Yaşanan herşeyin bir bedeli vardır.Çekilen her acınında bir mükafatı.Rabbim sizi bu şekilde mükafatlandırmış inanın çok sevindim sizin adınıza
zor da olsa en doğru kararı vermişssin canım.. bebeği aldırma ne kadar küçük olursa olsun bir canı var sonuçta.. güçlü duruşunu görünce içimden gururlandım maşallah diyorum .. Rabbim her daim yardımcın olsun ..Beddua da etme Rabbe havale et.. O bilir ilahi adaletin nasıl ne zaman sağlanacağını.. Rabbim gönlünü ferahlatsın yavrularının yanında olmayı nasip etsin her daim...Kendimce birikimlerim var meslegimde iyi şükür işsiz kalmam.Doguma kadar o birikim bizi idare eder belki dört dörtlik olmaz ama aza kanaat edemeyen çoguda bulamazmış başşkalarına el açmaktan iyidir.Dogumdan sonrada kuzuma bir bakıcı bulurum oglum zaten kreşe devam edecek.Ondan sonrada geçinir gideriz allahın izniyle.Hem sagolsun her anımda yanımda olabilecek mükemmel bir anneye sahibim.Belkide annenin kaderi kızına geçiyordur.Annemde öz babam tarafından 7 aylık hamileyken aldatılmış.19 senedir başka bir insanla evli ve çok mutlu.Rabbim bazen sabrımızı direncimzi inancımızı sınıyor.İnş bende annem gibi alnımın akıyla veriririm bu sınavı.
Ben eminim sizin için de güzel günler var.biraz uzattım ama bunu anlatmaktı niyetim.en zor günleriniz bunlar,bundan sonra acının dozu gittikçe düşüyor ve zamanla sıfıra değil belki ama oldukça azalıyor.bundan bir yıl sonra konuştuğumuzda çok mutluyum diyeceğinizden eminim.çünkü siz de benim gibi geride bırakmak istiyorsunuz yaşadıklarınızı.boşanan bir arkadaşım var.benden çok önce ayrılmıştı ama yıllar geçti hala kendine yeni bir hayat kuramıyor.7 yıl oldu hala depresyonda.adam başkasıyla evlendi ama bizimki biliyorum bir gün bana dönecek diyor.bu beklenti de onun yıllarını elinden alıyor.geçmişi bir kenara bırakıp hayatına devam etseydi belki çoktan mutlu bir yuvası ve kimbilir çocukları olacaktı.yine uzattım:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
zor da olsa en doğru kararı vermişssin canım.. bebeği aldırma ne kadar küçük olursa olsun bir canı var sonuçta.. güçlü duruşunu görünce içimden gururlandım maşallah diyorum .. Rabbim her daim yardımcın olsun ..Beddua da etme Rabbe havale et.. O bilir ilahi adaletin nasıl ne zaman sağlanacağını.. Rabbim gönlünü ferahlatsın yavrularının yanında olmayı nasip etsin her daim...
Tebrik ederim seni canım gerçekten maşallah.bu laflar genellikle olayın üzerinden zaman geçince söyleniyor, en azından benim için durum böyleydi ama sen şuan bile bunların farkında olabilecek olgunluktasın.çocukların çok şanslı böyle bir anneleri olduğu için.(karnında da olsa o da çocuğun olduğu için çocukların dedim) eşinin kaybını söylememe gerek yok sanırım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnş canım rabbimden tek temennim bu.Ama inan o bebek karnında canlanıp onun hareketlerini hissettigin zaman kıyamıyorsun.Öncelikle geçmiş olsun. Dilerim acılarınız, üzüntüleriniz en kısa zamanda diner ve dilerim ki çok huzurlu bir hayat bekliyordur sizi. Emin olun sizi aldattığı kişi ile huzurlu olamaz o kişi, bu kesin. Yuva üstüne yuva kurulmaz. Üzgünüm ama eşiniz ne baba ne de eş olmayı haketmeyen bir karaktersizmiş. Ben bu durumda sanırım çocuğumu aldırırdım ama hamilelik ya da annelik nasıl bir duygu bilmediğim için böyle rahat konuşuyor olabilirim. O yüzden siz cesaretli davranmışsınız ve cesur kararlar almışsınız. Tebrik ederim. Hayatta hep böyle tek başınıza yetebilen ve güçlü kalabilen bir kadın olursunuz umarım.
