Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısı olsun tatlım cicilerini ii gunlerde kullan ...cnm benim tam hesapladıgım gibi cıktı sende nasıl bir durum oldu baya mı farklı bir fiyat odedinen yakın zamanda ben de resim çekip ekleyeceğim
unuttum söylemeyi benimkiler 10.günde elime ulaştılardelikafadulden
şekerler bu arada fotoğraf makineme kavuştum,size everydaylarin fotolarını çektim ama buraya koymayı beceremedim nası yapcağımı anlatırsanız koymak istiyorum size fikir olması açısından.
kızlar mrb,
bu fırçaları nasıl muhafaza ediyorsunuz?
birde mineral makyaj yaparken özellikle
fondotenden önce fırçaya sodalı su fısıfısı
yapan var mı?
Kızlar ya ne alırsan al sadece 5 dolarmı yanİ ben anlamadım bİŞİ bİrİ banada anlatsın lÜtfennnnnnnn
günizcim benimde 13gün oldu 28 mayısta vermiştim((off her zil çalışında heyecanlanıyorum geldi diye ama hala yoklar yaaa(((
off hadi ya içime kurt düştü bak şimdii..CADIARZUinşallah bizimkisi elden teslim eder..canım bu ribbon pembe mi şeftali mi?şeftali rengi arıyorum ben naniknanik
off hadi ya içime kurt düştü bak şimdii..CADIARZUinşallah bizimkisi elden teslim eder..canım bu ribbon pembe mi şeftali mi?şeftali rengi arıyorum ben naniknanik
kızlar merhaba, bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Everyday Minerals'den 28 Nisan'da bir sample kit siparişi verdim, bugün haziran 11, ürün hala elime geçmedi, bununla ilgili defalarca mail attım, en son 29 mayıs'da mail geldi, 30 iş gününde geliyor, bekleyin veya araştırın demişler, bugün 40 iş günü oldu ve ürünleri nerede araştıracağımı hiç bilmiyorum, bu arada bir de sipariş onay numarası göndermişler, nasıl sorgulayacağımı bilmiyorum.
lütfen yardım edin, mineral makyaj yapmak istiyorum artıkkkkkk :gitme:
kızlar everydayler bugün sabah elime geçti fotolarını akşama eklerim.