- 9 Ocak 2012
- 14.994
- 28.867
- 798
- Konu Sahibi Elif Celik5454
-
Gardrop da iyi orada da deneyinselam kızlar. tekrar konu açmak istemedim. 2. el eşyaları sahibinden, dolap vs. hangi sitede satmak mantıklı?
teşekkür ederimGardrop da iyi orada da deneyin
Ömer boyumu evde klacaksınız sanki.Evden çok cikamiyorum cocukla (okuldan kızımı almak disinda) ev oturmasına gitmiyoruz evime insan gelmiyor(annemler dusinda) yani gezmede giyilecek kıyafetlerim dolapda eskiyor evde de giymeye kıyamıyorum sonuçta iş yapıyorum kirlenecek yıkandıktan yipranacak diye)ne dusunuyorsunuz giymeli miyim yoksa satmali miyim?
Ölümlü dünya giy gitsin, yaş geçip ömür bitince kıyafet köşede dursa neye yarar.Evden çok cikamiyorum cocukla (okuldan kızımı almak disinda) ev oturmasına gitmiyoruz evime insan gelmiyor(annemler dusinda) yani gezmede giyilecek kıyafetlerim dolapda eskiyor evde de giymeye kıyamıyorum sonuçta iş yapıyorum kirlenecek yıkandıktan yipranacak diye)ne dusunuyorsunuz giymeli miyim yoksa satmali miyim?
Satınca ne giyeceksin? Evde de olsa eskisin üstünde giy ve eskit senden kıymetli mi ?ikinci el ürün diye indirim isterler bedava vermiş gibi olursun.Evden çok cikamiyorum cocukla (okuldan kızımı almak disinda) ev oturmasına gitmiyoruz evime insan gelmiyor(annemler dusinda) yani gezmede giyilecek kıyafetlerim dolapda eskiyor evde de giymeye kıyamıyorum sonuçta iş yapıyorum kirlenecek yıkandıktan yipranacak diye)ne dusunuyorsunuz giymeli miyim yoksa satmali miyim?
3-5 ayırın satın.Evden çok cikamiyorum cocukla (okuldan kızımı almak disinda) ev oturmasına gitmiyoruz evime insan gelmiyor(annemler dusinda) yani gezmede giyilecek kıyafetlerim dolapda eskiyor evde de giymeye kıyamıyorum sonuçta iş yapıyorum kirlenecek yıkandıktan yipranacak diye)ne dusunuyorsunuz giymeli miyim yoksa satmali miyim?
Ben tesetturluyum kabanim da boydan boya ve tek 1 tane var o yüzden öyle yazdimNasıl gözükmüyor ya. Siz kışın sadece kaban mı giyiyorsunuz? Kabanlarınız boyundan ayak bileğine kadar mı, sıkı sıkı kapatıyor musunuz önünü sürekli? Ben kış kombini yapmayı daha çok severim. Kabanı, pantolonu, kazağı, çantayı, ayakkabıyı kombinlemesi daha güzel oluyor. Park için değil belki ama okula alma bırakma işlerinde ben olsam özen gösterirdim. Orası sizin için aynı zamanda sosyalleşme ortamı olabilir. İnsan kıyafetiyle karşılanır, ahlakıyla uğurlanır demişler. Kıyafet benim için biraz da özgüven sebebi, o yüzden özen gösteririm ben. Sizin gönlünüz yok ne giymeye, ne sosyalleşmeye. Buradakiler niye ikna etmeye uğraşmış bu kadar anlamadım skdkdkdk
Sorun benim eşimde işte bir yere yemeğe gitsek bile sirayla yemek yeriz bebege bakar ama söylenir cocukla böyle işte çıkma ne gerek var diye.Misafirlik kısmında daha rahatım çünkü oglum oyalaniyor ben seyrediyorum ama eşimin izi gününde evden yok tıraş,maç ve su alma bahanesiyle çıkası geliyor ve akşam eve geliyor ben yine cocuklarlayim maalesfAma ben üzüldüm sana. 1 yaşında bebek oyalanabilir. Yemeğe gidince koyun mama sandalyesine önüne de ekmek yemek verin o da hem oynar hem yer. Eşinle sırayla yemeğinizi yersiniz. Misafirliğe gidince sevdiği bir oyuncak ya da ev eşyasını alın yanınıza oturup oyalanır. Kıyafetler kaç para olur ki? Benim 10-15 yıllık kıyafetlerim duruyor. Ben çocuklarımın kıyafetlerini bile satmıyorum ihtiyaç sahibine veriyorum. Çünkü gerçekten para etmez yani. Bazen de eşin çocuğa baksın sen çık bir kahve iç bir yürüyüş yap nefes al
Tesettürlüler de her gün kaban giymiyor, giyse de sıkı sıkı kapatmıyor. Soğuk bir şehirde değilse tabii. Kapalı arkadaşlarım çok güzel kombinliyor kıyafetlerini.Ben tesetturluyum kabanim da boydan boya ve tek 1 tane var o yüzden öyle yazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?