bu profildeki senmisin canım? eğer sensen ne kadar genç ve güzelsin
gelişmeleri okudum. davayı açmana çok sevindim. inşallah onlar sürünürken sen çocukların çok güzel bir hayata başlamış olacaksın.
ayrıca çok genç ve güzelsin. o aptal kocan başını çok taşlara vurur..
İnş en çok o perişan hallerini görmeyi istiyorum.Dediginiz gibi o kaybetti ama ben kazandım hem bir sürü dostum oldu hem de bir kez daha rabbin yüceligini görmüş oldum.
arıyo mu hala arıyosa hala ne diyor çok merak ettim yeni bir çağ açtı aldatma konusunda zira
Telefonlarını açmıyorum canım biraz öncede annem eşyalarını toparladı onun gel al kapının önünden diye
Telefonlarını açmıyorum canım biraz öncede annem eşyalarını toparladı onun gel al kapının önünden diye
aslında kimin içinde ne yaşadığını bilemeyiz belki bizlere yansıtmıyor. yalnız burda birçok çelişki de yok değil. biz evlenmeden bir sene önce ayrılmış yazmışsınız bir yazınızda ve aylarca peşinizde koşmuş demekki 7-8 ay içinde evlenmişsiniz tamam olabilir. ama başka bi yazınızda da abisinin falan eşinizin daha önceden güzel bir kızla birlikte olduğunu ayrıldıktan sonra onu yıllarca unutamadı dediğini falan yazmışsınız.ne bileyim mantıksız geldi.
GÜLÜMSÜYORUM :) ama bunu sizinle alay etmek amaçlı yapmıyorum yanlış anlamayın lütfen.Ama neden toplumca aldatılan terk edilen kadınların hep aynı tavrı takınmasını bekleriz anlamıyorum.Hep aglamak aylarca evden çıkmamak hayata küsmek zorundamıyız.Hem ayrıca neden daha zayıf oldugumu düşünüyorsunuz anlamış degilim.Hoş herkes benimle aynı şeyi düşünmek zorunda degi.Ama sizde şunu unutmayın herkes yaşanaa benzer olaylara aynı tepkiyi vermez.Benden neden sizin gibi olmamı bekliyorsunuz? Biz sizinle aynı zamanda dogup aynı acıları yaşamadıkki.Kimi insanlar vardır yaşları 40 olur ama zayıf ve acizdirler.Olanların altında ezilir kendilerinde eksik ararlar.Kimi insanlarda vardır yaşları 20 olur ama 60 yaşındaki bir insan oldugunlugunda düşünüp hareket ederler.Acıyla yogrulan bir hayat size sadece dimdik durabilmeyi ögrtir.Benim babam gözümün önünde elin çocuklarıyla parkta orda burda gezerken beni annem aglayıp kendini harab ederken ve gözümün önünde bu kadar net bir örnek varken neden beni hal etmeyen bir adam için oturup yas tutayımki.Nedenini bildigim birşeyi neden sorgulayıp onun kendini daha iyi hissetmesini saglıyayımki.Neden benim acı çektigimi kahroldugumu görüpte o başkasının koynunda s.... sefasını sürsünki.Evet ben bir tek giden 4 seneme üzülüyorum.O 4 senede ona verdiklerime herşeye ama siz benim söylemek istedigimi algılayamamışsınız.Saygım var ama aldatılan her kadın aciz ve mutsuz olmak zorunda degildir.Toplum olarak bu zihniyetten kurtulamasakta her zaman istisnalar olacaktır.Ben gibi benim annem gibi ve burda yorum yazN bir çok arkadaşımın annesi gibi.inci-ser bilemem bayanın kendiside ayrılmak ıstıyordur buda böyle sonuclanmıs olabılır buda olabilir
bende ihanetten oturu ayrıldım bebegım yenı dogdugunde kı bu kısı daha zayıf hem hamıle hem rısklı bır hamılelık gecırıyor hemde 2.cocugu
bu kadar seyın ıcınde kocam bunu bana nasıl yaptı dıyecegıne 4. seneme yanıyorum demıs bırak cocuguna yan karnındakıne yan gecnlıgıne yan yasadıklarınıza yan yahu
konuyu ılk okdugumda tek mesaj harıcı hıc bır mesaj benı duygulandıramadı malesef kı ben gaddar bır ınsan degılım
