerektigini çok iyi biliyorum.İyiki diyorum Rabbime layık bir kul olmuşumda beni bu kadar güçlü ve dimdik durabilecek şekilde yaratmış.Benim kendime öz güvenim biraz fazladır.Herşeyin üstesinden gelebilmenin tek yolu rabbine sıgınıp onun kulluguna layık olup yaşadıgın herşeye şükredebilmek oldugunu iyi bilenlerdenim.Babasız büyeyecek bir çocugun psikolojisininde nasıl olucagını çok iyi biliyorum.Hem ben aglayıp zırlasam kabullenemesem ne olucak zaten düşük tehlikem var o zaman bebegimi hepten kaybedicem küçücük oglumun psikolojisi alt üst olucak bunun bana ne faydası var

Son düzenleme:
Ptesi dava açıcakmış siz ondan önce açın o davayı. nolur ondan önce davranın.

Ablam hemen doğruluyorsun ve o davayı açan sen oluyorsun. Sakın ha diyim onun açmasına müsaade etme. Mesaj vs bulabildiğin her türlü kanıtı elinde tut. Maddi manevi tazminatını al. Kuruş yediremesin elaleme! Bunu sana aldatılmış ama her türlü hakkını son kuruşuna kadar almış bir annenin evladı olarak yazıyorum. Güçsüz kalmayıp savaşan bir annenin! Sende o gücü görüyorum ablacım Rabbim hakkında hayırlısını versin. Çocuklarınla mutlu,huzurlu bir hayat seni beklesin inşallah..

Ben babamın avukatıyla görüştüm o burda iyi bir avukat bulup halletcek pazartesi sabah hallederiz dediler o zaten ögleden önce gidemez bende bu halimlen ugraşamam zaten avukat hallaeder inş biraz önce

anlaşmalı boşanma olmadıktan sonra,davayı ilk karşı taraf açarsa,kusurun onda olduğu anlaşıldığında davası reddedilir zaten... siz davayı daha sonra açarsanız davalar birleştirilir. ben olsam maddi-manevi tazminat,en azından çocuk için nafaka isterdim ama sizin bileceğiniz iş tabi...
şimdi gördüm,davayı siz daha önce açarsanız,o sonra açarsa o dava sizinkiyle birleştirilir.

Son düzenleme:
Allah yardimcin olsun kardesim, seni cok güclü buldum, ne güzel.

Esin baya dengesizmis, hem okadar iste, ugras evlen, cocuk iste, hem böyle yap.
Benim aklima iki sey geliyor:
Adam yasayamadiklari yarim kalan duygulari icin herseyi birakip gitti, o kadinla yasayip zaman sonra gelicek.
Yada, o kadini hicbirzaman unutmadi, seninle olan hersey yalandi, onu unutabilmek icin seninle evlendi....

anlaşmalı boşanma olmadıktan sonra,davayı ilk karşı taraf açarsa,kusurun onda olduğu anlaşıldığında davası reddedilir zaten... siz davayı daha sonra açarsanız davalar birleştirilir. ben olsam maddi-manevi tazminat,en azından çocuk için nafaka isterdim ama sizin bileceğiniz iş tabi...
şimdi gördüm,davayı siz daha önce açarsanız,o sonra açarsa o dava sizinkiyle birleştirilir.

o kadar bilgili degilim bu konuda hani nasıl olursa artık bilemiyorum.Avukat ilgilen ecek bakalım.Ben istemiyorum hiçbirşey ama annem sürünsün diye hertürlü davayı istegi yapalım diyor.Sonuçta senin hayatının 4 yılı gitti artı 2 çocuk bunların bedelini ödesin diyor.

Allah yardimcin olsun kardesim, seni cok güclü buldum, ne güzel.

Esin baya dengesizmis, hem okadar iste, ugras evlen, cocuk iste, hem böyle yap.
Benim aklima iki sey geliyor:
Adam yasayamadiklari yarim kalan duygulari icin herseyi birakip gitti, o kadinla yasayip zaman sonra gelicek.
Yada, o kadini hicbirzaman unutmadi, seninle olan hersey yalandi, onu unutabilmek icin seninle evlendi....

Saolun artık bunun cevabını kendisi biliyor ama pişman olucak o zamanda hiçbirşeyin telafisi olmayacak

o kadar bilgili degilim bu konuda hani nasıl olursa artık bilemiyorum.Avukat ilgilen ecek bakalım.Ben istemiyorum hiçbirşey ama annem sürünsün diye hertürlü davayı istegi yapalım diyor.Sonuçta senin hayatının 4 yılı gitti artı 2 çocuk bunların bedelini ödesin diyor.

cok derin bi acı
sureklı o adamı görmek zorunda olusunuz
keşke cocuklar olmasaydı ayrılssanızda kurtulamıycaksınız cocuklar babalarını gormek ıstedıkce yaranız kanayacak nefret ettim esınızden yaşı kaç :(

öncelikle Allah yardimcin olsun..inan boǧazım düǧümlendi okurken.bukadar aşaǧılık olamaz bi insan.sakin ol güçlü ol.sakın karşısında güçsüz durma o adinin..eminim pişman olcak..Alah a sıǧın.bebeǧinide bence aldırma.inşallah Rabbim yardimcin olcak..sana çok dua etcem..hayatimda bukadar adi kisilik yoksunu görmedim..GÜçlü olllll..

cok derin bi acı
sureklı o adamı görmek zorunda olusunuz
keşke cocuklar olmasaydı ayrılssanızda kurtulamıycaksınız cocuklar babalarını gormek ıstedıkce yaranız kanayacak nefret ettim esınızden yaşı kaç :(

Şuanda bir şey diyemiyorum 30 yaşında cahil bi insanda degil ama demekki huzurdan mutluluktan çok arz larını önemsiyormuş.Hem kaç aydır onunla birlikte hemde bu zamana kadar benim yatgımmda benim koynumda en agırıda bu

cok üzüldüm tuba ... asla cevap verme ıyı kötu hıcbısıyıne cevap verme msj atarsa
hakaret fılanda etme
noluo lan fılan olsun brak
tepkısız kalınca sen

ben hukukçuyum ondan dedim,belki kendisi sizin açtığınız davayı kabul edebilir,ayrıca bir dava açmayabilir ama belli de olmaz.
bence bu işin manevi bir bedeli olacağı gibi,maddi bedeli de olmalı ve karşı taraf en azından bunu ödemeli, bir gün ben başkasına aşık oldum hadi bye diyip elini kolunu sallayarak, bir çocuğuyla hamile eşini geride bırakamamalı kolayca,anneniz haklı bence de.

Allah'ım yardımcın olsun kardeşim seni o kadar iyi anlıyorum ki. Çoğunlukla sen bu çocuğu doğurursun o da yıllar sonra çocuğu almaya kalkışır vs vs. Aldırırsan günahı ne olacak? Hamileyken nasıl çalışacaksın? Hadi diyelim çalıştın çocuğu bakıyorsun iyi her şey güzel anne benim babam yok mu demez mi? Aldır demiyorum yanlış anlama ama babasızlık çok kötü babası olduğu halde babasızlık çekecek hatta ben yaşadım yaşıyorum iğrenç bir duygu. İnsan gibi konuş ki onunla nasıl insan gibi diyalog kurulur aklım almıyor çocuk biraz büyüynce biraz o da baksın tanısın çocuk babasını. Tekrardan Allah yardımcın olsun.

Back