Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bana bir şey takmadılar. Bazılarımız bana takılmadı biz de geline yapmayalım kafasında yanlıs bence bu.Siz elinizden gelen ufak da olsa bir hediye yapın yıne de.Anneniz bilir zaten ne yapacagını
Merhabalar hanımlar abimin nişanlısı ilk kez evimize gelecek.Farklı sehirlerde yaşadığımız için daha önce gelmedi.Sormak istediğim yeni gelin boş çıkarılır mı? Ya da nasıl bir hediye Alınır?
Ben ilk gittiğimde görümceme bohça götürdüm. Bizde düğün sonrası gider erkek tarafına bohça. Bohçada karşılık verilir bizde kv çeyrek verir diğerleri para. Görümcemde durumu pek iyi olmadığından bir çift ev ayakkabısı almıştı bana. Sağolsun hediyesi önemli değil düşünmüş. Ufak bi eşya da alabilirsiniz mutfak eşyası yada süs.
Nisanliya altin verildigini.ilk defa duydum genelde evlilikte ilk el opme de veriliyor bence simartmayin ceyizlik bir parca alin.sembolik nevresim.takimi, kucuk ev aleti,bornoz,sabahlik vb tarzi
Onun siz getirmesi gerek asıl ilk defa gelinen eve boş gelinmez.Biz nişanlımın evine giderken vazo götürmüştük.Ama ben ilk gittiğimde kayınvalidem bana altın kolye takmıştı ama içinden geldiği için.