• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden gitmek istiyorum ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
27
21 yasindayim kpss hazirlaniyorum . Oyuzden evdeyim ve hemsireyim işsizim . Tam 1 aydir ailemle disari cikmak haricinde bir arkadasimla bi yere cikmadim . 2 gun oncesinden annemden izin aldim anne yarin kuzenim xle buluscam ertesi gunde diger kuzenim geliyo onla buluscam dedim izin verdi . Iki gun disari ciktim diye evde binbir surar kavga . Dedilerki yarin bayram alisverisine gidelim anneme dedim tamam dedi babam yine laf etti 3 gun ust uste disarda ne isin var dedi . Kuzenimi sevmiyolar duzgun bi insan olmadigini dusunuyolar . Ondan hep bunlar ya gercekten biktim tek arkadaşım kuzenim .
Abim sevgilisiyle tatile gider ayda iki kere onun bulundugu sehire gider ama ona hic bisey denmez . Ben nisan attim . Bi erkekle gorusecegim sevgili olma durumum oldugunda anneme soyledigimde musade ediyo . Ama tek basima yada kuzenimle disari cikinca araniyormusum gibi bi takintisi var bu evden onlarin suratini cekmekten biktim okadar baski kuruyolar ki hergun kavga ediyorum evden hic cikmasam kizim bunaldin bi cik demezler 1 ay evden cikmadigim oldu . Ben artik bu evden gitmek istiyorum . Ne yapmalıyım ?

İşini gücünü eline alıp kendi ayakların üzerinde durabilmeyi başarmalısın.
O zaman kimse sana karışamaz.
Bi maaşın olsa ayrı ev tutup tek başına yaşarsın mutlu mesut kendi düzenini kurarsın.
Şuan yaşın da biraz küçük, biraz daha sabret, herşeyin vakti zamanı gelir :KK66:

Evde kalmaya devam etmelisin ne olursa olsun ailen dışında ikinci bir tercih pişmanlık olabilir hem daha atanamamışsın ayrı eve çıksan masrafları karşılayamazsın dikkatini farklı yerlere kanalize et ve kpss ye çalış madem hep evdesin atandığında zaten kendi hayatını kuracaksın bol şans diliyorum

Yasitlarim her gun baska biriyle her gun baska bi yerdeyken en güzel yaşimda iki gun disari ciktim diye bu kavgalari cekmek artik cok zor geliyo
İşini gücünü eline alıp kendi ayakların üzerinde durabilmeyi başarmalısın.
O zaman kimse sana karışamaz.
Bi maaşın olsa ayrı ev tutup tek başına yaşarsın mutlu mesut kendi düzenini kurarsın.
Şuan yaşın da biraz küçük, biraz daha sabret, herşeyin vakti zamanı gelir :KK66:

21 yasindayim kpss hazirlaniyorum . Oyuzden evdeyim ve hemsireyim işsizim . Tam 1 aydir ailemle disari cikmak haricinde bir arkadasimla bi yere cikmadim . 2 gun oncesinden annemden izin aldim anne yarin kuzenim xle buluscam ertesi gunde diger kuzenim geliyo onla buluscam dedim izin verdi . Iki gun disari ciktim diye evde binbir surar kavga . Dedilerki yarin bayram alisverisine gidelim anneme dedim tamam dedi babam yine laf etti 3 gun ust uste disarda ne isin var dedi . Kuzenimi sevmiyolar duzgun bi insan olmadigini dusunuyolar . Ondan hep bunlar ya gercekten biktim tek arkadaşım kuzenim .
Abim sevgilisiyle tatile gider ayda iki kere onun bulundugu sehire gider ama ona hic bisey denmez . Ben nisan attim . Bi erkekle gorusecegim sevgili olma durumum oldugunda anneme soyledigimde musade ediyo . Ama tek basima yada kuzenimle disari cikinca araniyormusum gibi bi takintisi var bu evden onlarin suratini cekmekten biktim okadar baski kuruyolar ki hergun kavga ediyorum evden hic cikmasam kizim bunaldin bi cik demezler 1 ay evden cikmadigim oldu . Ben artik bu evden gitmek istiyorum . Ne yapmalıyım ?
Madem ayrı eve çıkmak istiyorsunuz atanıp öyle çıkın,kiraya çıkarken bile ilk etapta 5-6 binlira para gidiyor hatta daha fazla.