ÜZGÜNÜM BUNU SANA YAŞATMAK İSTEMEZDİM AMA YÜREGİME SÖZ GEÇİREMİYORUM.BUNU SANA DAHA ÖNCE SÖYLEMEYİ PLANLIYORDUM AMA HAMİLE OLDUGUNU ÖGRENİNCE VAZGEÇTİM.DOGUMDAN SONRA SÖYLEME KARARI ALMIŞTIM.YÜRÜMÜYOR AKLIM BEYNİM BAŞKA BİRİNİN İZLERİNİ TAŞIRKEN SANA DOKUNAMIYORUM.NE OLUR BANA HAKKINI HELAL ET VE BENİ AFFET BÖYLE OLSUN İSTEMEZDİM .PAZARTESİ GÜNÜ BOŞANMA DAVASI AÇICAM NE İHTİYACINIZ OLURSA KARŞILICAM.EGER BU ÇOCUGU DOGURMAK İSTEMEZSENDE ALDIRMAN İÇİN İMZA VERMEYE BİLE RAZIYIM.NE OLUR AFFET BENİ HAKKINI HELAL ET.EŞYALARIMI ALMAYA SONRA GELİCEM NE OLUR ÜZÜLME AMA DAHA FAZLA NE SENİ NE KENDİMİ KANDIRMAYA TAHAMMÜL EDEMİYORUM.BENİM YÜREGİM ONA AİT SENDE SENİ HAK EDECEK BİRİYLE KARŞILAŞIRSIN DİLERİM.HOŞÇAKAL...
buraya bunu neden yazıyorum bilmiyorum aglıyamıyorum düşünemiyorum kas katı kesildim.Ne yapmam gerekiyor şimdi karnımdaki ne olucak bu durumda onu dünyaya getirmek mi getirmemek mi çelişiyorum.Korkuyorum rabbin verdigine böyle bir şerefsizlik için
kıyabilirmiyim cesaret edemiyorum.Kullanılmış olmak ............
aldırmayı dsunuyomusunuz bebegı..............................
Gönderdiği mesajdan sonra eşinizle konuştunuz mu hiç?
Aslaaaaaaaaaaaaaaaa ben sadece mesajda onun istersen imza bile atarım demesinin şokuyla yazzmıştım kıyamamki yavruma ha yanımdaki ha karnımdaki hiç farkı yok ikiside benim canım
Aradı bi kaç kere cevap vermedim sonra 15 tane msj yazdı hiçbirini bile okumadan sildim.Bu saatden sonra konuşacak neyimiz olabilirki.
ısınız vs varmı calısca bılcekmısınız bu durumdan sonrs ya da calısyormuydunuz okurken uzuldum cıdden allah güçlüklerle sınar ınsanı bu da senın sınavınmıs
Aradı bi kaç kere cevap vermedim sonra 15 tane msj yazdı hiçbirini bile okumadan sildim.Bu saatden sonra konuşacak neyimiz olabilirki.
ÜZGÜNÜM BUNU SANA YAŞATMAK İSTEMEZDİM AMA YÜREGİME SÖZ GEÇİREMİYORUM.BUNU SANA DAHA ÖNCE SÖYLEMEYİ PLANLIYORDUM AMA HAMİLE OLDUGUNU ÖGRENİNCE VAZGEÇTİM.DOGUMDAN SONRA SÖYLEME KARARI ALMIŞTIM.YÜRÜMÜYOR AKLIM BEYNİM BAŞKA BİRİNİN İZLERİNİ TAŞIRKEN SANA DOKUNAMIYORUM.NE OLUR BANA HAKKINI HELAL ET VE BENİ AFFET BÖYLE OLSUN İSTEMEZDİM .PAZARTESİ GÜNÜ BOŞANMA DAVASI AÇICAM NE İHTİYACINIZ OLURSA KARŞILICAM.EGER BU ÇOCUGU DOGURMAK İSTEMEZSENDE ALDIRMAN İÇİN İMZA VERMEYE BİLE RAZIYIM.NE OLUR AFFET BENİ HAKKINI HELAL ET.EŞYALARIMI ALMAYA SONRA GELİCEM NE OLUR ÜZÜLME AMA DAHA FAZLA NE SENİ NE KENDİMİ KANDIRMAYA TAHAMMÜL EDEMİYORUM.BENİM YÜREGİM ONA AİT SENDE SENİ HAK EDECEK BİRİYLE KARŞILAŞIRSIN DİLERİM.HOŞÇAKAL...
buraya bunu neden yazıyorum bilmiyorum aglıyamıyorum düşünemiyorum kas katı kesildim.Ne yapmam gerekiyor şimdi karnımdaki ne olucak bu durumda onu dünyaya getirmek mi getirmemek mi çelişiyorum.Korkuyorum rabbin verdigine böyle bir şerefsizlik için
kıyabilirmiyim cesaret edemiyorum.Kullanılmış olmak ............
Meslegim var şükür brazda birikimim var idare ederiz doguma kadar sonrasında allah büyük artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?