önemli değil canım..ama bunun kullanım yöntemi sana bağlı..
ister süngerin üzerine yıkama jelini sık sonra yüzüne
masaj yaparak yıka,ya da (ki benim önerim) önce yıkama jelini
yüzüne parmaklarınla iyice yay,
sonra süngerle masaj yaparak üzerinden geç zemuszemus
kızlar sagolun peki bu kabuiyi nasıl temizliyorsunuz?
evet ben de merak ediyorum,özel bi temizleme yöntemi var mı?
tatlım benimmmmmmm sitesinde herhangi bir bilgi var mı ki ben bakmadım ama yazması lazım ...genelde ben fırcalarımı johnsons baby sampuanıyla yıkarım :)
sitesine bakmadım cnm bi bakarım,şampuan yıpratmıyo mu peki,hani kabuki fırça ya?
haklısın tatlım ben normal fırcalarımı oyle yıkıyordum kabukıyı baya yıpratıp yapısını bozabilr ...
Kızlar kredi kartsız kapıda teslimatta ödeme yaparak alamıyomuyuz
kızlar ben geçengün diğer mineralli makyaj ürünlerinin satıldığı bi mağazaya nasıl temizleneceğini sordum, nasılsa fırçalar aynı :)) suyla temizleyebilirsin dedi bana, bende eve gelince iyice yıkadım hatta köpüklü suyla yıkadım süper oldular ayy nekadar kirlenmişler ya, fırça ilk haline geldi bigün beklettim kurudular ve eski halindeler hiç bi deformasyon yok yani canlarım.
yalnız bişey sorucam kargo ücreti bende 8.88 görünüyo( sizde de öyle dimi yeni sipariş veren arkadaşlar bi bakabilir misiniz?
acaba diyorum termal suyu içinde mi bekletsek bi müddet cnm? tozlarını salsa suyun içine. sadece bi fikir bi bilgim yok bu konuda ama:uhm:
cnm cok fazla ürün ısmarladıgında kargo ucretide yani tasıma ucretide ona artıyor ...
tatlım banada mantıklı geldi ya da cok sıcak suda da yakınılabilir ...sitesinde de herhangi bir bilgiye rastlamadım ....
discount code(indirim kodu) ne acaba kızlar?
ben ayın 7sinde sipariş verdim hala gelmedi normal midir kızlar yaabilen biri yardımcı olsun ilk kez sipariş vermiştim ben ne sipariş verdiğimi bile unuttum üstünden 21 gün geçince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?