• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evet aldatılıyormuşum...

Dün gece annem 12 gibi geldi oda kapıdaymış yukarı çıktı binanın içinde bagırıp çagırmayın girsin içerde neyse derdi anlatsın gitsin kızım diyince annem ben ne kadar istemesemde birde binadakilere rezil olmamak adına kabul etdim.Geldi işte tamam ben onunla görüşüyordum sadece 2 kes cinsel anlamda bişrşeyller yaşadık ben inan çok pişmanım biranda neden öyle bir karar verdim bilmiyorum ama seni çok seviyorum dedi. Bende sen hala utanmadan benim karşımda konuşabiliyormusun ya dedim ha bir kere ha iki kere sonuçta sen beni aldattın.Bundan sonrası yok derdin neyse gider mahkemede anlatırsın dedim.Annem benim kötü oldugumu görünce gönderdi onu sabah 8 gibi oglumu kreşe yolladıktan sonra avukatla bulıştuk bütün işlemleri hallettik hem benim hem onun telefonu dinlemeye alınacakmış bi kaç güne çıkarmış mahkeme kararı mal beyanı istenecek aynı zamanda o kadın hakkındada dava açtım onlar ugraşıp dursun şimdi.

arkadasım en ıyısını yapmıssın bundan sonra o adama gerı dönmee nasıl karsına gecıp ıkı kez bırlıkte olduk dedıyse ınanamıyorumm o kadına dava acmaklada cok ıyı yapmıssın annecıgın varmıs bak onla bırlıkte bebısını buyutursunuz sen calısırsın annen cocuga bakar gül gıbı gecınırsınız sürüm sürüm süründur o pislıklerı

inanki ağlayarak okudum, sözün bittiği yerdeyiz. Kimsenin ahı kimsede kalmaz.. Sen ne yapmayı düşünüyorsun_? Aranız ilişkiniz nasıl dı_? Ve ailen nediyor

arası ıyıymıs cok sevıomus adam pesınden koşmuş öyle evlenmişler sevmişlşler birbirlerini
kız bı sure hastanede yattıktan sonra bı sogukluk gırmıs araya ama hastanede gayet karısının uzerıne dusuyormuşda bu adam
eve gelınce bı haller olmuş
oteki kadının bosandıgı haberı alınca dıyelım bız buna
annesi destekçi kızcagızın.. kızına sahıp cıkıor
dava acmıslar bırlıkte bu pıs herıfe

sSagolun arkadaşlar benim en şanslı yanım mükemmel bir anneye sahib olmam inş bende onun gibi evlatlarıma çok iyi annelik yapacagım bundan sonrası artık zamana kalmış

sSagolun arkadaşlar benim en şanslı yanım mükemmel bir anneye sahib olmam inş bende onun gibi evlatlarıma çok iyi annelik yapacagım bundan sonrası artık zamana kalmış
Allah'ım anneciğini senin başından,seni de evlatlarının başından eksik etmesin inşallah.
Allah yar ve yardımcın olsun bacım.
Allah'a emanet ol.

pıslık kısılıksız erıff taammul edemem bole selere ya unutmayın yuva yıkanın yuvası hıc bı zman olmaz sızı mumla arıcak ama gec olcak

biri ikisi mi varmış. aynı şeyi ben sana yapsam bunların hesabını mı yapacaktın deseydiniz.
boşanma mevzusu olur olmaz ona bir şey diyemem szin kararınız
ama dün de söyledim sağlam bir burun sürtmesine ihtiyaç duyuyor.
hem şımarıklık
hem yüzsüzlük
pes

Allah yardımcınız olsun şükür ki aile arkanızda

Rabbım yasatmasında bende olsam o kadına dava acardım .
o......bu ya :( ay delirdim saka gbı ya

ortada bi zorlama yokki herkes kendi iradesiyle yaşıyo bişeyleri kadına dacva açınca neolacak belkide onada yalan söyledi aram bozuk boşancam vs. erkek bu yapar

Dün gece annem 12 gibi geldi oda kapıdaymış yukarı çıktı binanın içinde bagırıp çagırmayın girsin içerde neyse derdi anlatsın gitsin kızım diyince annem ben ne kadar istemesemde birde binadakilere rezil olmamak adına kabul etdim.Geldi işte tamam ben onunla görüşüyordum sadece 2 kes cinsel anlamda bişrşeyller yaşadık ben inan çok pişmanım biranda neden öyle bir karar verdim bilmiyorum ama seni çok seviyorum dedi. Bende sen hala utanmadan benim karşımda konuşabiliyormusun ya dedim ha bir kere ha iki kere sonuçta sen beni aldattın.Bundan sonrası yok derdin neyse gider mahkemede anlatırsın dedim.Annem benim kötü oldugumu görünce gönderdi onu sabah 8 gibi oglumu kreşe yolladıktan sonra avukatla bulıştuk bütün işlemleri hallettik hem benim hem onun telefonu dinlemeye alınacakmış bi kaç güne çıkarmış mahkeme kararı mal beyanı istenecek aynı zamanda o kadın hakkındada dava açtım onlar ugraşıp dursun şimdi.

