Elim çarptı telefondan girdiğim için yanlışlıkla tamamlamadan gönderdim mesajı.ben de benzer bir mail almıştım eski eşimden ama boşandıktan sonra.itirafı ancak o zaman yaptı.boşanmamak için sürekli inkar ediyor ama ilişkisine de devam ediyordu.resmen ikisi de gözümün içine baka baka yaşıyor ve yalan söylüyorlardı.o kadın da evliydi.atama nedeniyle eşi başka bir ildeydi.inanır mısınız hafta içi,eski eşim bile demek istemeyeceğim zatla bir evde yaşıyor,hafta sonu kocasının yanına gidiyordu.ben sadece bir mesaj yakaladım.emin olmak için araştırma yaptım.emin olduktan sonra da o adamın hiçbir sözüne inanmadan bir haftada hiçbir şey talep etmeden ve hatta benim adıma çektiği banka kredisini kendim ödemeye razı olacak kadar tiksinip anlaşmalı olarak boşandım.sonra bunlar rezil oldu çünkü herkes duydu.kocası kadını boşadı.bunlar evlendi tabi.şimdi ben hayatımın aşkıyla evliyim ve çok da mutluyum.boşandıktan bir yıl sonra onu tanıdım.her gün şükreder mi bir insan? Ediyorum ve o kadına dua ediyorum.allah ondan razı olsun ki başımdan bir belayı almış ve ben onun sayesinde hayatımda hiç olmadığım kadar mutluyum.demem o ki Allah hiçbir acıyı boşuna yaşatmıyor bize.inanın her şeyin bir sebebi var.onca ağlamalarım yuvam yıkıldı diye kahrolmalarımın bir mükafatı varmış.şuan bana gizli gizli mesaj atıyor utanmadan Facebook'tan.tabi her şeyim değişti başka bir yerden bulamıyor.yıllar geçti hala gözü üzerimde.midemi bulandırıyor tek kelimeyle.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi