- 3 Şubat 2009
- 10.008
- 17.375
- 823
- 44
- Konu Sahibi whoissabrina
-
O zaman neden evden kaçarak tekrar tekrar güven kırma eğilimindesin?Benim çok hatam var.Güvenlerini çok kırdım..
Her zaman dönebileceği bir kapısı olmalı insanın o kapıyı vurarak çıkarsan geri dönüşün olmayabilir.Kızlar zor durumdayım yoksa bu çok kötü biliyorum
Belkide sizi kötülüklerden korumaya çalışıyorlardır. Geçmişte yaşadığınız şeyleri tekrar yaşamayın diye bu kadar baskıcı olabilirler. Sakın erkek arkadaşınıza güvenip onunla kaçmayın devir çok kötü yağmurdan kaçayım derken doluya tutulursunuz. Kaçan kıza kimse değer vermiyor aileniz ne kadar baskıcı olursa olsun onların yanında güvendesiniz sonuçtaBenim çok hatam var.Güvenlerini çok kırdım..
hemsirelige tamamla .dgs ye gir.yani ailen okumana karismiyorsa.gidopte kacma arkadasin ya da bir erkegin evinde kalmak cozum degil.daha buyuk pismanliklari getirir.Ameliyathane hizmetleri bölümünden mezunsun. Lisansa tamamlamaya çalış bence bu bölümde ilerlemek istiyorsan. Geçiş yapılabilecek 4 yıllık programlar arasında Hemşirelik, Sosyal Hizmetler, Sağlık Yönetimi gibi bölümler varmış. Hemşire olmak istemez misin mesela?
ne tur hatalarBenim çok hatam var.Güvenlerini çok kırdım..
Çok okumadım konunu madem öyle o zaman güvenlerini mi kazansanBenim çok hatam var.Güvenlerini çok kırdım..
Yetişkin bir insansınız. Neden kendi isteğinizle değil de aile baskısıyla iş buluyorsunuz onu anlamadım. Kaçmak yerine bi iş bulun, para biriktirin ve kendinizi hazır hissettiğinizde kendi düzeninizi kurun. Bunu ailenizin izniyle değil ama bilgisi dahilinde yapın. Olurda geri dönmek isterseniz bi açık kapınız olsun. Bir erkeğe güvenerek sakın hareket etmeyin.25 yaşındayım ve ailem biraz sıkı bir aile.En ufak hatamda tehditle dayakla büyüdüm hala öyle.Günlerdir iş bulmam için baskı yapıyorlar buldum uzak diye laf ettiler.Konumum sürekli açık olmak zorunda yoksa dışarı çıkmam yasak.Artık çok yoruldum erkek arkadaşımlada ayrılmamı istiyorlar.Evden kaçıp onları üzmek istemiyorum ama il dışına göndermiyorlar.Kaçıp gitmeyi düşünüyorum.Yakalanırsam ne olur?
Nereye gideceksin ne yapacaksın,paran varmı bunları ayarla. Reşitsin sen istemedikce kimse geri döndüremez25 yaşındayım ve ailem biraz sıkı bir aile.En ufak hatamda tehditle dayakla büyüdüm hala öyle.Günlerdir iş bulmam için baskı yapıyorlar buldum uzak diye laf ettiler.Konumum sürekli açık olmak zorunda yoksa dışarı çıkmam yasak.Artık çok yoruldum erkek arkadaşımlada ayrılmamı istiyorlar.Evden kaçıp onları üzmek istemiyorum ama il dışına göndermiyorlar.Kaçıp gitmeyi düşünüyorum.Yakalanırsam ne olur?
nereye kaçacaksın?25 yaşındayım ve ailem biraz sıkı bir aile.En ufak hatamda tehditle dayakla büyüdüm hala öyle.Günlerdir iş bulmam için baskı yapıyorlar buldum uzak diye laf ettiler.Konumum sürekli açık olmak zorunda yoksa dışarı çıkmam yasak.Artık çok yoruldum erkek arkadaşımlada ayrılmamı istiyorlar.Evden kaçıp onları üzmek istemiyorum ama il dışına göndermiyorlar.Kaçıp gitmeyi düşünüyorum.Yakalanırsam ne olur?
bunu yazacaktım. mügeye cikarkar ağlayıp dovunurlerKızlar yakalarlar diye korkuyorum müge anlıya çıkarlar diye
Evden kacmak deyimi cok yanlis siz 25 yasindasiniz. Is bulun,para biriktirin ve evden ayrilin bu planinizi da kimseyle paylasmayin. Yakalanirsaniz ne olur onu bize degil kendinize sorun aileniz siddet uyguluyor sizce daha kötösüne cesaret edebilirler mi ? Ama söyle düsünün ya bir gün o dayaklar sirasinda düsseniz kafanizi carpsaniz bir sey olsa ne olur yazik degil mi size gencliginize. Onlarin üzülüp üzülmemesi sizin sorununuz degil üzülmek istemeyen cocuguna insan gibi davranir dövdügü assagiladigi kocaman bir kadindan bunlari kabul etmesini beklemek inanilmaz bir sey. Is bulun calisin ve belki bir ev arkadasi ya da yurt vs bularak oradan ayrilin bence biliyorum zor ama kac yasina kadar cekeceksiniz siz köle degilsiniz.25 yaşındayım ve ailem biraz sıkı bir aile.En ufak hatamda tehditle dayakla büyüdüm hala öyle.Günlerdir iş bulmam için baskı yapıyorlar buldum uzak diye laf ettiler.Konumum sürekli açık olmak zorunda yoksa dışarı çıkmam yasak.Artık çok yoruldum erkek arkadaşımlada ayrılmamı istiyorlar.Evden kaçıp onları üzmek istemiyorum ama il dışına göndermiyorlar.Kaçıp gitmeyi düşünüyorum.Yakalanırsam ne olur?
Senin ailenden çok daha başka sorunların var.25 yaşındayım ve ailem biraz sıkı bir aile.En ufak hatamda tehditle dayakla büyüdüm hala öyle.Günlerdir iş bulmam için baskı yapıyorlar buldum uzak diye laf ettiler.Konumum sürekli açık olmak zorunda yoksa dışarı çıkmam yasak.Artık çok yoruldum erkek arkadaşımlada ayrılmamı istiyorlar.Evden kaçıp onları üzmek istemiyorum ama il dışına göndermiyorlar.Kaçıp gitmeyi düşünüyorum.Yakalanırsam ne olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?