durduk yere sen sormadan cinselllik yaşadığını da söylemiş ne yüz varmış eşinde pes valla sen sorsa bile cevap vermemesi gereken bişey bu çünkü hamilesin ve eşisin hala yuh yani kelime tükendi bende:53: canım benim eşin zorla bişeyler yaşamıyoki kocaman adam kendi iradesiyle yaşıyo eşinin düşünmediği yuvayı başkasının düşünmesini beklemek doğrumu sence ha bide eşin onuda kandırmış olabilir diye düşünüyorum boşancam sevmiyorum gibi :26:

Ilk okudugumda soka girdim, cok uzuldum.
sonra tekrar okudum acaba daha once yasadigi, alistigi bir durum ondanmi tepki vermiyo artik mucadeledenmi vazgecmis diye dusundum.

Sonra tekrar baktim bu kadar soguk kanli nasil olabildin hayret ettim (kendimi yerine koydum resmen tepinirdim ortada).

Simdi yazdigini okudum hala anlayamadigim bir dil, bir seviyedesin. Hayran kaldim verdigin tepkiye.
Bisi daha itiraf edicem... Insanin basina hersey gelirmis (Allah korusun) bu basima gelirse kesinlikle seni ornek almaya calisicam....

Insallah inslahhhh cok cok mutlu olursun.

biri ikisi mi varmış. aynı şeyi ben sana yapsam bunların hesabını mı yapacaktın deseydiniz.
boşanma mevzusu olur olmaz ona bir şey diyemem szin kararınız
ama dün de söyledim sağlam bir burun sürtmesine ihtiyaç duyuyor.
hem şımarıklık
hem yüzsüzlük
pes

Allah yardımcınız olsun şükür ki aile arkanızda

Ben sabah davamı açtım böyle bir insanı affetsem belkii 3 belki 5 ay sonra yine aynı şeyi yapıcak zaten araya sogukluk girdigimi bir daha eskisi gibi olmaz.

Ilk okudugumda soka girdim, cok uzuldum.
sonra tekrar okudum acaba daha once yasadigi, alistigi bir durum ondanmi tepki vermiyo artik mucadeledenmi vazgecmis diye dusundum.

Sonra tekrar baktim bu kadar soguk kanli nasil olabildin hayret ettim (kendimi yerine koydum resmen tepinirdim ortada).

Simdi yazdigini okudum hala anlayamadigim bir dil, bir seviyedesin. Hayran kaldim verdigin tepkiye.
Bisi daha itiraf edicem... Insanin basina hersey gelirmis (Allah korusun) bu basima gelirse kesinlikle seni ornek almaya calisicam....

Insallah inslahhhh cok cok mutlu olursun.

Allah korusun dilerim asla böyle birşey yaşamazsınız.Sanırım daha önce yaşadıgım bir çok acı beni artık olgunlaştırdı.Duygularımdan önce mantıgımla hareket etmeyi ögrendim.Herşeyi planlayıp sorgulamadan gelecege bakmak en az yarayla atlatmanın tek yolu.Birşeyi ne kadar irdelersen o kadar kanar yaraların.Hem ne demişler beni öldürmeyen her acı dahada güçlendirir.

üzgünüm bunu sana yaşatmak istemezdim ama yüregime söz geçiremiyorum.bunu sana daha önce söylemeyi planlıyordum ama hamile oldugunu ögrenince vazgeçtim.dogumdan sonra söyleme kararı almıştım.yürümüyor aklım beynim başka birinin izlerini taşırken sana dokunamıyorum.ne olur bana hakkını helal et ve beni affet böyle olsun istemezdim .pazartesi günü boşanma davası açıcam ne ihtiyacınız olursa karşılıcam.eger bu çocugu dogurmak istemezsende aldırman için imza vermeye bile razıyım.ne olur affet beni hakkını helal et.eşyalarımı almaya sonra gelicem ne olur üzülme ama daha fazla ne seni ne kendimi kandırmaya tahammül edemiyorum.benim yüregim ona ait sende seni hak edecek biriyle karşılaşırsın dilerim.hoşçakal...

