- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 27
- Konu Sahibi SalakSacma
21 yasindayim kpss hazirlaniyorum . Oyuzden evdeyim ve hemsireyim işsizim . Tam 1 aydir ailemle disari cikmak haricinde bir arkadasimla bi yere cikmadim . 2 gun oncesinden annemden izin aldim anne yarin kuzenim xle buluscam ertesi gunde diger kuzenim geliyo onla buluscam dedim izin verdi . Iki gun disari ciktim diye evde binbir surar kavga . Dedilerki yarin bayram alisverisine gidelim anneme dedim tamam dedi babam yine laf etti 3 gun ust uste disarda ne isin var dedi . Kuzenimi sevmiyolar duzgun bi insan olmadigini dusunuyolar . Ondan hep bunlar ya gercekten biktim tek arkadaşım kuzenim .
Abim sevgilisiyle tatile gider ayda iki kere onun bulundugu sehire gider ama ona hic bisey denmez . Ben nisan attim . Bi erkekle gorusecegim sevgili olma durumum oldugunda anneme soyledigimde musade ediyo . Ama tek basima yada kuzenimle disari cikinca araniyormusum gibi bi takintisi var bu evden onlarin suratini cekmekten biktim okadar baski kuruyolar ki hergun kavga ediyorum evden hic cikmasam kizim bunaldin bi cik demezler 1 ay evden cikmadigim oldu . Ben artik bu evden gitmek istiyorum . Ne yapmalıyım ?
Abim sevgilisiyle tatile gider ayda iki kere onun bulundugu sehire gider ama ona hic bisey denmez . Ben nisan attim . Bi erkekle gorusecegim sevgili olma durumum oldugunda anneme soyledigimde musade ediyo . Ama tek basima yada kuzenimle disari cikinca araniyormusum gibi bi takintisi var bu evden onlarin suratini cekmekten biktim okadar baski kuruyolar ki hergun kavga ediyorum evden hic cikmasam kizim bunaldin bi cik demezler 1 ay evden cikmadigim oldu . Ben artik bu evden gitmek istiyorum . Ne yapmalıyım ?