• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evet aldatılıyormuşum...

öylemi bunu ögrendigim iyi oldu bakalım artık peki kaç celsede biter bu iş çok uzarmı

Allah'ım yardımcın olsun kardeşim seni o kadar iyi anlıyorum ki. Çoğunlukla sen bu çocuğu doğurursun o da yıllar sonra çocuğu almaya kalkışır vs vs. Aldırırsan günahı ne olacak? Hamileyken nasıl çalışacaksın? Hadi diyelim çalıştın çocuğu bakıyorsun iyi her şey güzel anne benim babam yok mu demez mi? Aldır demiyorum yanlış anlama ama babasızlık çok kötü babası olduğu halde babasızlık çekecek hatta ben yaşadım yaşıyorum iğrenç bir duygu. İnsan gibi konuş ki onunla nasıl insan gibi diyalog kurulur aklım almıyor çocuk biraz büyüynce biraz o da baksın tanısın çocuk babasını. Tekrardan Allah yardımcın olsun.

Bende babasız büyüdüm ne kadar zor oldugunu biliyorum ama diger şekildede bir cana kıymak nasıl affedilir.

Bence annenizi dinleyin. Maddi manevi rahat edemesin o .............

Off banlanma korkusu olmasa buraya oyle bir doserdim ki. :47:

Ne kadar iğrenc bi insanmis yaa yaziklar olsun .. sizinde Allah yardimciniz olsun diyecek bir sey bulamiyorum gercekten ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

öylemi bunu ögrendigim iyi oldu bakalım artık peki kaç celsede biter bu iş çok uzarmı

karşı taraf tüm taleplerinizi kabul etse bir celsede de bitebilir ama etmezse o da karşı dava ya da ayrı dava açarsa iş uzar, iki taraf da tanık bildirirse tanıklar dinlenir, tanıklardan işi çıkıp gelemeyenler olabilir, ilk duruşmaya karşı taraf gelmeyebilir vs derken 4-5 celse sürebilir herhalde.

Bence hakime bu yolladığı mesajı göster. Aldattığı bilinsin.
Yüklü bir para al ondan çocukların için. Hiçbişeyini istemiyorum deme. Şimdi gurur yapma vakti değil. Çocukların için bu para gerekli.

Bende babasız büyüdüm ne kadar zor oldugunu biliyorum ama diger şekildede bir cana kıymak nasıl affedilir.

Ailenle hiç konuştun mu ? Varını yoğunu al davada için serinlesin velayet tamamıyla sende kalacak galiba

o kadar bilgili degilim bu konuda hani nasıl olursa artık bilemiyorum.Avukat ilgilen ecek bakalım.Ben istemiyorum hiçbirşey ama annem sürünsün diye hertürlü davayı istegi yapalım diyor.Sonuçta senin hayatının 4 yılı gitti artı 2 çocuk bunların bedelini ödesin diyor.

kesinlikle sürünsün
sen boşanacaksın o o fa............
keyif sürecek ha yok öyle dünya
al canım nafakanıda tazminatınıda
eger sen kullanmayacaksan bağışla bi yere
gerçi böyle bi karaktersizin parasıyla bağış bile yapılmaz ya neyse

of banlanma olmasaydı daha neler yazardımda.................

İnsanın aklı almıyor bazen.
En yakınımdan birinin başına geldi böyle birşey, eşi gitti kendinden 8 yaş büyük
4 çocuklu bir bayanla evlendi boşanır boşanmaz.
hem de yakınımın tanıdığı, eşinin abla dediği bir insanla.
şimdi kendi çocuğunun nafakasını ödemiyor ama her hafta sonu alacağım diye diretiyor, şaka gibi.
nafaka için avukata verdi yakınım, işyerime evrak gitmesin ben çocuklarıma nasıl bakarım sonra, diyormuş avukata.
ama kendi 1 tane çocuğunun nafakasını vermekten aciz.
nasıl bir körlüktür çocuğunu ve hamile karını bırak git, akıl işi değil.
Rabbim elbet böylelerinin acı sonunu gösterir zamanı gelince ama olan çocuklara
oluyor işte, Rabbim bunları yaşayan kadının da çocuğun da yardımcısı olsun, Rabbim bir yoluna koymuştur mutlaka.
Siz çok güçlü olun inş, yavrularınızla güzel görün inş.

ne kadar düşünceli bir adam iyi birini bulursun inşallah demiş ay canım benim

la havle vela omurgasız yaratığa bak sen hele, bak hele evlatlarını hiçe sayana bak
hanımefendi çok geçmiş olsun cidden çok ama çok üzüldüm aynı şiddette sinirlendim. ne söylenir bu durumda hiç bilmiyorum ağır küfürler hariç.

