Eve gelen misafir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Frover

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2020
225
98
18
27
Merhaba hanımlar bugün sabah kahvaltıya misafir geldi bebek görmeye iyi hoş sıkıntı yok başımın üstüne. Kahvaltıyı hazırladım sabah eşim evdeydi kızı oyaladı öğleden sonra işe gitti i kızımda 4 aylık atak haftasında hiç durmuyor kesinlikle yanlış anlamayın misafirden iş beklemiyorum ama iş yükü artırmasınlar koydum pusete ağlıyor sürekli emziriyorum susuyor bırakıyorum ağlıyor içeri birisine veriyim diye gittim yatağımın üstüne oturmuşlar yatak örtüsü inmiş aşağıya koltuk örtüleri minderler yerde çocuklar dağıtıyorlar kadınların hiç umurunda değil çocuk zaten durmuyor sadece viryere gidince neden çocuklarını salarlar akşam yemeğine kalalım dediler tabi dedim 6 7 kadın var yardım ederler heralde dedim. Yok en azından kızı oylarlar dedim yok uyusa sesten uyanıyor yediler sofra ortada çayı başka yerde içelim kuzenler çağırdı gelmişken bu tarafa oraya da gidelim dediler gitti. Ya kesinlikle iş beklemiyorum rn azından çocuklarının dağıttıklarını toplasaydınız. Evet yanlızım tek başıma yapıyorum herşeyimi ama iş yüküm bu kadar ağır değil misafir yesin içsin tabi başım üstüne olurda denk gelen olursa çocuğunun bezini bari giderken atsaydınız. Çocuğu tuvalete işetmiş hep kenarı idrar bari orayı öyle bırakmasaydınız

Bu misafir değil ki bu size gelenler farklı dünyadan hissiz,terbiyesiz insan olmayı öğrenememiş varlıklar gelmiş size...

Sessiz biri gibi geldiniz..Oradan yürümüşler size işte...Bilmemne abla çocuk durmuyor şurdan tabakları indirirmisin...Z kişisi sende şurdan kaşıklara bir el atıver ayy çok sağolun yaaa...

Sen düşüneceksin kendini arkadaşım..O eski anlayışlı,edepli,iyi insanlar göçtüler bu dünyadan...

Sen kendini düşüneceksin...Arada evine geldiler mi banyoya mı girdiler çocuklar arkadan birara girceksin kontrol edeceksin..Belki özel bir esyasını koymustur unutmustur keza bezı de özel " aaa bezınız kalmıs burda dur poset getıreyım gıderken goturursunuz" diceksin o kibar,minnoş sesinle...

Sürekli misafirden rahatsız değilim yanlış anlamayın deemissimiz ama Allah aşkına yanlış anlayalım. Çünkü bu işin doğrusu sizin yanlış anlamamizi korkutugunuz şey. Ben de o dönemleri geçirdim. Nefret ediyorum böyle saygidiz insanlardan. Yemeğe kalalım diyorlarsa . Ay valla ben akşam yemek yapmicam eşim gelcek çay peynir ekmek atistircam k bakmayın malum çocuk var diceksiniz. Onlar. Da ya utanıp yaparlar ve bisiler siz hazıra oturursunuz ya da defolup gitsinler

Ya maleseffff diyorum ailelerimizin bize öğrettiği aman misafir denmez ayıp olur konuları. Sinirim den patladım patlıcam gelen misafirde sürekli yanımda yok karnım ağrıyor yok kalbim ağrıyor diye dolaşıyor. Birde bunlar benim akrabalarım daha anlayışlı olur insan eşimin annesi teyzesi gelince yemekleriyle geliyorlar toplayıp gidiyorlar ya ben zaten yapıyorum ama durmayan bebeğim var napıyım sen burda dır ben işimi yapıyım diyemiyorsun eşimin teyzesi çok yakınımda aradım gelicek ne yapayım

Yaptıkları büyük terbiyesizlik. Yerinizde olsaydım bir daha asla evimde ağırlamazdım onları.
Ya birde ben davet etmedim o kadar kişi niye geliyorsunuz. Ya zaten yatağa oturmak nedir nefret ederim Ya

Büyük terbiyesizlik yapmışlar. Her şeyi geçtim, Pazar günü misafirliğe gidilmez evin beyi evdedir, istirahat etsin diye.

