E
EU2
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU2
CANIMMM TURŞUCUM....
gerçekten çok garip ve heycanlı oluyor canım insan ....
birbirine kavuşma heycanı aşkı ve sevgiyi doruklara taşıyor:asigim:
birde düğünle ilgili konuşmalar oluyo...
hemen yarın olsun istiyosun....
bide..........:asigim: güzel aşk sözleriikaydirigubbakcemile3
allah en kısa zamanda sana da nasip etsin canımın içia.s.
JJuLiEtt sonuç olarak kocasız kalmadınnn dimi lokumum :)
ahh meleğimmm kurban olsunlar snaa o anı yaşicakmıyım bendee meleğimmm???
belinaycımm canım hatırlıyorumda ilk bu konuyu açtığında 3 ay vardı evlenmeme ve şimdi 3 haftalık evliyim :) darısı başına inşallah su gibi akıp geçer zaman
şimdi gelelim ayrıntılara benim cuma kınam , cumartesi gelin alma , pazar günüde düğün oldu . Kınayı geçiyorum çünkü zaten gece 11 gibi kına bitti eve geçtik akrabalar falan arkadaşlarımda bizde kaldı aşkımda sakaryaya geri döndü yoldayken hiç konuşamadık . Gece eve gidince de hemen uyudu . Ertesi gün sabah sadece günaydın demek için arayabildi bide ben kuafördeyken yola çıktıklarını haber vermek için ve biz hiç konuşamadık doğru dürüst neyse gelin alma oldu arabayı eşim kullanıyodu ve ben öne oturdum arabada tek gideceğimizi zannediyodum ama kayınpederim ve kayınvaldemgelin arabasına binince 2 saatlik yolda hiç konuşamadık nasılsın haricinde ve sadece elimi tutabildi. Gelin alma oldu eve girdik ve bizi bir kaç dk lığına yalnız bıraktılar oda da o arada aşkım sarıldı ve hoşgeldin evimize bebeğim dedi:asigim: Baya kaldık öyle sadece beni çok sevdiğini ve bu sevginin her dakika kat kat arttığını söyledi sonra insanlar geldi iki saat kadar sonra stüdyoya gittik . Eve geçincede aşkımı ve erkekleri başka bi eve gönderdiler işte o zaman msj laşmaya başladık tekrar mesaj attı bitanem "hoşgeldin hanımım diye ve bu ayrı uyuyacağımız son akşam bebeğim bundan sonra rabbim ayırmasın bizi ve her günümüz böyle güzel geçsin dedi. Msj laşırkende uyuyakalmışız