- 3 Kasım 2008
- 11.895
- 18
kızlar everydayler bugün sabah elime geçti fotolarını akşama eklerim.
hayırlısı olsun sekerim bekledigine deydi dimi =)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sevindim canım beklediğimize değiyo ya sen hangi tercihleri yapmıştın beyaz tenliyim bende bidaha sipariş verirsek birbirimizi bilgilendirmiş oluruz bitanem valla çok sevindim canım ya benimkileri yazayım ben pınk tan golden fair medium tan (bu bana çok koyu )ama karıştırıp kullanıcam almagester meleğim öle söledi. bunlar fondeten allığım new car smell çok şeker bi şeftali tonu concealerim de ıntısıve faır bitanem canımın içi bide sana bişe sorucam benimkilerin içinde hediye olarak heralde bide mor bi sünger yollamışlar ben onu nerde kullanıcağımı bilmiorum bi bilgin var mı canım opuyorumnanaktan mucuk mucuk oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yaaaaaaaaaaaaaaaa
tatlısım new car nasıl guzel mı ?tatlısım sitede mor sungerin ne amacla kullanıldıgını yazıyordu ben bir bakayım istersen
haa unuttuğum bir not daha var gamyoncuiremsu
cildin ölü hücrelerden arınmasını sağladığı için parlaklık veriyor
ama yinede hassas cildin varsa nazikçe yumuşakça kullanmanda fayda var
gnz arkadaşın dediği gibi hem makyaj temizleme de
hem de yüz temizleme ürünleri ile birlikte kullanılabilceğin bir sünger
yani yüzünü temizlerken kullabileceğin cildine parlaklık veren sünger
kaynayan suda temizlenebilirmiş
umarım işine yarar a.s.
beyaz tenliyim ama peynir gibi degil sarıya kaçıyo biraz.. concelear multi tasking (ben de çok açık durdu )medium original glo (benm gibiyseniz muhteşem hem parlaklık veriyo hem çok iyi kapatıyo)multi taskin neutral makyajın sonunda sabitlemek için az sürüyorum.(çok neyazlar kullanabilir)fair medium original glo buda aynı şekilde parlaklık veriyo..light medium bana en çok yakışanı bu oldu intensive aldım harika bi kapatıcılıgı var porselen adeta..birde sunkissed fair buda biraz daha koyu geldi light mediuma göre ama hepsi tenime uygu kızlar allıklarda apple ve email apple çok pembe durdu ama e mail çok dogal bi şeftali çok sevdimhihoyyyt birde bana hediye felan göndermemişler yaa 2kit istedim üsteliklaelaelaelaelae
beyaz tenliyim ama peynir gibi degil sarıya kaçıyo biraz.. concelear multi tasking (ben de çok açık durdu )medium original glo (benm gibiyseniz muhteşem hem parlaklık veriyo hem çok iyi kapatıyo)multi taskin neutral makyajın sonunda sabitlemek için az sürüyorum.(çok neyazlar kullanabilir)fair medium original glo buda aynı şekilde parlaklık veriyo..light medium bana en çok yakışanı bu oldu intensive aldım harika bi kapatıcılıgı var porselen adeta..birde sunkissed fair buda biraz daha koyu geldi light mediuma göre ama hepsi tenime uygu kızlar allıklarda apple ve email apple çok pembe durdu ama e mail çok dogal bi şeftali çok sevdimhihoyyyt birde bana hediye felan göndermemişler yaa 2kit istedim üsteliklaelaelaelaelae
çok tşk edrim bitanem ama şunu anlamadım kusura bakma yani yüz yıkama jelimizi üzerine döküp o süngerle masaj mı yapıcaz ya gerçekten yordum ama anlayamadım :uhm:
banada hediye gondermemısler ya ...gecen gun 2 tane fırca istedim belki onlarla birlikte hediye yollarlar :)
tatlım bende oldukca beyazımdır beni hiç gordun mu bilmıyorum ama multi tasking bende super oldu cut diye oturdu tenime :)
sizin onerinileriniz dogrultusunda bende apple istemıstım tuh cok pembeyse uzuldum simdi
apple çok doğal bi renk cnm,bn çok memnun kaldım aşırı pembe değil,bn de multitasking original glo istedim bakalım uyacak mı bana merakla bekliyorum:dance:
çok tşk edrim bitanem ama şunu anlamadım kusura bakma yani yüz yıkama jelimizi üzerine döküp o süngerle masaj mı yapıcaz ya gerçekten yordum ama anlayamadım :uhm:
ins uyar tatlım digeri sanada acık geldi cnm?...
tatlım baska neleri istedin :)