Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O da boş gelmez bence.Ama arkadaşlarım kayınvalide evine ilk gittiklerinde kayınvalideler altın takmıs.Bizim de altın takmamız mı gerekiyor acabaGelenin hediye getirmesi gerekmez mi?
Ben de altın veriliyor diye duydumBizde oyle bir adet yok yani abimin esi bize ilk geldiginde herhangi bir hediye vermemistik:) ama ben kv ilk gittigimde bana tam altin vermisti:) cok gonlu bol sanmistim ama meger ilk ve sonmus:) meyse ona da sukur![]()
O durumunuza bağlı; bu gerci Nisan diyorsunuz. İyiyse durmunuz ufak ince bir bilezik ki memlekete göre biraz değişebiliyor.ya da ufak bir kolye alabilirsiniz. Bu el öpme falan değil Nisan'da takiliomuyduki?. Hediye olarak dedikleri gibi kullanılacağı günlük birşey olabilir. Ortunuyorsa yazma şal. Örtünmuyorsa hırka veya kendiniz örgü oruyorsani manevi değeri daha yüksek diye söyledim. O misaifr öğrenci falan değilse getirir zaten birşeyler. İçinizden geçiyorsa alın.O da boş gelmez bence.Ama arkadaşlarım kayınvalide evine ilk gittiklerinde kayınvalideler altın takmıs.Bizim de altın takmamız mı gerekiyor acaba
Evet nerelisiniz çok merak ettim bizde de var böyle bir adet altın takılır geneldeO da boş gelmez bence.Ama arkadaşlarım kayınvalide evine ilk gittiklerinde kayınvalideler altın takmıs.Bizim de altın takmamız mı gerekiyor acaba
BursalıyızEvet nerelisiniz çok merak ettim bizde de var böyle bir adet altın takılır genelde