Evdn cikamiyorum kiyafetlerim dolapta curuyor satmali miyim?

Ama ben üzüldüm sana. 1 yaşında bebek oyalanabilir. Yemeğe gidince koyun mama sandalyesine önüne de ekmek yemek verin o da hem oynar hem yer. Eşinle sırayla yemeğinizi yersiniz. Misafirliğe gidince sevdiği bir oyuncak ya da ev eşyasını alın yanınıza oturup oyalanır. Kıyafetler kaç para olur ki? Benim 10-15 yıllık kıyafetlerim duruyor. Ben çocuklarımın kıyafetlerini bile satmıyorum ihtiyaç sahibine veriyorum. Çünkü gerçekten para etmez yani. Bazen de eşin çocuğa baksın sen çık bir kahve iç bir yürüyüş yap nefes al

Ben markete bile giyinir,makyajımı yapar çıkarım.Kızımı okula ben götürüp getiriyorum arabayla giyinip,süslenip gidiyorum,belli olmaz arabaya bişey olur yolda kalırım o yüzden bakımsız çıkmam yani.Sabah işim yoksa gider bi kahve içer,bikaç mağaza market gezerim.Kızım bebekken kışın sarıp sarmalar parka çıkarırdım çocuk alıştı gezmeyi çok seviyor,ne kadar çok çıkarsanız alışır,ben evde kafayı yerim.En kötü bikaç saat babasına bırakıp tek çıkın,mağaza,market dolaşın o bile iyi gelir

Ömer boyumu evde klacaksınız sanki.

Ölümlü dünya giy gitsin, yaş geçip ömür bitince kıyafet köşede dursa neye yarar.

Doğum yapalı nerdeyse iki yıl olacak, geçen ilk kez etek giydim. Vay be yürüyüşüm değişti, Bihter ziyagil oldum sanki. O dişil enerji bana iyi geldi. Dedim ki kızım Rowena çıkarken giyinip çıkacaksın 2025te. Yeni yıl hedefim bu.
Haaa bi de bebeğimle fotolarıma bakıyorum onu tatlı tatlı giydirmişim minik adam olmuş ben derbeder. Bebeğinizle olan o anılar öyle kıymetli ki. Bebeğimle foto çekilme ihtimali olan her yerde (sahil çimenlik alan şık bi cafe) adam gibi giyinip saçımı başımı tarıyorum artık.
Size de öneririm.

Son düzenleme:
Satınca ne giyeceksin? Evde de olsa eskisin üstünde giy ve eskit senden kıymetli mi ?ikinci el ürün diye indirim isterler bedava vermiş gibi olursun.

Kiyafete kiyamamak nedir ya.
Evdede olsan giyin, kendine bak.
Aydicada cocukla neden cikilmiyor?
Al cocugunu parka git üstune bir kahve icmeye git, yürüyüy yapin birlikte, bin turlü yer var kapatma kendini.
Cocuga yazik

3-5 ayırın satın.
Hem modası geçecek, hem de evde bir sürü eşya yorucu olsa gerek.

Ben tesetturluyum kabanim da boydan boya ve tek 1 tane var o yüzden öyle yazdim

Sorun benim eşimde işte bir yere yemeğe gitsek bile sirayla yemek yeriz bebege bakar ama söylenir cocukla böyle işte çıkma ne gerek var diye.Misafirlik kısmında daha rahatım çünkü oglum oyalaniyor ben seyrediyorum ama eşimin izi gününde evden yok tıraş,maç ve su alma bahanesiyle çıkası geliyor ve akşam eve geliyor ben yine cocuklarlayim maalesf

Ben tesetturluyum kabanim da boydan boya ve tek 1 tane var o yüzden öyle yazdim
Tesettürlüler de her gün kaban giymiyor, giyse de sıkı sıkı kapatmıyor. Soğuk bir şehirde değilse tabii. Kapalı arkadaşlarım çok güzel kombinliyor kıyafetlerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…