- 1 Şubat 2025
- 44
- -1
- 1
- 25
- Konu Sahibi whoissabrina
-
Ailen çok toksik belliki. 25 yaşına gelmişsin ama hâlâ konumun açık olsun , erkek arkadaşından ayrılmanı istiyorlar. Bu durumda kaçıp kurtulayım diye düşünme. Başına daha büyük belalar açabilirsin. Hem kaçıp gitsen nereye gideceksinki? Kimseye güven olmaz. Hele sevgiline falan güvenip onun yanına yerleşmeyi hiç düşünme. Önce çalışıp birikim yapmayı dene.25 yaşındayım ve ailem biraz sıkı bir aile.En ufak hatamda tehditle dayakla büyüdüm hala öyle.Günlerdir iş bulmam için baskı yapıyorlar buldum uzak diye laf ettiler.Konumum sürekli açık olmak zorunda yoksa dışarı çıkmam yasak.Artık çok yoruldum erkek arkadaşımlada ayrılmamı istiyorlar.Evden kaçıp onları üzmek istemiyorum ama il dışına göndermiyorlar.Kaçıp gitmeyi düşünüyorum.Yakalanırsam ne olur?
Forumda açtığınız konulara bakarak: aileniz haklı; sizi kendinizden korumaya çalışıyorlar.25 yaşındayım ve ailem biraz sıkı bir aile.En ufak hatamda tehditle dayakla büyüdüm hala öyle.Günlerdir iş bulmam için baskı yapıyorlar buldum uzak diye laf ettiler.Konumum sürekli açık olmak zorunda yoksa dışarı çıkmam yasak.Artık çok yoruldum erkek arkadaşımlada ayrılmamı istiyorlar.Evden kaçıp onları üzmek istemiyorum ama il dışına göndermiyorlar.Kaçıp gitmeyi düşünüyorum.Yakalanırsam ne olur?
Ailen çok toksik belliki. 25 yaşına gelmişsin ama hâlâ konumun açık olsun , erkek arkadaşından ayrılmanı istiyorlar. Bu durumda kaçıp kurtulayım diye düşünme. Başına daha büyük belalar açabilirsin. Hem kaçıp gitsen nereye gideceksinki? Kimseye güven olmaz. Hele sevgiline falan güvenip onun yanına yerleşmeyi hiç düşünme. Önce çalışıp birikim yapmayı dene.
Ailen neden bu kadar baskıcı? Daha önce aranızda bir sorun mu yaşandı?Kızlar zor durumdayım yoksa bu çok kötü biliyorum
Bizler de farkındayız yorum yapıyoruz, ancak sen de birşeyler eklemelisin ki biz de doğru şekilde sana fikir verebilelim.Kızlar zor durumdayım yoksa bu çok kötü biliyorum
Bu bahsettiğiniz kişi İzmir'de erkek arkadaşıyla aynı evde yaşayan sevgiliniz mi? Pahalı şeyleri size kitlemesi hoş bir durum değil.Kızlar o 22 ben 20 yaşındayız ilk kız arkadaşıyım.Bugün buluşunca arkadaşı da geldi eğlendik ama sürekli pahalı bir şey alınca ben ödüyorum ya da arkadaşı dalga geçiyor burdan after partiye geçek diye ve gülüyorlar.Mesaj atınca trip atsam kızsam ben suçlu olcam.ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?