ama bir insanın bu kadar güçlü de demek istemiyorun umursamaz olacağını düşünemiyorum
hani ben aylarca ıkendime gelemedim insanlarla konuştuğum tek bir mantıklı tek düze giden bir konum olamadıyken konunun basından berı tavır hep aynı bayanda
bılemedım belkıde ben paranoyaklık eıdyorum
GÜLÜMSÜYORUM :) ama bunu sizinle alay etmek amaçlı yapmıyorum yanlış anlamayın lütfen.Ama neden toplumca aldatılan terk edilen kadınların hep aynı tavrı takınmasını bekleriz anlamıyorum.Hep aglamak aylarca evden çıkmamak hayata küsmek zorundamıyız.Hem ayrıca neden daha zayıf oldugumu düşünüyorsunuz anlamış degilim.Hoş herkes benimle aynı şeyi düşünmek zorunda degi.Ama sizde şunu unutmayın herkes yaşanaa benzer olaylara aynı tepkiyi vermez.Benden neden sizin gibi olmamı bekliyorsunuz? Biz sizinle aynı zamanda dogup aynı acıları yaşamadıkki.Kimi insanlar vardır yaşları 40 olur ama zayıf ve acizdirler.Olanların altında ezilir kendilerinde eksik ararlar.Kimi insanlarda vardır yaşları 20 olur ama 60 yaşındaki bir insan oldugunlugunda düşünüp hareket ederler.Acıyla yogrulan bir hayat size sadece dimdik durabilmeyi ögrtir.Benim babam gözümün önünde elin çocuklarıyla parkta orda burda gezerken beni annem aglayıp kendini harab ederken ve gözümün önünde bu kadar net bir örnek varken neden beni hal etmeyen bir adam için oturup yas tutayımki.Nedenini bildigim birşeyi neden sorgulayıp onun kendini daha iyi hissetmesini saglıyayımki.Neden benim acı çektigimi kahroldugumu görüpte o başkasının koynunda s.... sefasını sürsünki.Evet ben bir tek giden 4 seneme üzülüyorum.O 4 senede ona verdiklerime herşeye ama siz benim söylemek istedigimi algılayamamışsınız.Saygım var ama aldatılan her kadın aciz ve mutsuz olmak zorunda degildir.Toplum olarak bu zihniyetten kurtulamasakta her zaman istisnalar olacaktır.Ben gibi benim annem gibi ve burda yorum yazN bir çok arkadaşımın annesi gibi.
Ben benden öncesini tam olarak bilmiyorum hani kaç yıl çıkmışlar tam olarak ne zaman ayrılmışlar ama bana eşimin dedigi biz tanıştıgımızda bir yıl oldu biz ayrılalı dedigi.Abisi ablası öyle diyor kendini toplayamadı falan diye ama bunu ben kesin olarak bilemem çünkü o zamanda orda degildim ben.Biz çıkmaya başladık 2-3 ay sonra ablası iş yerinde böyle bir mevzu açtı çok sevmişti onu yıllarca toparlanamadı diye.Bende hatta dedimki hani siz ayrılalı bir yıl olmuş.Bunlar ne diyo diye.Oda yok ya ayrıldık bir kaç ay zor geldi sonrasında alıştım benim için artık sen varsın falan dedi.Ama dedigim gibi ablası o kızın olmasını çok istedigi için belkide bizim aramız bozulsun diye öyle diyordu bilemicem artık ne düşündüklerini.Bizim bu ayın 27 de 4 yılımız bitecekti.8 ay nişanlı kaldık öyle evlendik.Hani ben evlendigimde onların ilişkisi biteli 2 yıla yakın oluyor.
Başkasının tenine degen adam benim kocam olamaz .Böyle düşünüyorum diye bir kaç arkadaş bana vicdansız muamelesi yapsada özelliklede özelden msj atan o sayın arkadaşım kadın olmak gurursuz olmak aciz olmak degildir.Ben dogarken onunla dogmadımki ben nasıl büyüyüp yetiştiysm benim evlatlarımda öyle saygılı kendine güveni olan güçlü bireyler olarak yetişecekler..Bebegim 3 ayını bitirmek üzere ablsı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?