- 12 Kasım 2009
- 5.761
- 4.816
- 698
- Konu Sahibi Hayat ne garip
AşağıdaBende merak ettim bu soruların cevabını. Birde yurtdışı taşımacılık yani.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AşağıdaBende merak ettim bu soruların cevabını. Birde yurtdışı taşımacılık yani.
İlginç geldi. Hayırlısı olsun hakkınızda.Ben şirketi kendi adıma kuracağım.
Şu an çalışmıyorum ev hanımıyım(iş hayatım oldu işler nasıl döner biraz bilirim)
Bağkur odemesi yapacağım kendim için yatacak.
Eleman calistirmayacagm.cunku şu an küçük işler gerek yok
Eşimle çevireceğiz o işi biliyor.yurt dışı taşımacılık yapicagiz nakliye yurt içi değil.
Nakliye araçlarını anlastgımız firmalarla sagliyacagiz.biz aracı kurum olacağız.tasimasini yaptırmak isteyen firmaya araç sağlayacağız yurt dışı icin
Direk kendi araçlarınız olsa net çok iyi kazanırsınız derdim ama aracı olunca daha zor bana kalırsa.Ben şirketi kendi adıma kuracağım.
Şu an çalışmıyorum ev hanımıyım(iş hayatım oldu işler nasıl döner biraz bilirim)
Eşimle çevireceğiz o işi biliyor.yurt dışı taşımacılık yapicagiz nakliye yurt içi değil.
Nakliye araçlarını anlastgımız firmalarla sagliyacagiz.biz aracı kurum olacağız.tasimasini yaptırmak isteyen firmaya araç sağlayacağız yurt dışı icin
Evet araç sahipleri çok kazanıyor biz onlara iş bağlıyoruz kazançtan onalra şoföre veriyoruz tabi bolunuyorDirek kendi araçlarınız olsa net çok iyi kazanırsınız derdim ama aracı olunca daha zor bana kalırsa.
bu işi zaten büyük şirketler yapıyor.neden size iş versinler ki ?bir ofisiniz bile olmayacak.bana pek mantıklı gelmedi bu iş planınız.ha yazılımcı olsanız finansçı olsanız evden çalışması çok kolaydı.ya da internet üzerinden satış yapsanızEvet araç sahipleri çok kazanıyor biz onlara iş bağlıyoruz kazançtan onalra şoföre veriyoruz tabi bolunuyor
Büyük sirketler yapacağını yapıyor tabi ama.bu işi zaten büyük şirketler yapıyor.neden size iş versinler ki ?bir ofisiniz bile olmayacak.bana pek mantıklı gelmedi bu iş planınız.ha yazılımcı olsanız finansçı olsanız evden çalışması çok kolaydı.ya da internet üzerinden satış yapsanız
Bol şansBen şirketi kendi adıma kuracağım.
Yapacağınız işe göre değişir buBen fikirden çok açtığım şirket için harcanan yapılan için degermi diye düşünüyorum bu işler nasıl olur sene sonunda borçlu cikmayalim borçlu çıkıp![]()
Fatura kesememek sıkıntı oluyor.mecbur fatura kesebilmek için kurmak gerekGeliriniz çok üst düzey olmayacaksa şirket kurmanıza gerek yok diye biliyorum ama bi muhasebeciden öğrenmenizde yarar var
Tşkler yorum icin.bugün muhasebeciye islemleri baslattik.aynida böyle gelişiyorTam bilmiyor ve ödediğim tutarı kalem kalem takip etmiyorum ama ortalama şöyle anlatayım.
1200 TL gibi bağkur ödüyorsunuz aylık.
Kestiğiniz faturadan %18 KDV
Onun dışında gelir vergisi, stopaj vs vs.
Aylık totalde ne ödeyeceğiniz kazancınıza bağlı.
Muhasebeci tutuyor defterlerinizi vs.
Ne satışı yapmayı planlıyorsunuz instagramdan bir çok kişi faturasız işlem yapıyorFatura kesememek sıkıntı oluyor.mecbur fatura kesebilmek için kurmak gerek