4 aylık bebeğin olduğu eve şu şekilde gitmek terbiyesizliktir bana göre
Siz en başta kabul etmeseydiniz keşke. Gelmek istiyoruz dediklerinde buyrun kahveye bekliyorum o halde diyecektiniz.
Valla ben daha simdiden anneme bile tembihledim bu eve kim gelirse gelsin ben o anda ağırlayamam belki. Kahveden başka hiçbir sey verilmeyecek diye.
Terbiyesizlik bu, ben burdan sinirlendim. Saygısızlar

Ay tüm yazdıklarınız tamam ama kaka bezini kibar söyleyemem ya gittikten sonra görsem ararım bu ne böyle vs vs derim çekinmeden.
Şaka gibi ya
Olmaz olsun öyle arkadaşlar hiç umurumda olmaz daha da hayrıma olur

Oturup bebeklı anneden hızmet bekleyıp ustune bırde aksam yemegıne kalmalarına dahi ses çıkarmamış olacak ki bu arkadasımız öyle arayıp çemkircek karakterde değil...O yüzden bende onun karakterine göre nasıl kendini koruyabılecegınden bahsettım nitekim iş oraya gelene kadar kadına neler yaptırmıslar...

Şahsen bana da kımse yapamaz bunu..Yaptırtmam..Çocugum oldugunda uzak bır sehırde tektim..Eş akrabaları ve cevresınden ısrarla gelıcem dıye hergun esıme baskı yapan bır ablamız geldı ve ilk cay ve tabagını ben getırdım onune..Sonraki cay faslında ayagımda cocuk var ablacım çayını doldururmusun lütfen demiştim...Bana da doldurup getırdı tabi belkı cekınmıs olabılır vs. ama yıne de dedıgım gibi kendını önce kendin düşüneceksin...

Kaynanam bana söyledi akrabaları gelcekmis anne ben şimdi agirlicam durumda değilim dedim. Sonra bı gün misafirler gwlcek dedi. Mahalledekilermis. Ben tanımam. Ona da gelmezler. Ama gelceklerdi bana gelceklerdi direk. Bende valla anne sakin aniden bana gelmeyin. Açmam kapliyi dedim.
Kimsem yok çorba kaynatanim , kızım sen az uyu dinlen ben bakarım diyenin , ancak şu gelcek bu gelcek. Ne güzel dünya

Bunlar nasil insanlar? Çevrenizden uzak tutun, bir daha davet etmeyin, kabul etmeyin ve mesafe koyun.

Hâlden anlayan insan degillermis bir daha agirlamak isterseniz bir cay yapin gecin bebekle yapamiyorum deyin

malesef bazi kadinlar onunde ikram oldugu surece misafirligi cok seviyorlar ,cocuklar saldim cayira mevlam kayıra ..hic tahahmmulum yok oylesine

Ayyyy okurken fenalık bastıı ömrümde böyle bişey ne yaşadım ne yaşattım. Yerinizde olsam bidaha asla o misafirleri öyle yemeğe kahvaltıya davet etmem gelmek isteseler kabul de etmem, bu nasıl terbiyesizlik biz gittiğimiz evde hele de bebekliyse ev sahibi illa bi işin ucundan tutarız zaten akşam yemeğine kalalım dicek kadar samimilerse bunu yapmaları lazım, nasıl rahat insanlarmış ay çok sinirlendimdjdj

4 aylık bebekle kahvaltıya neden kabul ettiniz, hatalısınız. Hem de çoluk çocuklu.. dahası da aksam yemeği. Bebeğinizle ilgilenmeniz gerekirken bu kadar duyarsız ve arsıź insanlara neden hizmet ettiğinizi anlamak güç. İllaki bir arada olacaksanız onların size yardımcı olmaları gerekirdi. Kahvaltı,.yemek ne demek. Ayrıca maddi yük. Kalanları da evlerine götürselermiş.. onlar çok terbiyesiz ama siz de fırsat vermişiniz. Böyle insanlarla mesafeli olmalısınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…