• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eveeet Evlendiiikkk

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
Eminimki başlığı görünce bir çoğunuz şaşırdınız çünkü beni bekar bildiğiniz için.. Evet malesefki henüz evlenebilmiş değilim hala bekarım:asigim: neyse eğer kzıdırdıysam özür dilerim :1hug: gelelim benim sorumaa
O gün geldi çatıtı herşey mükemmel sabah kalktınız kahvaltınızı yaptınız kuaföre gittiniz ordan fotoğraşfçıya gittiniz ordanda ya düğün salonuna yada nikah salonuna herşey mükemmel geçti ve artık gecenin sonuna gelindi son kez ailelerle fotolar çekildi ve işte artık arabaya binip salondan çıkıyosunuz peki ya sonrası?? işte en merak ettiğimde budur yani düğünden sonra ne olur ne yapılır kim gelir yanınızda sizi eve bırakmak için erkek ve kız tarafından ben bunu merak ediyorum... bana yaşadıklarınız anlatırmısınız eminimki benim gibi merak eden bekarlar ve düğününe çok az bi zaman kalmış çoğu kişi bunu merak ediyordur bizi bilgilendirirmisiniz??​

"Şimdiden o güzel yorumlarınız için vakit ayırıp okuduğunuz için çok teşekkür ediyorummm"a.s.

Süper Konuu Tam merakk ettiğim Bölüm Tebrikler Merve Şeniz

Merak ettin demekjeyyar

Gelin arabasına bindik, eve geldik, arabadan indik, hep birlikte yukarı çıktık, kayınvalidem, dayısı, yengesi, görümcem, birkaç kuzen.....Eşim beni kucağına alıp öyle girdi içeri, filmlerdeki gibi, (onlarda adet böyleymiş, beklemiyordum çok şaşırmıştım) herkes alkışladı, Allah mesut etsin dedi hepsi kapıda..Mersi dedik ve gittiler,içeri girmediler yani...

Sonra öyle işte..

Merak ettin demekjeyyar

Gelin arabasına bindik, eve geldik, arabadan indik, hep birlikte yukarı çıktık, kayınvalidem, dayısı, yengesi, görümcem, birkaç kuzen.....Eşim beni kucağına alıp öyle girdi içeri, filmlerdeki gibi, (onlarda adet böyleymiş, beklemiyordum çok şaşırmıştım) herkes alkışladı, Allah mesut etsin dedi hepsi kapıda..Mersi dedik ve gittiler,içeri girmediler yani...

Sonra öyle işte..

en heyecanlı yerde kesmişsin :icecream: :tomato: :roflol:

hakkaten en heyecanlı yerinde kesmişin ama ya olmas ki :D:dance::teytey::roflol::roflol:

YAHUUU O HEYECANLI YERLERİDE KESMETYÜN BACIM YAV NE YAPTINIZ NE ETTİNİZZ YANİ YANLIŞ ANLAMAYIN TABİKİ KESİLMESİ YERLERDE KESERSİNDE MESELA ŞÖLE SÖLİMM BEN İÇERİ GİRDİKTEN SONRA Bİ 5 DAKİKA UFUĞUMA (AŞKIMA) BAKARIM HERHALDE SONRA BANYOYA GİDERKAPIYI KİTLER GELİNLİĞİME ÇIKARIRIM :) SONRA ÇIKAR MUTFAĞA GİDER KOLA FALAN KOYAR SALONA GEÇERİM TOKALARIMI ÇIKARMAMDA YARDIMCI OLMASINI İSTERİM SONRADA TV AÇAR İZLERİM (BEN BİRAZ KORKAĞIMDIRDA)

BU ARADA KAPRİS RİCADERİM TATLIM MERAK ETTİKLERİMİZİ ÖĞRENELİM TECRÜBELİ VE KIDEMLİ ARKADAŞLARIMIZDAN İSTEDİM :)

sizi uyaniklar neyini merak ediyosunuz
o gun gelince ogrenirsiniz
herkesin adeti farklidir canim
mesala bizde bi daire tutulmustu tr yedeev dosendi falan gelin almaya geldilerbenden topu topuna bir damla goz yasi akmistir
oda adet yernini bulsun diye
neyse herkes dagildi kaldik ailecek damadi alip goturduler ama nereye bilmiyorum
sonra bana tlf geldi altin istediler vermedim alin sizin olsun dedim hehehe ne olsa gelecekti
ve geldi kaynanam vermis altini arkadaslarina
beni dualarla odaya koydularkiz evinden kimseyi istemedim kimsenin gelmesini
en nefret ettigim seydir
cook salakca bisey sonra mustakbel damat adayini dualarla koydular iceri sonrasi ozeeeeeelllllllllllllllllllll
saka saka merak edenler varsa anlatabilirimmm

blackrose23 GÜZEL GELİN OLMUŞSUN CANIMMM KEŞKE TOKALARINI EŞİN ÇIKARSAYDII AYOL KUZENLERE NE :) :)