Buraya bunu neden yazıyorum bilmiyorum aglıyamıyorum düşünemiyorum kas katı kesildim.ne yapmam gerekiyor şimdi karnımdaki ne olucak bu durumda onu dünyaya getirmek mi getirmemek mi çelişiyorum.korkuyorum rabbin verdigine böyle bir şerefsizlik için
kıyabilirmiyim cesaret edemiyorum.kullanılmış olmak ............

kalbimi cayır cayır yaktın canım sakin cocuğunu aldırıp ahiretini zehir etme çok büyük günah eşin günahların en büyüğünü yapmış zaten nasıl bir vicdandır bebeğinden vazgeçmek helalini ortada bırakmak insan denmez hayvanda denmez rabbim sizi büyük bi sınavdan geçiriyor sakın başarısız olma en büyük sevgi allah sevgisi ve evlat sevgisi bunu unutma allaha sığın canım ettiğini misli misli bulur mazlumun ahı kimsede kalmaz

Asla affetme, òlüyorum dese affetme. Cocuklarimin babasıdır, cok pismandir son bi sans vereyim deme. O hamileyken neler yaşattı sana, o kadın icin senin karnındaki bebegine kiymayi göze aldi.
Çok güçlü bi kadinsin sen. Çocukların da cok sanslilar böyle bi anneye sahip olduğuklari icin.
Tebrik ediyorum dik durduğun icin. Keşke hepimiz senin gibi güçlü olabilsek..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

onu doğduğuna pişman etmelisin ! bu ne demek ya birde sana herşeyinizi karşılarım diyo terbiyesiz sanki kadın tek başına yaptı cocukları tabi karşılıcaksın öle bi hakkın yok .. ona öyle şeyler yapki o notu yazdığına seni aldattığına cpok pişman olsun ! özür dilerim ama hukuki yollarla kıçındaki donu bile al ! bakalım aldattığı kadın onu beş parasız isteyecekmi ! sürüm sürüm süründür . hatta o kadının kafasını duvara sürterek kıvılcım cıkart kocamı bırak de yada kocanı cok fena pusuya getir ... ayy cok sinirlendim sanki başıma gelmiş gibi , soğuk kanlı ol unutma sabır seni bu yolun sonunda mutlu edicek düşünmeyerek hareket etme sakın! ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN :5:

Ben sabah davamı açtım böyle bir insanı affetsem belkii 3 belki 5 ay sonra yine aynı şeyi yapıcak zaten araya sogukluk girdigimi bir daha eskisi gibi olmaz.

muhtemelen öyle olacak evet
hakkınızda hayrlısı olsun inşallah
o da gül gibi yuvayı yıktığıyla kalsın

ortada bi zorlama yokki herkes kendi iradesiyle yaşıyo bişeyleri kadına dacva açınca neolacak belkide onada yalan söyledi aram bozuk boşancam vs. erkek bu yapar

durduk yere sen sormadan cinselllik yaşadığını da söylemiş ne yüz varmış eşinde pes valla sen sorsa bile cevap vermemesi gereken bişey bu çünkü hamilesin ve eşisin hala yuh yani kelime tükendi bende:53: canım benim eşin zorla bişeyler yaşamıyoki kocaman adam kendi iradesiyle yaşıyo eşinin düşünmediği yuvayı başkasının düşünmesini beklemek doğrumu sence ha bide eşin onuda kandırmış olabilir diye düşünüyorum boşancam sevmiyorum gibi :26:

31 sayfaya yazıdıgımı okudunmu.Bu resmen planlı birşey onun yada onların bana bunu yaşatmaya ne hakkı var hem evli barklı kadın hemde evli barklı adamla yatıp kalkmıcaktı o zaman

31 sayfaya yazıdıgımı okudunmu.Bu resmen planlı birşey onun yada onların bana bunu yaşatmaya ne hakkı var hem evli barklı kadın hemde evli barklı adamla yatıp kalkmıcaktı o zaman

okuyorum canım ama arada kaçırdıklarım olabilir bilemiyorum. herkes masum demiyorum zaten ama en büyük suçlu eşin bende aldatıldım ama kimseyi suçlayamam inandığım adam varkenn onu demek istedim. ozaman kadının kocasınada yazık planlıysa

Bu konuyu okudukca ben darlandim Allah sana guc kuvvet versin karsuna hayirli insanlar cikarsin o musvette adamda gitsin o o... Yatsin kalksin gorumcen kina yaksin hayirli olsun yarin bu konunun icinden onlar nasil cikacak bakqlim nafaka falan talep etme ki hayatinda hic bir yeri olmasin o adamin gun yuzu gormesin o kadinda dogurdugu evlatlardan bulsun Sefilce olsun gitsin bu hayattan of offfff

Back