eveet meraklı taze turşunuz geldii :)

belinaycımm canım hatırlıyorumda ilk bu konuyu açtığında 3 ay vardı evlenmeme ve şimdi 3 haftalık evliyim :) darısı başına inşallah su gibi akıp geçer zaman
şimdi gelelim ayrıntılara benim cuma kınam , cumartesi gelin alma , pazar günüde düğün oldu . kınayı geçiyorum çünkü zaten gece 11 gibi kına bitti eve geçtik akrabalar falan arkadaşlarımda bizde kaldı aşkımda sakaryaya geri döndü yoldayken hiç konuşamadık . gece eve gidince de hemen uyudu . ertesi gün sabah sadece günaydın demek için arayabildi bide ben kuafördeyken yola çıktıklarını haber vermek için ve biz hiç konuşamadık doğru dürüst neyse gelin alma oldu arabayı eşim kullanıyodu ve ben öne oturdum arabada tek gideceğimizi zannediyodum ama kayınpederim ve kayınvaldemgelin arabasına binince 2 saatlik yolda hiç konuşamadık nasılsın haricinde ve sadece elimi tutabildi. gelin alma oldu eve girdik ve bizi bir kaç dk lığına yalnız bıraktılar oda da o arada aşkım sarıldı ve hoşgeldin evimize bebeğim dedi:asigim: baya kaldık öyle sadece beni çok sevdiğini ve bu sevginin her dakika kat kat arttığını söyledi sonra insanlar geldi iki saat kadar sonra stüdyoya gittik . eve geçincede aşkımı ve erkekleri başka bi eve gönderdiler işte o zaman msj laşmaya başladık tekrar mesaj attı bitanem "hoşgeldin hanımım diye ve bu ayrı uyuyacağımız son akşam bebeğim bundan sonra rabbim ayırmasın bizi ve her günümüz böyle güzel geçsin dedi. msj laşırkende uyuyakalmışız :eek:

neee güzell yaffsss bizde böle msjlar alabilcek miyiz günün birinde çok duygulandım gözlerim doldu.Annesi oglumu kaptırıym die tek bırakmamıştır sizi sende bi bakış fırlatsaydın datlım ohhh ohhh aldım oğlunu dercesinee:dance::teytey:
Tebriklerr canımcımmm

Bence o gece ona müstakbel eşe çekilebilecek en güzel mesaj şu olabilir :

Yarın olsun da bir an önce senin olayım diye sabırsızlanıyorum. Ve yarınımız bir ömür boyu sürsün dilerim ki.

Yada "ben yarın yeniden doğucam"....

yada şu olabilir yarın seninle beraber uyicazz yada uyumicazz olsunn yanında olucam yaa o yeter isterkk sabaha kadar uyumayalımm:)

Bencede...
Beni de heveslendirdin şekerim gece gece...
Yatağıma gidiyorum ben...
Her gece olduğu gibi yine yalnız :)
Hayaller kurarak dalarım yine beyaz atlı prensimle :)

Şu mesaj da olabilir bir de...
SENDEN ÇOCUĞUM OLSUN İSTİYORUM....GÖZLERİ SENİN GİBİ BAKSINNN... :)

Buucuuu hadi güzelim sana prensinle bol tatlı rüyalarrr :)))

belinay gene güsel bi konu açmışın anacım sorma evlenesim geldi sabah sabah yine:)) zaten var:))) heralde ben 18-19 ay sonra yazarım buraya sorduklarını sayılı gün çabuk geçer derler ama bize geçmiyo valla inşallah daha erken evleniriz:)))

canım benim teşekkür ederimmm şurda 19aya ne kaldııı :)))

anam anam belınay gacısı topıc acmıs bı mısafır olak dedım hade bakalım kahve mısafıree:)

ayy ayy ayy anam anam misafir dediğin anlatırr kahve içmezzz bak topicğimin konusunaa kargocu güzelii:))

