Evdn cikamiyorum kiyafetlerim dolapta curuyor satmali miyim?

2.el kıyafetleri satmak mı? Size olduğu halde sadece çürümesin diye mi satmak istiyorsunuz? Kim alır ki ? Kaldı ki aldılar diyelim eğer beğenerek aldıysanız yazıl değil mi satmaya. Kıyafet durduğu yerde çürümez bence.

Depresyon gibi algıladım temizlik yapıyorum giymiyorum falan.Yanlis anlamış da olabilirim siz beni yanlış anlamayın Bence sosyalleşin ruh halınızı değiştirin.Ben yerine yenilerini alıp giyecekseniz satın derim yani kendinizi kötü hissetmiyormusunuz hep evde hep iş yaparak.Evden çıkamıyorum yazmışsınız başlığa çıkın hava alın dolaşın diyorum

Yenilerini alacaksaniz yer acilmasi icin satilabilir ama evden cikmiyorum diye kiyafetleri satmakta bana normal gelmedi. Cocuk oldu diye hayatinizi dört duvar ev işiyle mi gecireceksiniz yillarca? Bu normal bir şey degil ki.

Evlenmek isteyenleri ya da erken evlenenleri linçliyorlar ve anlam veremiyoruz/m ya Boyle konular okuyunca milletin kafasinda cizdigi profili daha iyi anliyorum.
Böyle bir hayat mi olur? Insan bir yürüyüse, kuafore, kahve icmeye minimum ayda 1 yemege de mi gitmez cocuk var diye. Kimse gelmiyor siz gitmiyorsunuz psikolojiniz bozulur haberiniz olsun oyle yasanmaz.

selam kızlar. tekrar konu açmak istemedim. 2. el eşyaları sahibinden, dolap vs. hangi sitede satmak mantıklı?

Yazın ben de öyle giyiniyorum ama kışın üstümde kaban oluyor yani belli olmuyor

İnsan başkasına değil önce kendine giyinmeli; kendin için süslen, kendin için giyin. O zaman duruşun, hayata bakış açın, zevk alışın vb çok değişiyor.

Giymediklerimi ben de ayıklarım ama hepsini değil.6 senelik bluzlar var dolapta gün gelir giyilir illaki.çocuğunuz küçük sanırım büyüyünce gidersiniz bi yerlere o zaman giyersiniz.

Nerde ayda 1 kez yemeğe gidiyoruz cocugum durmuyor maalesef ve 1 yasinda.Kimse de çocuğuma bakmak istemiyor ki haklılar maalesef.Ben böyle mahpus yatacam 2 sene evde daha

Satmayın tabi ki, gün olur lazım olur.

Nerde ayda 1 kez yemeğe gidiyoruz cocugum durmuyor maalesef ve 1 yasinda.Kimse de çocuğuma bakmak istemiyor ki haklılar maalesef.Ben böyle mahpus yatacam 2 sene evde daha

Ciksaniz cocuk alişir. Bebeklikten beri disariya cikarilmayan cocuklar disarda durmuyor genelde.
Kuzenim dogurali 40gun olmadan cocukla disariya atti kendini oraya buraya gezdiler hava sogukmuş yagmurmuş demedi giydirdi cikartti hep. Kendinize eziyet oluyorsunuz.

Evden çıkın bence

Giy gitsin. Çocuk olunca niye dışarı cikmiyorsunuz ben ölürdüm heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…