evet aldatılıyormuşum...

Sizi tebrik ediyorum, Allah yolunuzu acik etsin...
O kadinida kandirmistir diyen arkadaslar, evet en büyük suc adamda ama evli 3 cocuk annesi yeni bosanmis bi kadinda hatta evli bi adamla yatan kadinda cahil ve acincak halde degildir...adama sende benim gibi bosan gel diyebilirdi, bunu yapmamis resmen yuvayi dagitmis, bilerek isteyerek evli biriyle birlikte olmus, o yüz vermeseydi belki adamin akli basina gelirdi, ha adam aklina koydugu anda zaten s..sizligin dibine vurmus, ama o kadinda hic masum degil... Kandirdiysa bile kanmasaydin, konusahibi onada dava acmakla cok iyi yapmis bence...
Simdi sadece cocuklarinizi ve kendinizi düsünün, yaslanin arlaniza onlarin cirpinmalarini izleyin... Zaten güclüsünüz ama allahim size dahada cok güc versin... Cocuklarinizla mutlu bi Hayat diliyorum...

Dün hiçbirşeyini istemiyordum ama gece annemle konuşunca evet o evi almasında o arabayı almasında hepsinde benimde param var neden elin kadını yesinki.Alırım söke söke ama kendim için asla kullanmam götürür veririm bi huzur evine ne bileyim çocuk yuvasına.En azından bu şerefsizlikten bari birileri faydalanır.

cnm allaahhhh sabır versin sana . onu da allah bıldıgı gibi yapsn suan cok ama cok uzuldum butun erkeklere nalet okuyorum . erkeklerden sogudum yemınlen

benim kocam adam değilse ayşe gider fatma gelir o olmasa başkası olur hepte kadınları suçlamaya alışmısız bence adamın içinde varsa illaki yapcak milletle yuvamı bozmayın sözleşmesi imzalamıyoruz eşimizle nikah kıyıyoruz benim düşüncem bu ben kocam varken elin kadının yuvamı düşünmesini beklemem

kendı emegın varmış o parada..yanı senın paran,belkı çocuklarının okul hayatında lazım olur,hemen dağıtma yaaaw:)

Sadece ilk ve yukarıdaki mesajini okudum .
Gözlerinin icine bakarak söylemesi , senin icin daha zor olurdu. O da cesaret edememiş olmalı ki mesaj atmış.
Çok zor bir durum .Allah yardımcın olsun .
Okurken hem yüreğim acıdı hem seninle çok gurur duydum . Cok ama cok taktir ettim seni. En doğru duruşu sergiliyorsun bence , pis olanla pis olunmaz . Bu sadece karşıdakinin vicdanını rahatlatır.
Allah a havale et , en guzel cevabı Allah onlara verecektir.Kac canın vebaliyle mutlu olacaklarını mı sanıyorlar ?

Rabbim senin ve evlatlarının yanında olsun her daim.

Kendi adıma özür dilerim yaranı kanattığım icin burada o kadar cok konu okuduk ki havada kalan benim de ister istemez icime kurt düştü. Simdi bütün parçalar yerine oturdu.

Kusura bakma tekrar, Allah yolunu acık etsin.

Evet bu konuda size zaten katiliyorum, benim muhattabim esim yuvami bozan esim olur bu durumda... Kadinla muhattab olsun demiyorum ama oda cezasini ceksin, neden bilerek evli adamlarla birlikte olan kadinlar hic yara ve zarar almadan kurtulsun ki? Belki akli basina gelir bi kadinin cani yandi bidaha evlu biriyle olmaz kadin bile diyemedigim varliklar... Bunu demek istiyorum!

Son düzenleme:
Neyse herkes düşüncesinde özgürdür ben inançlı ve güçlü bir insanım herşeyle tek başıma mücadele etmeyi ve her yükün altından alnımın akıyla çıkmayı biliyorum.Tek sıgınagım rabbim o beni yannlız çaresiz bırakmaz.

Helal olsunn sizee Rabbiiiiiim güzeliikleri size yaşatsın . Görüceksınız allah oyle bı carpıcakkı onaaa !! guclu olun bebegınız sızın ımtıhanınız onun canına kıymayın .

Yok estafurullah kimsenin özür dilemesine gerek yok ben dünkü stresle sinirle üçünü yazmışsam beşini yazmamışım haliyle bu şkilde açılmış çok konu olunca insanlar yine duygu sömürüsü oldugunu zannettiler.
Herkes için herşeyin hayırlısı olsun.Bizim içinde hayırlısı buymuş.

bu profildeki senmisin canım? eğer sensen ne kadar genç ve güzelsin

İleride çok pişman olacak ama iş işten geçmiş olacak.. Yazıklar olsun böyle erkeklere terbiyesiz adam..

konunu okudum canım eskisini de şimdikini de helal olsun sana dimdik dur sapasağlam..Çocugunu da doğur catır catır nafakalarını da al gül gibi huzurla yaşa git canım boşver dengesiz adam hamile kadın denenir mi !? Ki yalan olduğunu sende bende hepimiz de gayet iyi biliyoruz denemekmiş !!!! kimi salak yerine koyuyor " cennet anaların ayakları altındadır " o kimki bir anaya böle bir acıyı zulmü layık görebiliyor (denediği doğru bile olsa !)

Yaşadıkların çok kötü ama işte iyi veya kötü bugünleri yaşayarak atlatacaksın, buna benzer olayı bende yaşadım 2 çocuğumla ama şuan ayaklarımın üstünde yim çok şükür Allahım hepimizin yardımcısı olsun...

canim allah sana sabir versin. sabahtan beri konuyu okuyorum ve diyecek hic birsey bulamiyorum. allah korkusu yok bu adamda!

Çok üzüldüm, bu nasıl bir vicdansızlık aklım almadı.
Allah yardımcınız olsun. Hakkınızda hayırlısını versin.

36 sayfadır yazdıklarını okuyorum,yazacak şey bulamıyorum.İnan çok üzüldüm.Aslında yazılacak çok şey varda site kuralları gereği yasak maalesef.Allah senin ve çocuklarının yar ve yardımcısı olsun.Yaşadıkların çok zor,çok acı hele ki hamileyken,en hassas dönemdeyken.Ama Allah bunları ikisininde yanına bırakmaz emin ol.İnşallah önümüzdeki günler sana ve çocuklarına en güzel,en hayırlı şeyleri getirir.Dualarımız ve kalbimiz seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…