• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evet aldatılıyormuşum...

Elim çarptı telefondan girdiğim için yanlışlıkla tamamlamadan gönderdim mesajı.ben de benzer bir mail almıştım eski eşimden ama boşandıktan sonra.itirafı ancak o zaman yaptı.boşanmamak için sürekli inkar ediyor ama ilişkisine de devam ediyordu.resmen ikisi de gözümün içine baka baka yaşıyor ve yalan söylüyorlardı.o kadın da evliydi.atama nedeniyle eşi başka bir ildeydi.inanır mısınız hafta içi,eski eşim bile demek istemeyeceğim zatla bir evde yaşıyor,hafta sonu kocasının yanına gidiyordu.ben sadece bir mesaj yakaladım.emin olmak için araştırma yaptım.emin olduktan sonra da o adamın hiçbir sözüne inanmadan bir haftada hiçbir şey talep etmeden ve hatta benim adıma çektiği banka kredisini kendim ödemeye razı olacak kadar tiksinip anlaşmalı olarak boşandım.sonra bunlar rezil oldu çünkü herkes duydu.kocası kadını boşadı.bunlar evlendi tabi.şimdi ben hayatımın aşkıyla evliyim ve çok da mutluyum.boşandıktan bir yıl sonra onu tanıdım.her gün şükreder mi bir insan? Ediyorum ve o kadına dua ediyorum.allah ondan razı olsun ki başımdan bir belayı almış ve ben onun sayesinde hayatımda hiç olmadığım kadar mutluyum.demem o ki Allah hiçbir acıyı boşuna yaşatmıyor bize.inanın her şeyin bir sebebi var.onca ağlamalarım yuvam yıkıldı diye kahrolmalarımın bir mükafatı varmış.şuan bana gizli gizli mesaj atıyor utanmadan Facebook'tan.tabi her şeyim değişti başka bir yerden bulamıyor.yıllar geçti hala gözü üzerimde.midemi bulandırıyor tek kelimeyle.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yorumlarını okudum ve hayran kaldım,bu kadar sağlıklı dusunebılmene..
evet onun hıcbıseyını alma..
evet başka bı sehre yerleş..
senı ve çocuklarını ömrü bıllah bulamasın..
dedıgın gıbı vıcdan azabıyla gecsın hayatı..

ınşallah bu günlerde geçecek..devran dönecek..
allah buyuktur,ettıgını bulur o..
sımdı güya ulaşılmaz ask yasıyor ya,senı kaybedince,gercek hayata dönerler..görurum asklarını ozaman..

cok guclusunuz.oyle de olmak gerekir zaten.siz uzulmemelisiniz.hicbiseyini istemiyorum demissiniz ama bencede alin.istemiyorum diyosaniz ne biliyim bi yere falan bagislayin bisey yapin.onun o kadinla gununu gun etmesine izin vermeyin.rahati da bozulsun biraz.bende istemezdim sanirim bu durumda o adamin parasini.ama sirf bu yuzden almaniz taraftariyim.

Son düzenleme:
sabah banlıyken ılk konunuzu okuyordum..yok canım aldatma degıl bu dıyordum ıcımden..
suan sok oldum..allahından bulsun,kım bılır ne haldesın suan..cok uzuldum yaa:(

yorumları okiim..canım cok sıkıldı..zaten bı cocugun vardı sanırım..madem ona aıttı kalbı,senın karnındakı kıme aıt!

sanmakı mutlu olabilecek onunla,sen ıcını ferah tut..önüne bak..

Belki başkası açsaydı o konuyu ve bende okusaydım sizin gibi bunun bir aldatma olmadıgını düşünürdüm ama bazen insan hissettiklerini konduramıyor.
Üzülmeyin sizde çünkü ben üzülmüyorum degmez hiçbirşeye hiç kimseye üzülmeye degmez .Demekki bana dokunurken onu hayal ediyormuş.

Kendi ailenle durumun nasıl ? Hayattalar mı ?
Kesinlikle o çocuğun günahı yok aldırmamalısın imzasınıda alsın ..... Neyse..
Allah o çocuğu boşa vermemiştir belki semiç onunla meşgul edip hayata bağlıycaktır.. İnsan verdiği emeğe acıyor gerçekten
İçinden birşeyler kopuyor ..:43:

