- 24 Nisan 2013
- 2.230
- 1.523
- 373
- 32
ey allahım hepte kadınları aşağılarız """" 3 çocuklu dul """ olmak aşağılık bi durummu oda insan nihayetinde
canım yanlış anlaşılmak istemezdim düşüncesizce yazmışım kusura bakma aşağılamak için değil kesinlikle...
biraz aşağılar gibi oluyo hepte kadınları suçlamak ne kadar doğru bilmiyorum bize iyi günde kötü günde bize söz veren eş varken.
ben o kadını çok merak ediyorum nedenmi acaba nasıl kandırdı onu diye : sevmiyorum cinsellik hiç yok ailem istedi evlendim yabancı gibiyiz boşancam çocuğa kıyamıyorum vs... erkek diyince durup düşünmek gerekiyo karı kız olayında neler yapabileceğini. eşlerinizi masum kadınları şeytan sanmayın ozaman dışardaki her kadın yuva için bi tehlike demektir önce kocalar adam olacak
biraz aşağılar gibi oluyo hepte kadınları suçlamak ne kadar doğru bilmiyorum bize iyi günde kötü günde bize söz veren eş varken.
ben o kadını çok merak ediyorum nedenmi acaba nasıl kandırdı onu diye : sevmiyorum cinsellik hiç yok ailem istedi evlendim yabancı gibiyiz boşancam çocuğa kıyamıyorum vs... erkek diyince durup düşünmek gerekiyo karı kız olayında neler yapabileceğini. eşlerinizi masum kadınları şeytan sanmayın ozaman dışardaki her kadın yuva için bi tehlike demektir önce kocalar adam olacak
Öyke tabide hani o arkadaşta aşşagılamak amaçlı söylememiştir ya.Sonuçta adamlar uçkurlarına sahip çıkarlarsa kimse zorla koyunlarına giremez
Ya ben bir şeyi çok merak ediyorum affınıza sığınarak konuyu dağıtıyor gibi olacak ama nasıl bu kadar güçlü durabiliyorsunuz?
Ben kendimi koyuyorum yerinize ve itiraf etmekten de çekinmiyorum delirirdim, ağır depresyon yaşardım belki de, kaldıramazdım.
Ben de böyle olabilmek isterdim bu yüzden kendinizi nasıl bu kadar dik tutabildiğinizi öğrenmek istedim ve kendi içimde büyüttüğüm ufak problemlerden utandım sizin duruşunuzu görünce...
canım aşağılamam kesinlikle nihayetinde benimde 2 çocuğum var ve bir gün bende dul kalabilirim ben kadını suçlamıyorum kesinlikle,burda suçlanması gereken kişi belli
Öyke tabide hani o arkadaşta aşşagılamak amaçlı söylememiştir ya.Sonuçta adamlar uçkurlarına sahip çıkarlarsa kimse zorla koyunlarına giremez
Ya ben bir şeyi çok merak ediyorum affınıza sığınarak konuyu dağıtıyor gibi olacak ama nasıl bu kadar güçlü durabiliyorsunuz?
Ben kendimi koyuyorum yerinize ve itiraf etmekten de çekinmiyorum delirirdim, ağır depresyon yaşardım belki de, kaldıramazdım.
Ben de böyle olabilmek isterdim bu yüzden kendinizi nasıl bu kadar dik tutabildiğinizi öğrenmek istedim ve kendi içimde büyüttüğüm ufak problemlerden utandım sizin duruşunuzu görünce...
Ben buna cevap yazdım:s niye görünmüyorki:S
Dün gece annem 12 gibi geldi oda kapıdaymış yukarı çıktı binanın içinde bagırıp çagırmayın girsin içerde neyse derdi anlatsın gitsin kızım diyince annem ben ne kadar istemesemde birde binadakilere rezil olmamak adına kabul etdim.Geldi işte tamam ben onunla görüşüyordum sadece 2 kes cinsel anlamda bişrşeyller yaşadık ben inan çok pişmanım biranda neden öyle bir karar verdim bilmiyorum ama seni çok seviyorum dedi. Bende sen hala utanmadan benim karşımda konuşabiliyormusun ya dedim ha bir kere ha iki kere sonuçta sen beni aldattın.Bundan sonrası yok derdin neyse gider mahkemede anlatırsın dedim.Annem benim kötü oldugumu görünce gönderdi onu sabah 8 gibi oglumu kreşe yolladıktan sonra avukatla bulıştuk bütün işlemleri hallettik hem benim hem onun telefonu dinlemeye alınacakmış bi kaç güne çıkarmış mahkeme kararı mal beyanı istenecek aynı zamanda o kadın hakkındada dava açtım onlar ugraşıp dursun şimdi.
