Bugün değişik bir sarma ile geldim hafif ekşi tadı ile asma yaprağı tadında bir sarma
Malzemeler
Bir bağ evelik yaprağı
1su bardağı orta bulgur
1 yemek kaşığı tere yağ
1 yemek kaşığı salça
1adet soğan
Tuz Istediğimiz baharatlar
İsteğe bağlı kıyma eklenebilir Eki Görüntüle 3313182
Eki Görüntüle 3313180
Öncelikle evelik yaprağını kaynayan suya atıp bir dk tutup soğuk suya koyup kevgire alıyoruz
iç harç için
Tereyağını tencereye alıp yemeklik doğradığınız soğanı ekliyoruz salça ve baharatları da ekleyip 1 su bardağı bulguru ilave ediyoruzEki Görüntüle 3313191
Eki Görüntüle 3313190
Eki Görüntüle 3313189
bir buçuk su bardağı su koyup kaynayınca altını kapatıp bulgurun şişmesini bekliyoruz. Soğuyunca sarmaya başlıyoruz. Ben üçgen şeklinde sardım düz de sarılabilir Eki Görüntüle 3313195
Bugün değişik bir sarma ile geldim hafif ekşi tadı ile asma yaprağı tadında bir sarma
Malzemeler
Bir bağ evelik yaprağı
1su bardağı orta bulgur
1 yemek kaşığı tere yağ
1 yemek kaşığı salça
1adet soğan
Tuz Istediğimiz baharatlar
İsteğe bağlı kıyma eklenebilir Eki Görüntüle 3313182
Eki Görüntüle 3313180
Öncelikle evelik yaprağını kaynayan suya atıp bir dk tutup soğuk suya koyup kevgire alıyoruz
iç harç için
Tereyağını tencereye alıp yemeklik doğradığınız soğanı ekliyoruz salça ve baharatları da ekleyip 1 su bardağı bulguru ilave ediyoruzEki Görüntüle 3313191
Eki Görüntüle 3313190
Eki Görüntüle 3313189
bir buçuk su bardağı su koyup kaynayınca altını kapatıp bulgurun şişmesini bekliyoruz. Soğuyunca sarmaya başlıyoruz. Ben üçgen şeklinde sardım düz de sarılabilir Eki Görüntüle 3313195