Merhaba herkese evde hem oyalanabileceğim hemde para kazanabileceğim ne tür şeyler olabilir acaba fikri olan var mı acaba:26:Hem boş oturmamış hemde para kazanmış olurum avon türü şeyler pek düşünmüyorum çünkü çevrem fazla yok burada satış yapamam pek
ben bi ara bakındım da pek bişi bulamadım ya satış yapcan yada gunde 10 20 kurusluk seyler 100 200 dolmadanda alamıosun parayı
Kitap dizgisi filan yapabilirsiniz.
O nasıl oluyor ilk defa duyuyorum da :26:
Ben önceki senelerde yapmıştım canım. Dayımın bi yayınevinde arkadaşı vardı o dayıma söylemiş bi sözlük basılacakmış onun dizgisinin bir kısmını ben yapmıştım word prog.ına hakim olmak gerekiyor biraz. Araştırırsan bulabilirsin belki böyle bişi canım.
Ben önceki senelerde yapmıştım canım. Dayımın bi yayınevinde arkadaşı vardı o dayıma söylemiş bi sözlük basılacakmış onun dizgisinin bir kısmını ben yapmıştım word prog.ına hakim olmak gerekiyor biraz. Araştırırsan bulabilirsin belki böyle bişi canım.
evet bu yazın üzerine netten bakıp buldum.ne kadar kazancı var sonuçta pc başında oturup onunla uğraşacaksın.
Kazanç farklılık gösteriyor işe göre hatta yazılan dile göre bile. Genelde sayfa başı oluyor ücret heryer farklı söyler bunu konuşmak lazım kızlar.
takı yapabilrisin ya da bu avonda oriflame falan satabilirsin
Zor mu peki herkes yapabilir mi sen Bursalısın sanırım hangi kitapçıyla çalıştın:26:
kızlar bende Bursadayım. şu kitap dizme işini nerde bulabilirim. yeni taşındım buraya. ve oyalanacak bısey bulmak istiyorum. çok sıkıldım.
Balhuzur bu arada sende hoşgelirsin İnşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?