öncelikle çok geçmiş olsun canım .Allah sabır ve güç versin. ben güçlü durmana çokta şaşırmadım çünkü bende boşandığımda hiç aglamadım hiç üzülmedim benimde bi oğlum vardı 3,5 yaşında.ALLAH yardım eder bu süreçte sana hiç merak etme. inşallah bundan sonraki hayatın çok güzel olur.o eski kocan olacak adamada söyleyecek söz bulamıyorum haysiyetsiz herif en çokta sana başka biriyle mutluluk dilemiş ya ona çıldırdım. bi erkek hala nikahında olduğu karısına bunu nasıl söyler. ahlaksız.
NOT: bunu sormadan geçemicem avukatınız size telefonlarınızın dinleneceğinimi söyledi. ben hiç bir boşanma davasında tel. dinlendiğini duymadım. Ayrıca buna savcılık karar verir. Avukat yada hakimler değil .benim bildiğim kadarıyla. Avukatınız sizi keklemiş olmasın.
yok canım kadın kollarına ben dilekçe yazdım beni rahatsız ediyor sürekli arıyor diye dünden beri hepten sapıttı tehdir eder gibi msjlar atıyor.Ordan söylediler böyle vakalarda karar hemen çıkıyor savcılıktan dinlemeye alınıcak teller ve kapınızın önüne ble gelirse bizi arayın uyarı cezası olarak 3 gün hapis tekrarlarsa 10 yine tekrarlarsa 6 ay hapis cezası var diye
Elim çarptı telefondan girdiğim için yanlışlıkla tamamlamadan gönderdim mesajı.ben de benzer bir mail almıştım eski eşimden ama boşandıktan sonra.itirafı ancak o zaman yaptı.boşanmamak için sürekli inkar ediyor ama ilişkisine de devam ediyordu.resmen ikisi de gözümün içine baka baka yaşıyor ve yalan söylüyorlardı.o kadın da evliydi.atama nedeniyle eşi başka bir ildeydi.inanır mısınız hafta içi,eski eşim bile demek istemeyeceğim zatla bir evde yaşıyor,hafta sonu kocasının yanına gidiyordu.ben sadece bir mesaj yakaladım.emin olmak için araştırma yaptım.emin olduktan sonra da o adamın hiçbir sözüne inanmadan bir haftada hiçbir şey talep etmeden ve hatta benim adıma çektiği banka kredisini kendim ödemeye razı olacak kadar tiksinip anlaşmalı olarak boşandım.sonra bunlar rezil oldu çünkü herkes duydu.kocası kadını boşadı.bunlar evlendi tabi.şimdi ben hayatımın aşkıyla evliyim ve çok da mutluyum.boşandıktan bir yıl sonra onu tanıdım.her gün şükreder mi bir insan? Ediyorum ve o kadına dua ediyorum.allah ondan razı olsun ki başımdan bir belayı almış ve ben onun sayesinde hayatımda hiç olmadığım kadar mutluyum.demem o ki Allah hiçbir acıyı boşuna yaşatmıyor bize.inanın her şeyin bir sebebi var.onca ağlamalarım yuvam yıkıldı diye kahrolmalarımın bir mükafatı varmış.şuan bana gizli gizli mesaj atıyor utanmadan Facebook'tan.tabi her şeyim değişti başka bir yerden bulamıyor.yıllar geçti hala gözü üzerimde.midemi bulandırıyor tek kelimeyle.
Canım beninm ALLAH mutluluğunu daim etsin inşallah.bende senin gibi ALLAH'a hergün şükrediyorum ve bende dünyanın en iyi kocasıyla evliyim şuanda. Ve o gerizelkalıyada minnettarım beni öyle üzüpte boşadığı için. yoksa canım kocamla tanışamazdım.