öncelikle Rabbim yardımcınız olsun.düşünceleriniz çok güzel ve çok güçlüsünüz rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş bir kere daha görmüş oldum..bencede tek kuşur parasını kabul etmeyin ki o mahluk evladının öldürmeyi aklından geçirmiş ve bir kalemin mürekkebine yavrsunun hayatını bağlamışsa onun yapacağı yardımdan hayır gelmez verdiği lokmada çocuklarının ahlakına hayretmez!!! madem mesleğinizde var ki olmasa bile allah bir kapı elbet acar el ayak tuttuktan,insanda yaşam mücadelesi olduktan sonra meslek olmasada tutunur hayata. umuyorum ki sizi güzel günler bekliyor. msj yazmak ne kadar kolaydır insan patır patır söyleyiverir. hiç cvp vermeyin msjına aramasına hatta hukuki işlem nasıl oluyor bilmiyorum ama o davayı açınca vekalet verin avukatınıza hiç mahkemeye gidip suratını bile görmeyin numaranızıda değiştirin hiçbir şekilde ulaşamasın size

Elim çarptı telefondan girdiğim için yanlışlıkla tamamlamadan gönderdim mesajı.ben de benzer bir mail almıştım eski eşimden ama boşandıktan sonra.itirafı ancak o zaman yaptı.boşanmamak için sürekli inkar ediyor ama ilişkisine de devam ediyordu.resmen ikisi de gözümün içine baka baka yaşıyor ve yalan söylüyorlardı.o kadın da evliydi.atama nedeniyle eşi başka bir ildeydi.inanır mısınız hafta içi,eski eşim bile demek istemeyeceğim zatla bir evde yaşıyor,hafta sonu kocasının yanına gidiyordu.ben sadece bir mesaj yakaladım.emin olmak için araştırma yaptım.emin olduktan sonra da o adamın hiçbir sözüne inanmadan bir haftada hiçbir şey talep etmeden ve hatta benim adıma çektiği banka kredisini kendim ödemeye razı olacak kadar tiksinip anlaşmalı olarak boşandım.sonra bunlar rezil oldu çünkü herkes duydu.kocası kadını boşadı.bunlar evlendi tabi.şimdi ben hayatımın aşkıyla evliyim ve çok da mutluyum.boşandıktan bir yıl sonra onu tanıdım.her gün şükreder mi bir insan? Ediyorum ve o kadına dua ediyorum.allah ondan razı olsun ki başımdan bir belayı almış ve ben onun sayesinde hayatımda hiç olmadığım kadar mutluyum.demem o ki Allah hiçbir acıyı boşuna yaşatmıyor bize.inanın her şeyin bir sebebi var.onca ağlamalarım yuvam yıkıldı diye kahrolmalarımın bir mükafatı varmış.şuan bana gizli gizli mesaj atıyor utanmadan Facebook'tan.tabi her şeyim değişti başka bir yerden bulamıyor.yıllar geçti hala gözü üzerimde.midemi bulandırıyor tek kelimeyle.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yaşanan herşeyin bir bedeli vardır.Çekilen her acınında bir mükafatı.Rabbim sizi bu şekilde mükafatlandırmış inanın çok sevindim sizin adınıza

çocuklarıda göstermeyin katılıyorum size. zaten şu an o evlat derdinde olsaydı git çocuğumuzu öldür gerekirse ben sana imza da veririm demezdi.çok merak ediyorum,o kişiye sormak isterdim iki yaşındaki oğlunuz içinde verir miydi bu bahsettiği (ölüm imzasını)imza ile ortadan kaldırmak gibi bir durum olsaydı ???

yorumlarını okudum ve hayran kaldım,bu kadar sağlıklı dusunebılmene..
evet onun hıcbıseyını alma..
evet başka bı sehre yerleş..
senı ve çocuklarını ömrü bıllah bulamasın..
dedıgın gıbı vıcdan azabıyla gecsın hayatı..

ınşallah bu günlerde geçecek..devran dönecek..
allah buyuktur,ettıgını bulur o..
sımdı güya ulaşılmaz ask yasıyor ya,senı kaybedince,gercek hayata dönerler..görurum asklarını ozaman..

Biraz önce annemle konuştum anlattım olan biteni o bile benden bu kadar güçlü olabilecegimi beklemiyormuşki bayaga şaşırdı.Dört dörtlük müslaman bir insaan degilim ama yüregimdeki ALLAH inancı o kadar büyükki belkide bunun kudretidir bu güç bu sabır.

Son düzenleme:
büyük konuşmaktan kaçınırım her zaman, ama bu konuda büyük konuşacağım....

anne- baba sıfatını taşıyan insanların "ben aşık oldum" şımarıklığı içine girmeleri düpedüz rezalettir... eşek kadar insan başkasına aşık oldum diyip evlatlarını ikinci plana atamaz efendim...

aşk kontrol edilebilir bir duygu, ama anne ya da baba iseniz bunu değiştirme şansınız yoktur,hayatınız onlara göre şekillenmek zorundadır... bu yüzden kocanız da beraber olduğu kadın da bırakın anne-baba olmayı insan bile olamazlar....

