Eve internet bağlatamıyoruz..

EbrarinAnnesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
742
1.133
43
36
Evlendik evleneli 1 senedir internetsizim defalarca başvuru yaptık ama sonuç çıkmadı port yokmuş burada istanbulda yaşıyoruz nasıl iş anlamadım.. 3-4 gb kesinlikle yetmiyor uygulamalar yiyor zaten kotayı ne müzik dinleyebiliyorum ne severek takip ettiğim kanallardaki videoları izliyorum.. Zaten ailemden uzaktayım evde zaman geçmiyor kpss videoları izliyordum ne güzel şimdi o da yok bu işe çare bulabilen var mı? O port buraya nasıl gelecek

Evlendik evleneli 1 senedir internetsizim defalarca başvuru yaptık ama sonuç çıkmadı port yokmuş burada istanbulda yaşıyoruz nasıl iş anlamadım.. 3-4 gb kesinlikle yetmiyor uygulamalar yiyor zaten kotayı ne müzik dinleyebiliyorum ne severek takip ettiğim kanallardaki videoları izliyorum.. Zaten ailemden uzaktayım evde zaman geçmiyor kpss videoları izliyordum ne güzel şimdi o da yok bu işe çare bulabilen var mı? O port buraya nasıl gelecek
Eviniz iskanlı değilse. Sizin evinizden daha önce orası arsaysa yani yapilan ilk ev sizinse. Bağlatamiyorsunuz 6 senedir aynı sorunu yaşiyorum.. yan apartmandan biriyle ortak olabilirsiniz

Aynı sorun bizde de var. İlçe ye değil il deki genel merkeze talep formu oluşturduk. 6 ay oldu gelen giden yok. Çok lanet bir durum

Aramakla olmuyor gidip görüşmeniz lazım. Türk telekom merkezine gidin derdinizi anlatın.Bir senede ancak oldu biizm net. Üstüne düştüğümüz halde.

Maalesef eğer sadece dilekçe verip bırakırsanız yıllarca ilgilenmiyorlar. Gidip konuşmanız hatta tartışmanız gerekiyor diyebilirim. Sürekli arayın, gidin tartışma yaratın, süreci devamlı kontrol edin ve orada çalışanları rahatsız edin. Çok kötü tavsiyeler verdim biliyorum ama bu şekilde birkaç ay içinde bağlatırsınız.

Türk telekom telefon şebeke hattından baglatilamiyor mu? Başka bir firmayı mi istiyorsunuz?

benzer şeyi yaşadım. Kablo net bağlatın evinize eğer kablo tv varsa bağlatabilirsiniz. İlk evimde hiç biri yoktu 2. evimde tt net turkcell fiber yoktu kblo net bağlattık turksat fiber çok memnunum

11 dairellik yere 5 port açmışlardı portların hepsi doluydu. Kaç kere dilekçe verdik aradık şikayet ettik evden taşındıktan 1 sene sonra port açıldı diye geri dönüş yaptılar. Bizim sayemizde 1 sene sora açıldı en azından bizden sonrakiler uğraşmayacaklar:D

Telefonunuza yuksek gb.li bir tarife alin. Ben mesela red15 kullaniyorum vodafoneun. Whatsapp ins. Ve youtube gb yemiyor. Yani orada yaptigim islemler kotami azaltmiyor. Ozellikle kpss videolarini youtubedan izliyorsaniz cok iyi olur size. Ve laptopda tablet de kullanacağınız zaman telefonunuzun internet paylasimini acarsiniz.olur biter

Telefonunuza yuksek gb.li bir tarife alin. Ben mesela red15 kullaniyorum vodafoneun. Whatsapp ins. Ve youtube gb yemiyor. Yani orada yaptigim islemler kotami azaltmiyor. Ozellikle kpss videolarini youtubedan izliyorsaniz cok iyi olur size. Ve laptopda tablet de kullanacağınız zaman telefonunuzun internet paylasimini acarsiniz.olur biter

Eşim de öyle söyledi hızı nasıldır peki kpss videoları bir iki saatlik videolar eğer sürekli takılırsa izleyemem ki :/

Back
X