• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden gitmeyen kaynana sorunu

farmasikevser

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2017
12
3
1
33
Merhaba Sevgili Kadınlar Klubü Üyeleri
Kayınvalidemler şehir dışında oturmakta ancak resmen kışı bizde geçirdiler. 1 ay gibi süredir memleketlerine gittiler ancak tekrar geldiler. Büyük ihtimalle 3 ay yine bizde kalacaklar.. Bu durumda ne yapmalıyım bilmiyorum eşim ailesine çok bağlı olduğundan ona istemediğimi söyleyemem sonuçta ailesi onunda.. İki arada bir derede kaldım ne yapacağımı bilemiyorum :(((

Sana iyi davraniyormu ? Esin ailesine bagimli galiba..
Vardiyalı bir işte çalışıyorum ama hem ev hem iş hem onlar çok yoruluyorum. Evde dinlenmeye zamanım bile olmuyor.. Artık bazı zamanlar tersliyorum her gün iyi olamam sonuçta onlara karşı da :(

Çalışıyor musun? Eğer bütün gün evdeysen çekilir dert değil...
Vardiyalı bir işte çalışıyorum ama hem ev hem iş hem onlar çok yoruluyorum. Evde dinlenmeye zamanım bile olmuyor.. Artık bazı zamanlar tersliyorum her gün iyi olamam sonuçta onlara karşı da :KK43:

Kayınvalidemler şehir dışında oturmakta ancak resmen kışı bizde geçirdiler. 1 ay gibi süredir memleketlerine gittiler ancak tekrar geldiler. Büyük ihtimalle 3 ay yine bizde kalacaklar.. Bu durumda ne yapmalıyım bilmiyorum eşim ailesine çok bağlı olduğundan ona istemediğimi söyleyemem sonuçta ailesi onunda.. İki arada bir derede kaldım ne yapacağımı bilemiyorum :KK43:((

Herkes ailesine bağlıdır, normali bu
Eşiniz bağlı mı yoksa bağımlı mı???

Her ne olursa olsun aile denen bir şey var. Siz eşinizle ayrı bir ailesiniz artık. Eşinizle konuşun. Uzlaşmaya varın. Yatılı misafir en fazla .... gün kalabilir diye anlaşın. Herkes kendi ailesine söylesin. Yoksa yıpranır evliliğiniz.

Hoş gerçi evlilik varsa yıpranır. Burada bazı konularda gördüğüm, erkek eve bakıcı+hizmetçilik yapsın diye evleniyor. Eşine saygı duymuyor hatta sevmiyor.

Ama sizinkinin böyle olmadığını düşünüyorum

Konuşmadığını sürece eşiniz sizin ne hissettiğinizi bilemeyebilir. Halinizden memnunsunuz sanabilir.

Konuşun eşinizle

Sen de aileni çağır o zaman sonuçta onlarda senin ailen.Böyle bi mantık olabilir mi yani.Ailesine düşkünse ailesiyle yaşayacaktı ama evlenmissiniz artık ailesi sensin.Kocana söyle yani aylarca süren misafirlik olmaz

annenleri çağır bi 3 ay görsün esin o zaman ne demek olduğunu.
bak bakalım o zaman esin sana ailesidir diye bir şey diyemeyecek mi

Herkes ailesine bağlıdır, normali bu
Eşiniz bağlı mı yoksa bağımlı mı???

Her ne olursa olsun aile denen bir şey var. Siz eşinizle ayrı bir ailesiniz artık. Eşinizle konuşun. Uzlaşmaya varın. Yatılı misafir en fazla .... gün kalabilir diye anlaşın. Herkes kendi ailesine söylesin. Yoksa yıpranır evliliğiniz.

Hoş gerçi evlilik varsa yıpranır. Burada bazı konularda gördüğüm, erkek eve bakıcı+hizmetçilik yapsın diye evleniyor. Eşine saygı duymuyor hatta sevmiyor.

Ama sizinkinin böyle olmadığını düşünüyorum

Konuşmadığını sürece eşiniz sizin ne hissettiğinizi bilemeyebilir. Halinizden memnunsunuz sanabilir.

Konuşun eşinizle
Peki nasıl konuşmamı önerirsiniz ?

Kayınvalidemler şehir dışında oturmakta ancak resmen kışı bizde geçirdiler. 1 ay gibi süredir memleketlerine gittiler ancak tekrar geldiler. Büyük ihtimalle 3 ay yine bizde kalacaklar.. Bu durumda ne yapmalıyım bilmiyorum eşim ailesine çok bağlı olduğundan ona istemediğimi söyleyemem sonuçta ailesi onunda.. İki arada bir derede kaldım ne yapacağımı bilemiyorum :KK43:((
Bu kışı oğlunun evinde geçirenlerden nefret ediyorum. İnsan hiç mi düşünmez bunlar evli, özeli olur eve gelip ayağını uzatmak ister vs... Valla bende 1 ay kalmışlardı eşimin anne ve babası çok zor olmuştu çalıştığım halde.
Sizin yapacağınız şey eşinize usulünce söylemek. Valla çok sinir oldum şimdi.

Bu kışı oğlunun evinde geçirenlerden nefret ediyorum. İnsan hiç mi düşünmez bunlar evli, özeli olur eve gelip ayağını uzatmak ister vs... Valla bende 1 ay kalmışlardı eşimin anne ve babası çok zor olmuştu çalıştığım halde.
Sizin yapacağınız şey eşinize usulünce söylemek. Valla çok sinir oldum şimdi.
Bilmiyorum ne yapacağımı daha önce eşime söyledim ama o senin ailende gelebilir diyor. Benim ailem gelmez rahatsız olmamamız için. :(

Bilmiyorum ne yapacağımı daha önce eşime söyledim ama o senin ailende gelebilir diyor. Benim ailem gelmez rahatsız olmamamız için. :KK43:
Ailen ile konuş gelsinler çok değil 2 hafta sonra başlar esin huzursuzluğa bazı erkekler cinsellige çok önem verdikleri için eğer esin öyle ise birlikte olurken rahat olamadığını bir odaya tıkılıp kalmak zorunda olduğunuz dan falan bahset bu şekilde adapte olamıyorum gelmesinler demiyorum başımızın üzerinde yerleri var ama bizde evliyiz bir daha bu zamanlar geri gelmicek falan de ise yarar belki

Bir de bu yolu deneyim umarım o zaman etkili olur artık mutfakta salonda banyoda da cinselliğimizi yaşamamızı söyleyebilirim.. Sonuçta yeni evli sayılırız ama resmen evliliğimizin yarısını eşimin ailesiyle geçirdik :( Bu durumu eşimle konuşunca gelişmelerden haberdar ederim sizi sevgili Kadınlar Klubu üyeleri :)

Bu gibi durumlarda hep hata bastan yapiliyor bence.En basindan mesafeli olunsa boyle olmaz bence.Mesafeli derken cazgir olmaktan bahsetmiyorum sadece gereksiz sevgi gosterisi yapilmasa sevgi de saygi da dozunda gosterilse bu kadar yuz bulamaz hickimse sizi de rahatsiz edemez kalpler kirilmaz hayat bayram olur :D

Back