Eveeet Evlendiiikkk

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
unutdum ekleyım gelınlıgımı tekrar gıydım esımın cıkarması ıcın

aa nasıl yaniii :1ninca::1ninca::1ninca:

canim oyle derler gun gormus yaslilar
bilmem bizde gelinin odasina biseyler konulur
seyden once yenilmesi icin
ve yedingin her lokma diger tarafta senden sefaatci olacakmis derler
birde o gece kilinan iki rekat namazin sonunda ne dilerseniz allah size onu verirmis

neyse kizlar sacimin tokalarinida esim cikardi ay bide ben bu saci yapan kuaforuuun demezmiiiii:shok:
hehehehehe
neyse ben ogun icin musayit degildim guzel bi durumla bunu esimùe acikladim sagolsun hos karsiladi
saclarim spreyden kazik gibi olmustu beraber yikadik saclarimi
sonra birbirimize sarilip misiiiil misil uyuduk(rezalet degilmi ilk gecede):roflol:

evet bizede pasta baklava kizarmis tavuk muz armut elma uzum
yuhhh yani sanki hepsini yiyecegizz
haa bide kola vardii :roflol: :roflol:

bence rezalat değil. cünkü bizde uyumustuk :roflol: o kadar yorgundum ki ( palavra atıyorum tabi korkuyordum :roflol:) :roflol: :roflol: :roflol:

hahaahahahahayyyy
kiz bende korkudan titremistim elim ayagim buz kesmisti bizim icin iyiydi
ama bide damatlara soran olsalardi
gariplerim benimki sabaha kadar uyuyamadi
simdilerde sordumda neden diye
dediki sana sinir oldumm:teytey:jeyyar

Acep Kaynanam Gelirmiki Antepeeeeeeeeeee Aboooooooooooooo

Kıdemli abla olarak bende bişiler diyeyim sana.Geldiniz eve ,elayak çekildi.Yemeğinizi yediniz ,günün kritiğini yaptınız.Üstbaş ,saç baş namaz faslı da tamamlandı.Eeee.....Ufuk'çuğun sana dicek ki:: Hadi canım sana odamızda pul koleksiyonumu göstereyim.:dance:
Neyse...vakit bi hayli geç olmuş olacak çok yorgunsunuz yayerimseniben uyku bastıracak mışıl mışıl uykuya dalıp,sabah sevdiğin bir ömür geçireceğin kocacığının kollarında uyanacaksın:teytey:

bizimkisi nikahtı..nikahtan sonra kayınvalidemin evine gittik..arkadaşlarımızla...benim ailem salonda kaldı hepsine el salldım bi garip bişi bu da bu arada senağlama

sonra kayınvalide evini ziyaret bitti.... arkadaşlarımız kayınvalidemin elleriyle yaptığı boşnak böreklerine yumuldu :teytey: hepbirlikte ordan kalktık eğlence düzenlediğimiz resturanta gittik ...çoştuk çoştuk tabi millet alkollü...fisfisfis asıl olan gelin damadı eve götürmektir..

ama ben kimseyi istemedim mesafemiz bi 20-25 dakikaydı evimize ama ne olur ne olmaz diye herkesi postaladık..bindik arabamıza geldik evimize..girdik içeri ben aşkıma baktım o bana baktı güldük sarıldık sonraaa uyuduk tatlicadiarzu:icecream:

Bizim nikahımız oldu. Nikahtan sonra fotoğraflar, vedalaşmalar falan, eşimin ailesi Denizli'nin ilçesi Tavas'ta oturuyor. Oraya gittik saat 20:30 gibi. Yemek falan yedik, sonra dini nikahımız kıyıldı. Oturduk, sohbet falan. Saat 1 gibi evimize dönmek için yola çıktık. Biz kendi arabamızda, eşimin dayısıgil arkamızda kendi arabalarında evimize kadar eşlik ettiler. Eve gelince iyi geceler dileyip kendi evlerine gittiler (onlarda bizim semtimize yakın bi yerde oturuyorlar). Eve gelip kimse oturmadı yani. Gerisi de malum, oturduk para saydık :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kurban olurum ablacım sana işte bu son süperdiiiii gözlerimi bi açıcam ufukçum yanıbaşımdaaaaaa:asigim: ablacım hakikaten pul koleksiyonunu o iki rekat namazdan sonra göstermeye kalkar :roflol: ayyy biz gençler nekadar arsız olduk dimiii afedersin ablacımm affına sığınıyorummmfisfisfis

bukadarcikmiii ay siz evcilikmi oynadiniz yahuuuuuu:dance:
hangi erkek ilk gecede sevdigini kollarina alip misil misil uyur acabaaaaaa(bi neden yoksa tabii):uhm:

sizin hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum nekadar güzel anlatmışsınız yaa inşallah banada bunları yaşamak nasip olur RABBİM MUTLU YUVALARINIZA GÖLGE DÜŞÜRMESİN AĞZINIZIN TADINI BOZMASIN (MİİN)

seni hiç yalnız bırakır mı şekerim puhahahahah :roflol:

gelmezler dimi ya :uhm:

BİLMİYORUM TAM EMİN DEĞİLİM ANTEPTE YEĞENİ OTURUYOR ACABA GELİRMİ AKŞAM ONLARDA KALIR YADA BİZİM EVİMİZEMİ GELİR ABOOOOOO :1shok: :uhm:

AYY MAVİ YOK ARTIK SİZİN EVEMİ GELCEKKK?? AYOL 2 3 AYDAN ÖNCE GELİP KALMASI ÇOK ABES OLUR BE TATLIM HADİ 2 3 AYI GEÇTİM HEMDE İLK GECEDEN NE O ÖLE BE

Ayy Gelemez Ya Benim Aşkim Kovar Onu Eheheehehehe

Ben Kaçar Yarin Okurum Artik Yazdiklarinizi Evli Hanimlar Hadi Bilgilendirin Biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

İYİ AKŞAMLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

EE ENİŞTEYE ZAHMET OLCAK AMA KOVSUN YANİİİ:))) YOKSA KAYINVALİDEN ORTANIZDA KARDEŞ KARDEŞ UYURSUNUZ NOLCEEEK :)))

Kızlar çok tatlısınız. Bende o gün neler olacak çok heyecanlanıyorum. Bazen sevgilimle konuşuyoruz ben ilk gece çok heyecanlanırsam nolacak kızar mısın diyorum. O da o zaman bizde ikinci geceye geçeriz diyor deli ya. :)

belinaycim
bak canim
ogunu tadini cikarmaya bak
sonra coook ararsin o gunleri
her saniyesini guzel ve anlamli bir sekilde degerlendir esine simsiki saril nasil baslarsaniz oyle gider
yani hic bir anini kacirma
daha ne diyim ayoolll
ayyy bak yaa
bende nasil ozledim o gunlerrrriiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…