1. bebeği aldırmayın sakın zaten yasal olan 10 haftalık süre geçmiş
2. maddi- manevi tazminat davası açın. bir kadın hamileyken böyle bir şey yapmaya hakkı yok
3. sakın parayı gurur haline getirmeyin. kenara koyarsınız birikir. hiç olmadı ihtiyacınız yoksa dağıtırsınız fakir fukaraya ama o insan müsveddesinin bir de maddi olarak rahatlamasına izin vermeyin.

eve uğrayıp eşyalarını filan alacakmış. ben olsam kapı kilidini vs değiştirirdim burnunu sokamazdı evin içine.
ya da koyardım eşyasını çöp poşetine gelsin alsın (bunları yapmayın ben sinirlennce çok mantıklı düşünemiyorum)

pis herif

la havle vela omurgasız yaratığa bak sen hele, bak hele evlatlarını hiçe sayana bak
hanımefendi çok geçmiş olsun cidden çok ama çok üzüldüm aynı şiddette sinirlendim. ne söylenir bu durumda hiç bilmiyorum ağır küfürler hariç.

2. maddi- manevi tazminat davası açın. bir kadın hamileyken böyle bir şey yapmaya hakkı yok
3. sakın parayı gurur haline getirmeyin. kenara koyarsınız birikir. hiç olmadı ihtiyacınız yoksa dağıtırsınız fakir fukaraya ama o insan müsveddesinin bir de maddi olarak rahatlamasına izin vermeyin.

eve uğrayıp eşyalarını filan alacakmış. ben olsam kapı kilidini vs değiştirirdim burnunu sokamazdı evin içine.
ya da koyardım eşyasını çöp poşetine gelsin alsın (bunları yapmayın ben sinirlennce çok mantıklı düşünemiyorum)

pis herif

kesinlikle doğru söylüyorsun
karaktersiz,vicdansız adam bi de utanmadan aldıralım demiş süre geçmiş neyi aldırıyorsa
kendi çıkarları için masum bi cana bile kıyabiliyor ahlaksız aklın neredeydi çocuğu yaparken
aklında o ahlaksız kadın varken neden evlendin,neden çocuk yaptın
pislik herif

Kafamı biraz toparlayınca mahkemeyle ilgili karar vermek en iyisi bn asla kullanmam ondan gelecek bir kuruşu ama dediginiz gibi ihtiyacı olan birilerine vereilibilirim.Kendilerinden olmaya gelince bakmak zor gelir ama elden olanı baş üstünde tutar bu insanlar.Hem ailesi bilse bile üzüleceklerini sanmıyorum kına yakarlar en başta yalvar yakar olan insanlar işin içine para girince beni istemez oldular zaten

pis herif

bence sinirlenince çok güzel fikirler üretiyorsunuz:))) aynen böyle yapması lazım.ben bunları birebir yaşayan biri olarak bunları yapmadığıma o kadar pişman olmuştum ki.gurur değil bu. yarın gidip o kadınla evlenip kendisinden olmayan çocuklara babalık yapınca zoruna gider.benim çocuğum olmadığı halde, sırf evlenip maksadına ulaştı diye psikolojim bozulmuştu.keşke tazminat açsaydım her ikisine diye. insan o anki boşlukta hemen kurtulayım diyor ama sonradan kafaya vuruyor.bedel ödemeli kesinlikle.hatta her ikisi de.karşıdakine de dava açılıyor zaten artık.her ikisine de dava açmalı.madem hamile bir kadın ve günahsız bir yavrunun hayatını düşünmeyecek kadar aşıklarsa, bunun bedeline de seve seve katlanırlar o zaman alçaklar!!! gerçi karşıdakinin derdi aşk mı yoka yeni boşandığı için birine sığınmak mı bilmiyorum da!!!!

kesinlikle doğru söylüyorsun
karaktersiz,vicdansız adam bi de utanmadan aldıralım demiş süre geçmiş neyi aldırıyorsa
kendi çıkarları için masum bi cana bile kıyabiliyor ahlaksız aklın neredeydi çocuğu yaparken
aklında o ahlaksız kadın varken neden evlendin,neden çocuk yaptın
pislik herif

normalde şiddete meyilli biri değilimdir ama şu an elime verseler neler yapardım Allah bilir.
nefret geldi erkek cinsinden.
olan kadınlarımıza oluyor ne yazık ki.
o neyin peşine düşüp gidiyorlarsa ondan bulsunlar belalarını inşallah