Suan imkansiz tek basima bi ev tutmam ama
Madem ayrı eve çıkmak istiyorsunuz atanıp öyle çıkın,kiraya çıkarken bile ilk etapta 5-6 binlira para gidiyor hatta daha fazla.
haklimiyim haksizmiyim onu bile bilmiyorum . Kuzenim gunumuz gencleri gibi ve biraz gamsiz . O yuzden istemiyolar takinti yaptilar resmen

Ailenizle bir konuşsanız nolursa olsun siz artık yetişkin bir kadınsınız kimsenin size dışarıya çıkıp çıkmama iznini vermeye hakkı yok. Ya da dinlemeyin yani çıkamazsın dediklerinde yoo çıkarım diyip gidin ne olacak yani ne yapabilirler ki surat asarlarsa assınlar sizin ruh sağlığınız daha önemli ancak ayrı ev fikri işe girmeden zor gözüküyor

Yasitlarim her gun baska biriyle her gun baska bi yerdeyken en güzel yaşimda iki gun disari ciktim diye bu kavgalari cekmek artik cok zor geliyo

Valla canım bunun yaşla bir alakası yok ben 24 yaşındayım hergün ne başka biriyle ne de başka bir yere çıkabiliyorum o kadar boş vaktim yok :KK53:
Belki arkadaşlarının bir uğraşı yok gezip tozuyorlar.
Çokta güzel bir mesleğin var otur KPSS ye çalış onlara çok özenme.
Haftada bir kaç gün çık yeter zaten.
Ailenle de güzel bir dille konuş.
Annecim babacım çok çalışıyorum bunalıyorum izin verin bende arada çıkıp kafa dağıtayım bu konuda biraz anlayış göstermenizi istiyorum falan de.
Böyle tatlı tatlı konuş çekişmeye girme.
Belli ki biraz baskın yapıda anne baban ama kimse evladının kötülüğünü istemez canım.
Belki onlar da çok üstüne geldiklerinin farkında değillerdir.
Ne kadar büyürsek büyüyelim malesef ki hala çocuk oluyoruz ailelerimizin gözünde.

Aslinda arkadasima gore muamele yapiyolar kuzenim duzgun bi insan olmadigi icin adini duyunca bile cildiriyolar . Ama benim baska arkadasim yokki yasadigim yerde guzelce anlatiyorum ama yine surat abim sevilisiyle tatile giderken ben kuzenimle kafeye gittim diye suclu oluyorum .
Valla canım bunun yaşla bir alakası yok ben 24 yaşındayım hergün ne başka biriyle ne de başka bir yere çıkabiliyorum o kadar boş vaktim yok :KK53:
Belki arkadaşlarının bir uğraşı yok gezip tozuyorlar.
Çokta güzel bir mesleğin var otur KPSS ye çalış onlara çok özenme.
Haftada bir kaç gün çık yeter zaten.
Ailenle de güzel bir dille konuş.
Annecim babacım çok çalışıyorum bunalıyorum izin verin bende arada çıkıp kafa dağıtayım bu konuda biraz anlayış göstermenizi istiyorum falan de.
Böyle tatlı tatlı konuş çekişmeye girme.
Belli ki biraz baskın yapıda anne baban ama kimse evladının kötülüğünü istemez canım.
Belki onlar da çok üstüne geldiklerinin farkında değillerdir.
Ne kadar büyürsek büyüyelim malesef ki hala çocuk oluyoruz ailelerimizin gözünde.

Once guzelce anlatiyorum . Cigrimdan cikinca diyorum ben sizin dediklerinizi artij umursamiyorum kocaman genc kiz oldum artik istedigini konus diyorum oyle diyince merhametsiz bi insan oluyorum . Bugun iftardan sonra ciktim disari kapiyi annem su sekilde acti " carpintim tuttu senin beni huzursuz etmeye hakkin yok kiz dedigin aksam disari cikmaz "
Ailenizle bir konuşsanız nolursa olsun siz artık yetişkin bir kadınsınız kimsenin size dışarıya çıkıp çıkmama iznini vermeye hakkı yok. Ya da dinlemeyin yani çıkamazsın dediklerinde yoo çıkarım diyip gidin ne olacak yani ne yapabilirler ki surat asarlarsa assınlar sizin ruh sağlığınız daha önemli ancak ayrı ev fikri işe girmeden zor gözüküyor

Ya bunlarin bende farkindayim . Evde her turlu isi yaparim yemek temizlik ailemle guzel vakit geciririm ama onlar disinda da bi hayatim var
Sonra cok ararsin aileni.
Başkalarına ozeneceginize elinizin altındaki kiymetli ailenizi düşünün ve her anın keyfini çıkarın.

Aslinda arkadasima gore muamele yapiyolar kuzenim duzgun bi insan olmadigi icin adini duyunca bile cildiriyolar . Ama benim baska arkadasim yokki yasadigim yerde guzelce anlatiyorum ama yine surat abim sevilisiyle tatile giderken ben kuzenimle kafeye gittim diye suclu oluyorum .

