- 31 Mayıs 2024
- 36
- -6
- 1
- 28
- Konu Sahibi Elif Celik5454
-
Satmayın lazım olduğunda ne yapacaksınızEvden çok cikamiyorum cocukla (okuldan kızımı almak disinda) ev oturmasına gitmiyoruz evime insan gelmiyor(annemler dusinda) yani gezmede giyilecek kıyafetlerim dolapda eskiyor evde de giymeye kıyamıyorum sonuçta iş yapıyorum kirlenecek yıkandıktan yipranacak diye)ne dusunuyorsunuz giymeli miyim yoksa satmali miyim?
Evden çok cikamiyorum cocukla (okuldan kızımı almak disinda) ev oturmasına gitmiyoruz evime insan gelmiyor(annemler dusinda) yani gezmede giyilecek kıyafetlerim dolapda eskiyor evde de giymeye kıyamıyorum sonuçta iş yapıyorum kirlenecek yıkandıktan yipranacak diye)ne dusunuyorsunuz giymeli miyim yoksa satmali miyim?
Dolapta duran elbise niye eskisin.Evden çok cikamiyorum cocukla (okuldan kızımı almak disinda) ev oturmasına gitmiyoruz evime insan gelmiyor(annemler dusinda) yani gezmede giyilecek kıyafetlerim dolapda eskiyor evde de giymeye kıyamıyorum sonuçta iş yapıyorum kirlenecek yıkandıktan yipranacak diye)ne dusunuyorsunuz giymeli miyim yoksa satmali miyim?
Giy evin içinde ya nolcak neyine kıyamıyorsun satmaya kıyacağına giy evde güzel güzel gez illa ki misafir mi gelmeli ya da siz mi gitmelisiniz bırakın noluyosa olsunEvden çok cikamiyorum cocukla (okuldan kızımı almak disinda) ev oturmasına gitmiyoruz evime insan gelmiyor(annemler dusinda) yani gezmede giyilecek kıyafetlerim dolapda eskiyor evde de giymeye kıyamıyorum sonuçta iş yapıyorum kirlenecek yıkandıktan yipranacak diye)ne dusunuyorsunuz giymeli miyim yoksa satmali miyim?
Yazın ben de öyle giyiniyorum ama kışın üstümde kaban oluyor yani belli olmuyorBen oğlumu almaya okula giderken bile şıkır şıkır giyiniyorum valla.
Cocugum 1 yqsinda ve kafede vs durmuyor ec oturmasına gidecek yer yok en son arkadaşa dogum gunune gitmiştim o zaman giydimKıyafet niye dolapta çürüsün? Kendinizi niye eve hapsediyorsunuz ki , 7/24 eşofmanla mı takılıyosunuz? Evde otururken bile salon kıyafeti olmasa da minimum bir bakımla durun neden kendinizi salıyorsunuz? Çocuğunuzu alın bir dolaşmaya çıkın hep evde mi oturuyosunuz?
Parka filanda mi cikarmiyorsunuz çocuğu günlük parka giderken giyin niye giyiniyorsunuz üzerinde kaban olsun ne olacak.Cocugum 1 yqsinda ve kafede vs durmuyor ec oturmasına gidecek yer yok en son arkadaşa dogum gunune gitmiştim o zaman giydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?