Şuanda bir şey diyemiyorum 30 yaşında cahil bi insanda degil ama demekki huzurdan mutluluktan çok arz larını önemsiyormuş.Hem kaç aydır onunla birlikte hemde bu zamana kadar benim yatgımmda benim koynumda en agırıda bu

allahım yardımcın olsun canım benım sana bır sey sorucaktım esın o mesajı attıktan sonra sen ne cevap yazdın daha baska mesaj attımı yanı bence o cocugu dogur o sana güç verıcek ıkı tane yavrun olucakallahım yardım edıcek sana sakın kıyma bellı zatne kıymıycaksın ama ne olur ona kıyma sana muhtac o can senın ıcın o karnındaa varsın babasız olsun sen onun babası olucaksın eşin çok pişman olucak bunu unutma senın gıbı bır eşi varken baska kadınlarla töbe töbee ama sen hep inan allahım sana ve cocuklarına yardım etsın saglık versın ınss guzel gunler göruceksın hayata yenı bastan basla farzetkı öncesı yokmuş farzetkı hep böyleymıssın oglunada babasını kötuleme kararı buymuş hakkınızda hayırlısı allahım sana yardım etsın canımın içi çok üzüldüm ama demek hayırlsıı buymus allahım yar ve yardımcın olsun :((((

bence sinirlenince çok güzel fikirler üretiyorsunuz:))) aynen böyle yapması lazım.ben bunları birebir yaşayan biri olarak bunları yapmadığıma o kadar pişman olmuştum ki.gurur değil bu. yarın gidip o kadınla evlenip kendisinden olmayan çocuklara babalık yapınca zoruna gider.benim çocuğum olmadığı halde, sırf evlenip maksadına ulaştı diye psikolojim bozulmuştu.keşke tazminat açsaydım her ikisine diye. insan o anki boşlukta hemen kurtulayım diyor ama sonradan kafaya vuruyor.bedel ödemeli kesinlikle.hatta her ikisi de.karşıdakine de dava açılıyor zaten artık.her ikisine de dava açmalı.madem hamile bir kadın ve günahsız bir yavrunun hayatını düşünmeyecek kadar aşıklarsa, bunun bedeline de seve seve katlanırlar o zaman alçaklar!!! gerçi karşıdakinin derdi aşk mı yoka yeni boşandığı için birine sığınmak mı bilmiyorum da!!!!

ve uğrayıp eşyalarını filan alacakmış. ben olsam kapı kilidini vs değiştirirdim burnunu sokamazdı evin içine.

teşekkür ederim. şu işaretlediğim bölümler için uymasın konu sahibi dedim yüzgöz olmak gibi geldi.
biz kadınlar genelde gurur yapıyoruz
"bak senin kuruşuna tenezzül etmiyorum, sen kimsin" tavırlarıyla cezalandırmaya çalışıyoruz ama erkek cinsi bunu anlayıp "of ne de aşağıladı beni" şeklinde düşünecek kadar duygu sahibi değil.
ben senden bir şey istemiyorum dediğiniz zaman muhtemelen "oh tazminattan/ para vermekten de yırttık eheheh" diyecek yaratıklar çoğu
(istisnası var elbette, anneleri tarafından temiz süt emzirilmiş insan evlatları da var ama hayvan evlatları çoğunlukta)
ben kadının her ne konuda olursa olsun hakkını savunmasından yanayım hatta sonuna kadar.
gurur yapacak bir şey yok, gururu gururdan anlayacak insana göstermek lazım.
eşini aldatan yaratıkta ne arar gurur.
o iki sabinin hakkı için yapmak zorunda.
oh ne ala memleket çizdim oynamıyorum.
avukat filan yok mu aramızda hukuken neler yapılabilir onları konuşsak.

allahım yardımcın olsun canım benım sana bır sey sorucaktım esın o mesajı attıktan sonra sen ne cevap yazdın daha baska mesaj attımı yanı bence o cocugu dogur o sana güç verıcek ıkı tane yavrun olucakallahım yardım edıcek sana sakın kıyma bellı zatne kıymıycaksın ama ne olur ona kıyma sana muhtac o can senın ıcın o karnındaa varsın babasız olsun sen onun babası olucaksın eşin çok pişman olucak bunu unutma senın gıbı bır eşi varken baska kadınlarla töbe töbee ama sen hep inan allahım sana ve cocuklarına yardım etsın saglık versın ınss guzel gunler göruceksın hayata yenı bastan basla farzetkı öncesı yokmuş farzetkı hep böyleymıssın oglunada babasını kötuleme kararı buymuş hakkınızda hayırlısı allahım sana yardım etsın canımın içi çok üzüldüm ama demek hayırlsıı buymus allahım yar ve yardımcın olsun :((((

Ben hiçbirşey yazmadım aramadımda bir saat sonra o aramaya başladı 15 taneye yakın msj attı şimdi de birtane atmış senin için bu kadar degersizmiydim evliligimizi hiçmi önemsemedin bana neden diye bile sormuyorsun yazmış.Hala neyi sormamı bekliyorsa artık

Back