Elim çarptı telefondan girdiğim için yanlışlıkla tamamlamadan gönderdim mesajı.ben de benzer bir mail almıştım eski eşimden ama boşandıktan sonra.itirafı ancak o zaman yaptı.boşanmamak için sürekli inkar ediyor ama ilişkisine de devam ediyordu.resmen ikisi de gözümün içine baka baka yaşıyor ve yalan söylüyorlardı.o kadın da evliydi.atama nedeniyle eşi başka bir ildeydi.inanır mısınız hafta içi,eski eşim bile demek istemeyeceğim zatla bir evde yaşıyor,hafta sonu kocasının yanına gidiyordu.ben sadece bir mesaj yakaladım.emin olmak için araştırma yaptım.emin olduktan sonra da o adamın hiçbir sözüne inanmadan bir haftada hiçbir şey talep etmeden ve hatta benim adıma çektiği banka kredisini kendim ödemeye razı olacak kadar tiksinip anlaşmalı olarak boşandım.sonra bunlar rezil oldu çünkü herkes duydu.kocası kadını boşadı.bunlar evlendi tabi.şimdi ben hayatımın aşkıyla evliyim ve çok da mutluyum.boşandıktan bir yıl sonra onu tanıdım.her gün şükreder mi bir insan? Ediyorum ve o kadına dua ediyorum.allah ondan razı olsun ki başımdan bir belayı almış ve ben onun sayesinde hayatımda hiç olmadığım kadar mutluyum.demem o ki Allah hiçbir acıyı boşuna yaşatmıyor bize.inanın her şeyin bir sebebi var.onca ağlamalarım yuvam yıkıldı diye kahrolmalarımın bir mükafatı varmış.şuan bana gizli gizli mesaj atıyor utanmadan Facebook'tan.tabi her şeyim değişti başka bir yerden bulamıyor.yıllar geçti hala gözü üzerimde.midemi bulandırıyor tek kelimeyle.
Canım beninm ALLAH mutluluğunu daim etsin inşallah.bende senin gibi ALLAH'a hergün şükrediyorum ve bende dünyanın en iyi kocasıyla evliyim şuanda. Ve o gerizelkalıyada minnettarım beni öyle üzüpte boşadığı için. yoksa canım kocamla tanışamazdım.
Çok sevindim, hep böyle mutlu olun inşallah.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayata 1-0 maglup başlamış olmanın verdigi hırsla bir çok şeyi ögreniyorsunuz.Dört bir yanınız acıyla çevrilirken gülebilmeyi yıkılmamayı başaramaz herkez.Bu hayatın beni yenmesine asla izin vermeyecegim.
Evet zamanında beni ezmeye üzmeye dışlamaya yıkmaya çalışan çok insan oldu ama ben hepsine karşı dimdik durdum.Kimine göre duygusuz oldum kimine göre umursamaz ruhsuz ama ben bendim hiç deişmedim.
Evet duygusuzdum çünkü kimse benim içimde ne poyrazlar koptugunu bilmiyordu göstermedim asla yaralarımı .Kaç çentik attım kalbime kaç acıyı sıgdırdım yüregime kaç yarayı sardım bir tek damla yaş akıtmadan.
Asla vazgeçmedim savaşmaktan.Herkese herşeye inat ayaklarımın üzerinde dimdik durdum.Kapadım kulaklarımı söylenenlere umursamadım.
İnsanın yazgısı dogmadan yazılırmış benim yazgımda acılardan ibaret.Ve bu karanlıgın içinde ışıl ışıl gözleriyle bana bakan masum bir yavru hiçbirşeyden haberi olmayan aciz zayıf bir can
onu bu karanlıgın içine çekipte bütün hayatını nasıl mahvedebilirimki , üstelik aynı acıları kat kat fazlasıyla yaşamış bir anne olarak buna nasıl göz yumarım.
Evet hayallerim vardı o adama dair umutlarım beklentilerim yüregime sorgusuz sualsiz aldıgım ilk adamdı o.Ama yapamazdım evlatlarımın bu acıyla büyümelerine izin veremezdim.
Ve ben kendimi o kadr iyi biliyorumki bir kere düşersem bir daha toparlıyamaam.O yüzden bu hayatın benide yavrularımıda harcamasına asla izin vermiyecegim.Ha ucu bucagı dönmez bir mal varlıgımmı var
yooooo nacizane bir insandan üstünlügüm yok.Zor olacak hemde çok zor olacak ama olacak başka bir yolu yok.Yada olmamk gibi bir olanagı.BU HAYAT İSTEDİGİ KADAR YÜKLE ACIYLA GELSİN ÜSTÜME
BENDE BU İNAT YÜREGİMDEDE BU İNANÇ OLDUKÇA HİÇ BİRŞEY YIKAMAZ BENİ.BİR AYETTE GEÇİYORDU '' ALLAH SABREDENİN YANINDADIR '' diye aynen de öyle.
Yani bu sizin hayata nasıl baktıgınızla alakalı birşey bana göre hayatı sevmek karanlıga inat aydınlıga koşmaktı.Ne kadar olumsuz olursa olsun hayat hep olumlu tarafından tutunmak gerek yoksa bu dünyada düşeni hep ezerler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?