Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah'ım yardımcın olsun kardeşim seni o kadar iyi anlıyorum ki. Çoğunlukla sen bu çocuğu doğurursun o da yıllar sonra çocuğu almaya kalkışır vs vs. Aldırırsan günahı ne olacak? Hamileyken nasıl çalışacaksın? Hadi diyelim çalıştın çocuğu bakıyorsun iyi her şey güzel anne benim babam yok mu demez mi? Aldır demiyorum yanlış anlama ama babasızlık çok kötü babası olduğu halde babasızlık çekecek hatta ben yaşadım yaşıyorum iğrenç bir duygu. İnsan gibi konuş ki onunla nasıl insan gibi diyalog kurulur aklım almıyor çocuk biraz büyüynce biraz o da baksın tanısın çocuk babasını. Tekrardan Allah yardımcın olsun.
öylemi bunu ögrendigim iyi oldu bakalım artık peki kaç celsede biter bu iş çok uzarmı
Bende babasız büyüdüm ne kadar zor oldugunu biliyorum ama diger şekildede bir cana kıymak nasıl affedilir.
o kadar bilgili degilim bu konuda hani nasıl olursa artık bilemiyorum.Avukat ilgilen ecek bakalım.Ben istemiyorum hiçbirşey ama annem sürünsün diye hertürlü davayı istegi yapalım diyor.Sonuçta senin hayatının 4 yılı gitti artı 2 çocuk bunların bedelini ödesin diyor.
Eşiniz eve gelmedi mi ?
Ailesinin haberi var mı olanlardan?
ne kadar düşünceli bir adam iyi birini bulursun inşallah demiş ay canım benim
la havle vela omurgasız yaratığa bak sen hele, bak hele evlatlarını hiçe sayana bak
hanımefendi çok geçmiş olsun cidden çok ama çok üzüldüm aynı şiddette sinirlendim. ne söylenir bu durumda hiç bilmiyorum ağır küfürler hariç.
1. bebeği aldırmayın sakın zaten yasal olan 10 haftalık süre geçmiş
2. maddi- manevi tazminat davası açın. bir kadın hamileyken böyle bir şey yapmaya hakkı yok
3. sakın parayı gurur haline getirmeyin. kenara koyarsınız birikir. hiç olmadı ihtiyacınız yoksa dağıtırsınız fakir fukaraya ama o insan müsveddesinin bir de maddi olarak rahatlamasına izin vermeyin.
eve uğrayıp eşyalarını filan alacakmış. ben olsam kapı kilidini vs değiştirirdim burnunu sokamazdı evin içine.
ya da koyardım eşyasını çöp poşetine gelsin alsın (bunları yapmayın ben sinirlennce çok mantıklı düşünemiyorum)
pis herif
ne kadar düşünceli bir adam iyi birini bulursun inşallah demiş ay canım benim
la havle vela omurgasız yaratığa bak sen hele, bak hele evlatlarını hiçe sayana bak
hanımefendi çok geçmiş olsun cidden çok ama çok üzüldüm aynı şiddette sinirlendim. ne söylenir bu durumda hiç bilmiyorum ağır küfürler hariç.
1. bebeği aldırmayın sakın zaten yasal olan 10 haftalık süre geçmiş
2. maddi- manevi tazminat davası açın. bir kadın hamileyken böyle bir şey yapmaya hakkı yok
3. sakın parayı gurur haline getirmeyin. kenara koyarsınız birikir. hiç olmadı ihtiyacınız yoksa dağıtırsınız fakir fukaraya ama o insan müsveddesinin bir de maddi olarak rahatlamasına izin vermeyin.
eve uğrayıp eşyalarını filan alacakmış. ben olsam kapı kilidini vs değiştirirdim burnunu sokamazdı evin içine.
ya da koyardım eşyasını çöp poşetine gelsin alsın (bunları yapmayın ben sinirlennce çok mantıklı düşünemiyorum)
pis herif
kesinlikle doğru söylüyorsun
karaktersiz,vicdansız adam bi de utanmadan aldıralım demiş süre geçmiş neyi aldırıyorsa
kendi çıkarları için masum bi cana bile kıyabiliyor ahlaksız aklın neredeydi çocuğu yaparken
aklında o ahlaksız kadın varken neden evlendin,neden çocuk yaptın
pislik herif
Ailenle hiç konuştun mu ? Varını yoğunu al davada için serinlesin velayet tamamıyla sende kalacak galiba
normalde şiddete meyilli biri değilimdir ama şu an elime verseler neler yapardım Allah bilir.
nefret geldi erkek cinsinden.
olan kadınlarımıza oluyor ne yazık ki.
o neyin peşine düşüp gidiyorlarsa ondan bulsunlar belalarını inşallah
Şuanda bir şey diyemiyorum 30 yaşında cahil bi insanda degil ama demekki huzurdan mutluluktan çok arz larını önemsiyormuş.Hem kaç aydır onunla birlikte hemde bu zamana kadar benim yatgımmda benim koynumda en agırıda bu
bence sinirlenince çok güzel fikirler üretiyorsunuz:))) aynen böyle yapması lazım.ben bunları birebir yaşayan biri olarak bunları yapmadığıma o kadar pişman olmuştum ki.gurur değil bu. yarın gidip o kadınla evlenip kendisinden olmayan çocuklara babalık yapınca zoruna gider.benim çocuğum olmadığı halde, sırf evlenip maksadına ulaştı diye psikolojim bozulmuştu.keşke tazminat açsaydım her ikisine diye. insan o anki boşlukta hemen kurtulayım diyor ama sonradan kafaya vuruyor.bedel ödemeli kesinlikle.hatta her ikisi de.karşıdakine de dava açılıyor zaten artık.her ikisine de dava açmalı.madem hamile bir kadın ve günahsız bir yavrunun hayatını düşünmeyecek kadar aşıklarsa, bunun bedeline de seve seve katlanırlar o zaman alçaklar!!! gerçi karşıdakinin derdi aşk mı yoka yeni boşandığı için birine sığınmak mı bilmiyorum da!!!!
allahım yardımcın olsun canım benım sana bır sey sorucaktım esın o mesajı attıktan sonra sen ne cevap yazdın daha baska mesaj attımı yanı bence o cocugu dogur o sana güç verıcek ıkı tane yavrun olucakallahım yardım edıcek sana sakın kıyma bellı zatne kıymıycaksın ama ne olur ona kıyma sana muhtac o can senın ıcın o karnındaa varsın babasız olsun sen onun babası olucaksın eşin çok pişman olucak bunu unutma senın gıbı bır eşi varken baska kadınlarla töbe töbee ama sen hep inan allahım sana ve cocuklarına yardım etsın saglık versın ınss guzel gunler göruceksın hayata yenı bastan basla farzetkı öncesı yokmuş farzetkı hep böyleymıssın oglunada babasını kötuleme kararı buymuş hakkınızda hayırlısı allahım sana yardım etsın canımın içi çok üzüldüm ama demek hayırlsıı buymus allahım yar ve yardımcın olsun (((