- Konu Sahibi Elif Celik5454
-
İleride benBen oğlumu almaya okula giderken bile şıkır şıkır giyiniyorum valla.
2.el kıyafetleri satmak mı? Size olduğu halde sadece çürümesin diye mi satmak istiyorsunuz? Kim alır ki ? Kaldı ki aldılar diyelim eğer beğenerek aldıysanız yazıl değil mi satmaya. Kıyafet durduğu yerde çürümez bence.Evden çok cikamiyorum cocukla (okuldan kızımı almak disinda) ev oturmasına gitmiyoruz evime insan gelmiyor(annemler dusinda) yani gezmede giyilecek kıyafetlerim dolapda eskiyor evde de giymeye kıyamıyorum sonuçta iş yapıyorum kirlenecek yıkandıktan yipranacak diye)ne dusunuyorsunuz giymeli miyim yoksa satmali miyim?
Yazın ben de öyle giyiniyorum ama kışın üstümde kaban oluyor yani belli olmuyor
Dolap da satmak mantıklı süper satıcı olduktan sonra(minimum 10 sipariş olucak) komisyon oranı %5 oluyorselam kızlar. tekrar konu açmak istemedim. 2. el eşyaları sahibinden, dolap vs. hangi sitede satmak mantıklı?
Nerde ayda 1 kez yemeğe gidiyoruz cocugum durmuyor maalesef ve 1 yasinda.Kimse de çocuğuma bakmak istemiyor ki haklılar maalesef.Ben böyle mahpus yatacam 2 sene evde dahaYenilerini alacaksaniz yer acilmasi icin satilabilir ama evden cikmiyorum diye kiyafetleri satmakta bana normal gelmedi. Cocuk oldu diye hayatinizi dört duvar ev işiyle mi gecireceksiniz yillarca? Bu normal bir şey degil ki.
Evlenmek isteyenleri ya da erken evlenenleri linçliyorlar ve anlam veremiyoruz/m ya Boyle konular okuyunca milletin kafasinda cizdigi profili daha iyi anliyorum.
Böyle bir hayat mi olur? Insan bir yürüyüse, kuafore, kahve icmeye minimum ayda 1 yemege de mi gitmez cocuk var diye. Kimse gelmiyor siz gitmiyorsunuz psikolojiniz bozulur haberiniz olsun oyle yasanmaz.
Bacım evde iş mi bitiyor tam bitiyor diyorum ya yeni bir şey çıkıyor ya bebem üstüme kusuyorİşlerinizi bitirdikten sonra evde giyebilirsiniz. :)
teşekkür ederimDolap da satmak mantıklı süper satıcı olduktan sonra(minimum 10 sipariş olucak) komisyon oranı %5 oluyor
Üzerinde kaban olduktan sonra ne anladım gözükmüyor kiParka filanda mi cikarmiyorsunuz çocuğu günlük parka giderken giyin niye giyiniyorsunuz üzerinde kaban olsun ne olacak.
Satmayın tabi ki, gün olur lazım olur.Evden çok cikamiyorum cocukla (okuldan kızımı almak disinda) ev oturmasına gitmiyoruz evime insan gelmiyor(annemler dusinda) yani gezmede giyilecek kıyafetlerim dolapda eskiyor evde de giymeye kıyamıyorum sonuçta iş yapıyorum kirlenecek yıkandıktan yipranacak diye)ne dusunuyorsunuz giymeli miyim yoksa satmali miyim?
Nerde ayda 1 kez yemeğe gidiyoruz cocugum durmuyor maalesef ve 1 yasinda.Kimse de çocuğuma bakmak istemiyor ki haklılar maalesef.Ben böyle mahpus yatacam 2 sene evde daha
Evden çıkın benceEvden çok cikamiyorum cocukla (okuldan kızımı almak disinda) ev oturmasına gitmiyoruz evime insan gelmiyor(annemler dusinda) yani gezmede giyilecek kıyafetlerim dolapda eskiyor evde de giymeye kıyamıyorum sonuçta iş yapıyorum kirlenecek yıkandıktan yipranacak diye)ne dusunuyorsunuz giymeli miyim yoksa satmali miyim?
Giy gitsin. Çocuk olunca niye dışarı cikmiyorsunuz ben ölürdüm heralde.Evden çok cikamiyorum cocukla (okuldan kızımı almak disinda) ev oturmasına gitmiyoruz evime insan gelmiyor(annemler dusinda) yani gezmede giyilecek kıyafetlerim dolapda eskiyor evde de giymeye kıyamıyorum sonuçta iş yapıyorum kirlenecek yıkandıktan yipranacak diye)ne dusunuyorsunuz giymeli miyim yoksa satmali miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?