yaaa hala o günleri dün gibi hatırlıyorum, gerçi üzerinden çok geçmedi amaa (1,5 yıl olmak üzere) kına gecesinin olduğu akşamın günü kocam beni almaya geldi, kuaföre bıraktı ve gitti. o gün akşama kadar ayrıydık, çok msj gönderdik birbirimize ama hatırladıklarımdan en güzeli sana kavuşmama koynuma almama bir gün kaldı... yazmış canım kocam benim. sonra akşam beni kuaförden almaya geldi. o anı gözlerimin önünden gitmiyo. hayran hayran bana bakıyordu. kuaförden direk salona gittik. eşim benden daha heyecanlıydı.birde ben heyecanlanmıyorum diye bozuluyordu sürekli. kına gecesinin akşamı ellerimdeki kınaları yıkamak için bize geldi aşkım.ama sonra yine evine gitti maaleseeef. ertesi gün resmi nikah ve imam nikahı günüydü. resmi nikah için nikah dairesine gittik ama girmemizle çıkmamız bir oldu. hatta kayınvalidem yaa insan bi düşünür falan dedi çook güldük o gün bu lafa. çünkü her ikimizde o kadar çok beklemiştik ki bugünü bir an önce bitsin gözüyle bakıyorduk. imam nikahıda bitince evimiz için alışveriş yapmaya markete gittik. sonra aldığımız malzemeleri buzdolabımıza birlikte yerleştirdik. evde başbaşa kaldık canım kocam bana bu gecede elimden kurtuluyorsun ama yarın benimsin dedi. başbaşa muhabbeti fazla uzatmamakta fayda vardı.beni evime bıraktı sonra kendiside evine gitti (eski evine yani). düğün günü ben çooook heyecanlıydım. karnım ağrıyordu heyecandan. sabah msjla uyandım. günaydın canım karım yarın sabah gözlerini benim yanımda açacaksın yazmış aşkım.sonra beni kuaföre götürmek için geldi. tabi benim gözler ağlamaktan şişmiş. işte kuaförde iş bitince eve bıraktılar beni ve sonra gelin alma oldu..o annn çoook kötüydü. babamın gözleri kıpkırmızı. herkese dedi ki beni çocuklarımla yalnız bırakın. bana son kez sarıldı eşimede kızım sana emanet ailenizde ne sorun olursa ikiniz bilin kimseye ailenize müdahale etme hakkı vermeyin. biz hep yanınızda ve arkanızdayız dedi veee bana sımsıkı sarıldı. o an eşimin bile gözleri doldu. sadece o an ağladım çünkü ağlamayacağıma söz vermiştim kendi kendime.sonra beni aldılar davul zurna eşliğinde babamın evinden halama gittim halam rahatsızlanmıştı düğünüme gelemicekti bizde onu görmeye gittik. ordan daa düğün salonuna. o gece en çok oynayanlardan biri bendim valla. hatta bir ara kayınvalidem ve kayınpederim bizimle dans etmek istediler. ben kayınpederimle eşim kayınvalidemle dans ederken beş dakika sonra döndüm kayınvalideme dedim eee anne kocamı alabilirmiyim artık malum o artık benim dedim. düşünüyorumda şimdi olsa söylemem heraldee.bütün gece uyuyacağımız sabah kalkacağımız anı planladık. sonraaa bizi evimize bıraktılar. ikimizinde karnı o kadar açtı kii, gün boyunca heyecandan birşey yiyememiştik tabii. ekmek sepetine bi baktık ekmek yook. bizde gecenin bir vakti makarna pişirip hem yedik hemde halimize güldük. gerisideeee burda durayım artııık..
inşallah Allah herkesi doğru insanlarla karşılaştırsın. bir buçuk yıl oldu evleneli tabii 4 yılda flört dönemimiz vardı ve bir kez bile pişman olmadım yaşadıklarıma. kocamı hala ilk tanıdığım günkü kadar çoook seviyorum. sevmek sevilmek en güzel duydu. artık darısı tüm bekarların başına..

Son düzenleme:
neseli45 BUKADARMI HARİKA OLUR YAAAA SÜPERDİİİİ 2 KERE OKUDUM BİLİYORMUSUNNN MÜKEMMEL BİRŞEY YAAAAAA RABBİM MUTLULUĞUNUZU BOZMASINN (AMİİİİİNNN)[/COLOR]

canım benim teşekkür ederim. darısı senin başına inşallah bizde senin düğün anılarını okuruz en kısa zamanda.

9 ay sonra bu topicde görüşürzü mervecim :)

:)))nieki bebişimmm evli yazıyoo amaaaa profilindee :KK43:((

[ı]ayyyy merveemm sen beni güldürdün Allah da seni güldrüsün öteki topiğe yazım cavabımı :)))[/ı]

kız seni öldürcemm desene evli değilim henüzz gönülden evliyim diyeee :)))

benim de yazmam için sadece 2 ay 19 gün kaldı sonra burda paylaşırım inşallah...............

X