Sana güvenmediklerinden değil de işte demek ki kuzeninden pek hoşlanmıyorlar.
Annenle konuş sen ne kadar surat yaparsa yapsın dayanamaz anneler.
Babanı da idare eder.
Olmadı alışverişe çıkıyorum, hava alıcam, gezicem falan de çıkarken, kuzenimle buluşucam deme.

Once guzelce anlatiyorum . Cigrimdan cikinca diyorum ben sizin dediklerinizi artij umursamiyorum kocaman genc kiz oldum artik istedigini konus diyorum oyle diyince merhametsiz bi insan oluyorum . Bugun iftardan sonra ciktim disari kapiyi annem su sekilde acti " carpintim tuttu senin beni huzursuz etmeye hakkin yok kiz dedigin aksam disari cikmaz "

Büyük ihtimal anneniz yufka yürekliliğinizin farkında ona oynuyor. Dışarı çıktınız diye yüreği hopluyorsa nasıl dayanıyor günlük hayatın stresine. Bir süre takılın kafanıza göre yavaş yavaş sınırları genişletin eninde sonunda alışacaklar. Aynı şeyi babam da yapmaya çalışmıştı geçen bayram tatile çıkmıştım gelmeyeceğimi öğrenince her gün arayıp seni çok özledim gelmiyor musun cidden falan diyordu. En son beni boşver annen ağlıyor burda bak sen yoksun diye fakan demişti arkadan da annemin sesi "çocuğu rahat bırak tatilde o" :D yani sizinki de biraz öyle olmuş sanırım. He ne oldu benim sonumda huylarını bildiğimden ben dayandım ama erkek arkadaşım dayanamayıp bıraktı babamın evine beni:D yani bıçak kemiğe dayandıysa biraz katı kalpli olun bağırıp çağırma taktiği sökmeyince duygu sömürüsüne geçecekler travmanın aşamaları gibi biraz daha sokarsanız dişinizi kabullenmeye geçecekler bence. Çünkü aşırı baskıco bi aile değil aşırı koruyucu bir aile iz lenimi uyandı bende

Malesef anneme yalan soyleme gibi bisey yapamıyorum anlayinca fena oluyo bugun annem daha ince izin verdigi iicin sozunden donemedi kuzenimin evine gidiyorum dedik babama amcamgile gitmem bile olay oldu yani onun bile lafini etti babam
Sana güvenmediklerinden değil de işte demek ki kuzeninden pek hoşlanmıyorlar.
Annenle konuş sen ne kadar surat yaparsa yapsın dayanamaz anneler.
Babanı da idare eder.
Olmadı alışverişe çıkıyorum, hava alıcam, gezicem falan de çıkarken, kuzenimle buluşucam deme.

Baskici degil diyorum ya anneme desemki anne ben biriyle tanistim buluscam duzgun bi insan ozaman izin veriyo . Ama kuzenimle gezdikce yanlis birine kapilip gitcegimi dusunuyo . Son zamanlarda sıkıntılı bi donemden geciyorum eski nisanlim evleniyo kpss issizlik derken bunaliyorum biraz nefes almak istiyorum ama yok . Normalde babamdan izin almam ve babam bana karismaz izni annem verir ama kuzenim soz konusu olunca ikisiyle birden uğraşıyorum
Büyük ihtimal anneniz yufka yürekliliğinizin farkında ona oynuyor. Dışarı çıktınız diye yüreği hopluyorsa nasıl dayanıyor günlük hayatın stresine. Bir süre takılın kafanıza göre yavaş yavaş sınırları genişletin eninde sonunda alışacaklar. Aynı şeyi babam da yapmaya çalışmıştı geçen bayram tatile çıkmıştım gelmeyeceğimi öğrenince her gün arayıp seni çok özledim gelmiyor musun cidden falan diyordu. En son beni boşver annen ağlıyor burda bak sen yoksun diye fakan demişti arkadan da annemin sesi "çocuğu rahat bırak tatilde o" :KK70: yani sizinki de biraz öyle olmuş sanırım. He ne oldu benim sonumda huylarını bildiğimden ben dayandım ama erkek arkadaşım dayanamayıp bıraktı babamın evine beni:KK70: yani bıçak kemiğe dayandıysa biraz katı kalpli olun bağırıp çağırma taktiği sökmeyince duygu sömürüsüne geçecekler travmanın aşamaları gibi biraz daha sokarsanız dişinizi kabullenmeye geçecekler bence. Çünkü aşırı baskıco bi aile değil aşırı koruyucu bir aile iz lenimi uyandı bende

Back