Evden homeofis çalışıp şirket kurmak

Ben şirketi kendi adıma kuracağım.
Şu an çalışmıyorum ev hanımıyım(iş hayatım oldu işler nasıl döner biraz bilirim)
Bağkur odemesi yapacağım kendim için yatacak.
Eleman calistirmayacagm.cunku şu an küçük işler gerek yok
Eşimle çevireceğiz o işi biliyor.yurt dışı taşımacılık yapicagiz nakliye yurt içi değil.
Nakliye araçlarını anlastgımız firmalarla sagliyacagiz.biz aracı kurum olacağız.tasimasini yaptırmak isteyen firmaya araç sağlayacağız yurt dışı icin
İlginç geldi. Hayırlısı olsun hakkınızda.

Şu an çalışmıyorum ev hanımıyım(iş hayatım oldu işler nasıl döner biraz bilirim)
Eşimle çevireceğiz o işi biliyor.yurt dışı taşımacılık yapicagiz nakliye yurt içi değil.
Nakliye araçlarını anlastgımız firmalarla sagliyacagiz.biz aracı kurum olacağız.tasimasini yaptırmak isteyen firmaya araç sağlayacağız yurt dışı icin
Direk kendi araçlarınız olsa net çok iyi kazanırsınız derdim ama aracı olunca daha zor bana kalırsa.

Çevre genişletmek .
Ukrayna Rusya Savaşı'nın bitmesini dilemek🙏🙏işleri çok aksattı ukraynadan çok iş oluyor çünkü.bulgaria Rusya Yunanistan İran Almanya Polonya Portekiz İran vs..oluyor yavaş yavaş küçük küçükte olsa degirmen donuyor

Evet araç sahipleri çok kazanıyor biz onlara iş bağlıyoruz kazançtan onalra şoföre veriyoruz tabi bolunuyor
bu işi zaten büyük şirketler yapıyor.neden size iş versinler ki ?bir ofisiniz bile olmayacak.bana pek mantıklı gelmedi bu iş planınız.ha yazılımcı olsanız finansçı olsanız evden çalışması çok kolaydı.ya da internet üzerinden satış yapsanız

bu işi zaten büyük şirketler yapıyor.neden size iş versinler ki ?bir ofisiniz bile olmayacak.bana pek mantıklı gelmedi bu iş planınız.ha yazılımcı olsanız finansçı olsanız evden çalışması çok kolaydı.ya da internet üzerinden satış yapsanız
Büyük sirketler yapacağını yapıyor tabi ama.
Bu işi yaptiak isteyen bir sürü firma var orta ölçekli onalrin yükü oluyor bunu tasitmak istiyor birçok kurumdan fiyat alıyor kafasına neresi yatarsa bizde bu noktada devreye giriyoruz.ilerdede gireceğiz.🙏🙏insalh.
Hatta o çok büyük kurumlara taşımacılık için firma yönlendiriyoruz.ordanda bu şekilde iş yapıyoruz

Organizedeki çoğu firma yurt dışına mal göndermek istiyor bunlari kimler yapıyor taşımacılar lojistik firmaları bizde aracı kurum oalrak devredeyiz

Bol şans

Yapacağınız işten ne kadar bir gelir sağlamayı planlıyorsunuz yanlış bilmiyorsam asgari ücretin 1-2 katından daha düşük bir geliriniz varsa şirket açmadanda resmi bir şekilde ticaret yapabiliyorsunuz. Fatura kesicekseniz orası ayrı tabi

Tam bilmiyor ve ödediğim tutarı kalem kalem takip etmiyorum ama ortalama şöyle anlatayım.

1200 TL gibi bağkur ödüyorsunuz aylık.
Kestiğiniz faturadan %18 KDV
Onun dışında gelir vergisi, stopaj vs vs.
Aylık totalde ne ödeyeceğiniz kazancınıza bağlı.
Muhasebeci tutuyor defterlerinizi vs.

Tam bilmiyor ve ödediğim tutarı kalem kalem takip etmiyorum ama ortalama şöyle anlatayım.

1200 TL gibi bağkur ödüyorsunuz aylık.
Kestiğiniz faturadan %18 KDV
Onun dışında gelir vergisi, stopaj vs vs.
Aylık totalde ne ödeyeceğiniz kazancınıza bağlı.
Muhasebeci tutuyor defterlerinizi vs.
Tşkler yorum icin.bugün muhasebeciye islemleri baslattik.aynida böyle gelişiyor

Back
X