ALLAH ım boyle ınsanları cezalandır yanlarına koyma Yrabbım.pislik ...tek kelımeyle şerefsız bır pıslıkmış kocan
soruna gelınce ben kıyamazdım canım. o masumun hıç gunahı yok.
eşinın yazdııgı kagıdı sakın kaybetme ve çok yuklu bır tazmınat ıste.sakın aman ıstemem kurtulayım yeter gbı duşunme.senın hamıle halınle canını yakan evladına kıymayı duşunen bır pisliğin yaptıgı yanına kar kalmamalı.
aslında daha neler neler yazıcamda tutuldum o kocana beddua etmekten baska bırşeyde gelmıyor içimden

Kendi ailenle durumun nasıl ? Hayattalar mı ?
Kesinlikle o çocuğun günahı yok aldırmamalısın imzasınıda alsın ..... Neyse..
Allah o çocuğu boşa vermemiştir belki semiç onunla meşgul edip hayata bağlıycaktır.. İnsan verdiği emeğe acıyor gerçekten
İçinden birşeyler kopuyor ..:43:

Onun günahının bedelini asla karnımdakine ödetmem.Ailemle aram çok iyi şükür.Oglumu 3 gün önce annem yanında götürdü.Benim dikiş mevzusu falan hallolana kadar.Karnımdaki bana rabbimin emaneti her ne kadar olmasında o şahsiyetsizin payı olsada sonuçta Rabbim lütfetti ve oldu.Şimdi onun hayatıyla ilgili karar vermek bana düşmez.Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin.

Açıkçasını söylemek gerekirse mesajı gözlerimden yaşlar süzülerek okudum. Aldatılan biri olarak ve bunun acısını, izlerini hala tam olarak silememişken o mesajı sanki kendim almış gibi oldum sanırım bilemiyorum..

Çocuk doğurmak, doğurmamak size kalmıştır. Sonuçta hayatınızda nasıl bir düzen olduğunu bilemiyorum. Ama önce kısa küçük bir hava değişimine gidip biraz kendinizi dinleyin derim. Yanlış kararlar vermeyin biranlık sinir ve boşlukla..

Açıkçasını söylemek gerekirse mesajı gözlerimden yaşlar süzülerek okudum. Aldatılan biri olarak ve bunun acısını, izlerini hala tam olarak silememişken o mesajı sanki kendim almış gibi oldum sanırım bilemiyorum..

Çocuk doğurmak, doğurmamak size kalmıştır. Sonuçta hayatınızda nasıl bir düzen olduğunu bilemiyorum. Ama önce kısa küçük bir hava değişimine gidip biraz kendinizi dinleyin derim. Yanlış kararlar vermeyin biranlık sinir ve boşlukla..

Acınızı depreştirmek istemezdim inanın .Dilerim biran önce sizde güzel bir hayata kavuşur ve acılarınızdan kurtulursunuz.Rabbim sizinde yar ve yardımcınız olsun

Pislik adam ya çocuklarından da mi utanmamis rabbim ıslah etsin boylelerini canim Allah yardimcin olsun

kiminle aldattığını öğrenip her ikisine de tazminat davası açın.ciğerlerini sökün.
bebeği mutlaka doğurun,o sizin evladınız kıymayın lütfen.
ama onlara evladınızın günahına girmelerini ağır ödetin.
allah büyük sizi de evladınızı da koruyacak ve muhtaç etmeyecektir.
allah yardımcınız olsun.

Sökülecek bir cigerleri yokki.İki kuruşluk insanlarla ugraşıpta ne kendimi nede karnımdakini strese sokmama degmez. Allahlarından bulsunlar

Acınızı depreştirmek istemezdim inanın .Dilerim biran önce sizde güzel bir hayata kavuşur ve acılarınızdan kurtulursunuz.Rabbim sizinde yar ve yardımcınız olsun

Acıların tekrarlanması değil de, hazmedememe duygusunu bitiremiyorum birtürlü. Oyüzden sanırım böyle oldum :ssz: Çok teşekkr ederim, amin. İnş güçlü kadınlar olarak, kendi tarihimize geçeriz :42: bundan sonraki hayatınız da, doğacak çocğunuz gibi sizin de yeni ve güzel bir hayatınız olur umarım :16:

Son düzenleme:
Yazdığı mesaja cevap vermediniz mi?

Back