Aaaa Nebiçim Yapmişlar Saçlarini Yahuuuu Halbuki Resimde çokta Toplu Gözükmüyor Hoş Ve Sade Duruyor Be Tatlim

canım eve nasıl gireceğinimi merak ediyon yoksaa eve girdikten sonra ne olacağınımı merak ediyon muhahahhahaha

anem siz Yanlış anlıyonus heee:kızgın: o konuyu merak etmioruz benneyaptımki

Yani ne bilim işte. eve nasıl girdiniz girince neler yaptınız yani direk konuya dalmamışsınızıdır.
Ne tavsiye edersiniz.şunu yapmayı yada Bu yanınınzda bulunsun dediniz bişi yokmu tatlicadiarzu

Kiz öle Diyipte Korkutma Bizi Yahu Biz Sadece Mutluluğunuzu Heyecaninizi Merak Ettik Anyayi Konyayi Kariştirma Bacim :)))

aaaaaaaaaaaaaaaaaa ben anlatam dedim soraniniz yook
napem yaa

orkidem Anlat Bacim Dinliyoruz Seni şekerimmm Balim Peteğim Böğürtlenim :))

güldürebildiysem Ne Mutlu Bana şekerim.. Yaaa Ben Cidden çekinirim Düşün Yanii Gelinliğimi Bile Banyoya Girer Kapiyi Kitler öle çikaririm :)) Hee Birde Merak Ettiğim şu Var şimdi Benim Aşkim Sülalede Tek Erkek Düşünüyorum Acaba Tek Erkek Olduğu Için Kim Gelir Eve Bizi Birakmaya Tüm Sülalae Gelirmiş :)) Yani Birde şu Var Acaba Benim Ablam Ve Eniştemde Gelsemi??

hahahahyy belinayy kizz okadar tatlimiyim benn :roflol:
himmm gelelim sadete
esim girdi yanima odamiza biseyler konulmus pastayla meyve onlardan yedik
ama ben bir catal pasta aldim
sunu unutma canim o odaniza konulan yiyecekler
obur dunyada onunuze gelecekmis
mutlaka caniniz istemese bile bir lokma yiyinn

hahahahyy belinayy kizz okadar tatlimiyim benn :roflol:
himmm gelelim sadete
esim girdi yanima odamiza biseyler konulmus pastayla meyve onlardan yedik
ama ben bir catal pasta aldim
sunu unutma canim o odaniza konulan yiyecekler
obur dunyada onunuze gelecekmis
mutlaka caniniz istemese bile bir lokma yiyinn

aa nasıl yaniii :1ninca::1ninca::1ninca:

Kizlar Ben Düğün Gecesi Antepe Gideceğim Için Kimse Gelemicekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

DUGUN SALONUNDAN CIKARKEN BEN HUNGUR HUNGUR AGLIYORDUM ESIMIN TARAFIDA BAGIRIYOR CIGIRIYOR ALDIK GELINIMIZI KIZIMISI DIYE BIZIMKILERI YOLCU ETTILER SAMSUNA KI BEN BAYGINLIK GECIIRIYORUM AGLAMAKDAN BIZIMKILERIN PESINDEN ERKEK TARAFI COK KALABALIK KONVOY HALINDE EVIMIZE GELDIK ONLAR BAGIRDIKCA BEN ICIMDEN NASIL KIZIYORDUM ONLARA SONRA EVIN kapısında havaıı fısek gosterılerı falan apartmana gırdık herkes el cırpmalar falan derken eve geldık bızım tarafdan kımse yoktu abımle yengemın kalmasını cok ıstedım ama ıslerden dolayı kalamadılar bırde ayıp olmasın dıye sonra eve bı baktım herkes dolustu kayınvalıdem benım basımda gelınlıgımı cıkardık esofmanlarımı gıydım nıkah kıyılacaktı dını herkes vardı tabıı o zaman kımseyı tanımıyordum esımın annesının komusları teyzesı annesı babası benden de hıckımse yoktu nıkah kıyıldı herkes gıtdı sonra bırseyler atısdırdık sonra benı uyku bastı ......

Back