Evden kaçarsam daha mı kötü olur?

Bi yerde cinsel ilişkiden sonra buyuk tuvaletini tutamadigini yazmissin. Evinde ve güvende oturur musun lütfen. Kimseye seni sevsin diye senin istemedigin şeyler sunma. Bir süre otur evde hayatini kurmaya odaklan ders çalış iyi bir meslek edin. Daha sonra evini ayirir gerekirse silersin aileni. Su an evde goremedigim sevgiyi dışarılarda ariyorsun. Ama emin ol erkekler aileden beterdir. Senin kendini taniman lazim once. Neyi gerçekten seversin ne istersin kendin bile bilmiyorsun henuz. Otur, sana birseyler katacak filmler izle kitaplar oku.

Benim çok hatam var.Güvenlerini çok kırdım..
O zaman neden evden kaçarak tekrar tekrar güven kırma eğilimindesin?
diğer konularına da baktım, biraz ayran gönüllülük var galiba?

Kaç yaşında olduğun net değil bir defa.
Diğer yandan ailen bence seni kısıtlama sınırlama derdinde değil.
Bir iş bul, hayatını düzene sok, iyi bir şekilde ayaklarının üzerinde dur derdinde.
Sen de bunu kısıtlama olarak algılıyorsun.

Yaptığın yanlış tercihleri ve hataları gözden geçir.
Kendindeki yanlışları düzeltmeye çalış.
Bakalım o zaman ailen bu kadar kısıtlayıcı olacak mı sana karşı?

Elbette gençsin hayatını yaşayacaksın, ama hiç bir anne baba evladının kötüler ile sınanmasını istemez.
Bence senin ailenin yapmaya çalıştığını, senin düzene sokamadığın hayatını düzene sokmak için çırpınması.
Haksız mıyım?

Sabrina bazı konularını okumuş ama unutmuştum. Kilo sorunu sende özgüven eksikliği yapıyor sanırım. Öncelikle bir diyetisyen eşliğinde spor yapıp kilo vermeye çalış. Bu sana çok iyi gelir. Çok yanlış kararlar alıyorsun. Daha 1 haftada tanıdığın erkek arkadaşına kaçmayı düşünmüşsün daha önce. Ailenin sana şiddet gösterme hakkı yok kesinlikle. Fakat mantıklı davranmadığın için seni korumaya çalışıyorlar gibi görünüyor dışardan.

Benim çok hatam var.Güvenlerini çok kırdım..
Belkide sizi kötülüklerden korumaya çalışıyorlardır. Geçmişte yaşadığınız şeyleri tekrar yaşamayın diye bu kadar baskıcı olabilirler. Sakın erkek arkadaşınıza güvenip onunla kaçmayın devir çok kötü yağmurdan kaçayım derken doluya tutulursunuz. Kaçan kıza kimse değer vermiyor aileniz ne kadar baskıcı olursa olsun onların yanında güvendesiniz sonuçta

hemsirelige tamamla .dgs ye gir.yani ailen okumana karismiyorsa.gidopte kacma arkadasin ya da bir erkegin evinde kalmak cozum degil.daha buyuk pismanliklari getirir.

Lütfen kaçmayı düşünme. Kaçmak o erkeğin sana ilerde ailenin yaptıklarından daha beterlerini yapma şansı verir. Biliyorum zor ama iş para meslek atanma üzerine yoğunlaş. Ailesinden uzaklaşmak için evlenip iyi hayatı olan insan inan bana o kadar az ki. Pişmanlık. Yapma lütfen.

eski yazdiklarina baktim simdi.bence amacsizlik var biraz sende.saglik alaninda okuyup kendini gelistirio hemen is bulsbilirsin .ama yapmamissin.bi erkek arkadas meselesi var .yani erkek arkadasinla olan iliskin bence amacsiz bos beles yasamlar cinsel hayatiniz varmis.biraz degsiik benm icin boyle seyler ve evden kacmaktan bahsediyosun simdu 25 yasa groe bunlar biraz ergence.hayatin daha kotu olsun istiyorsan kacabilirsin.bence ailene uyum sagla is sahibi ol sonra

Yetişkin bir insansınız. Neden kendi isteğinizle değil de aile baskısıyla iş buluyorsunuz onu anlamadım. Kaçmak yerine bi iş bulun, para biriktirin ve kendinizi hazır hissettiğinizde kendi düzeninizi kurun. Bunu ailenizin izniyle değil ama bilgisi dahilinde yapın. Olurda geri dönmek isterseniz bi açık kapınız olsun. Bir erkeğe güvenerek sakın hareket etmeyin.

Nereye gideceksin ne yapacaksın,paran varmı bunları ayarla. Reşitsin sen istemedikce kimse geri döndüremez

Her konuda yaşınız farklı, konularınız absürt lütfen evden falan kaçmayın psikolojik destek alın. Evden kaçarsanız harcanırsınız.

nereye kaçacaksın?
nerede yaşayacaksın?
işin yok haliyle gelirin de yok?
yağmurdan kaçarken doluya tutulma.
önce sigortalı iyi bir iş bulmaya bak belli bir gelirin olunca ayrı eve çıkarsın.
kaçmak filan nedir yani çocuk değilsin ki.

Evden kacmak deyimi cok yanlis siz 25 yasindasiniz. Is bulun,para biriktirin ve evden ayrilin bu planinizi da kimseyle paylasmayin. Yakalanirsaniz ne olur onu bize degil kendinize sorun aileniz siddet uyguluyor sizce daha kötösüne cesaret edebilirler mi ? Ama söyle düsünün ya bir gün o dayaklar sirasinda düsseniz kafanizi carpsaniz bir sey olsa ne olur yazik degil mi size gencliginize. Onlarin üzülüp üzülmemesi sizin sorununuz degil üzülmek istemeyen cocuguna insan gibi davranir dövdügü assagiladigi kocaman bir kadindan bunlari kabul etmesini beklemek inanilmaz bir sey. Is bulun calisin ve belki bir ev arkadasi ya da yurt vs bularak oradan ayrilin bence biliyorum zor ama kac yasina kadar cekeceksiniz siz köle degilsiniz.

Senin ailenden çok daha başka sorunların var.
Bir kere sen insanlara yalan söylüyorsun. İkincisi nasıl bir baskıcı aile kızının erkek arkadaşı olduğunu bilir ki ? Cinsel yaşam desen o da var. Nerenin baskıcı ailesi bu? Erkek arkadaşına kendini farklı anlatmışsın görünce yalanım çıkacak diye korkmuşsun. Bence bu sebeplerden dolayı ailen sana güvenmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…