evden gece gelen garip sesler kafayi yemek uzereyim

azra53

Guru
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
1.908
566
Arkadaslar dert biri bitmeden birisi basliyor yaklasik bir haftadir uykular haram oldu bana ilk olayi anlatayim oncelikle kesinlikle Hepsi gercek yasadiklarimin iki cocugum var daha onceki konularimdada belirtmisdim gece 3 gibi uyandim kizim kucuk oldugu icin Gece uyaniyor ve yatirdim tekrar uyudum 5 de bi uyandim salonumla mutfak arasinda gidip gelen duvara kasikla vurma sesi hemen teli aldim saat e baktim esim horul horul uyuyor cocuklarda kv demde karsi odada uyuyor benden baska kimse duymuyor bu sesi duysalar uyanmamalarina imkan yok neyse baya korktum tabi gidip bakma cesaretinde bulunamadim bir muddet surdu dua okudum ve kesildi sizce ne olabilir arkadaslar basina gelen varmi bidaha olmasindan cok korkuyorum pskolojim bozuldu resmen

Suandada herkes uyuyor ve bense kafamda bin bir dusunceyle kivranmakdayim tuvalete bile gidemiyorum

İlk işim eşimi uyandırmak olurdu
Ben çok ürperirim bu tarz şeylerden

Boruların esneme sesi olabilir. o_O

Bir de sanırım dinî konular vs. yasak. Bundan çekiniyorsanız eşinizi uyandırın bence, beraber mantıklı bir çözüm bulursunuz umarım.

Esim in uykusu cok derindir sabah anlatdim inanmadi bana guldu gecti napim ben simdi

Bana da aynı sesten geldi bi kaç kere sonra öğrendim ki yan tarafımda oturanlar yapıyormuş, resmen duvarı kaşıkla çizme sesleri. Gece saatlerinde ki o zaman evde tektim. Korkmadım kalktım sesin nerden geldiğini bulmaya çalıştım, çünkü her zaman bir şeylerin mantıklı bir açıklaması vardır.

Bana da aynı sesten geldi bi kaç kere sonra öğrendim ki yan tarafımda oturanlar yapıyormuş, resmen duvarı kaşıkla çizme sesleri. Gece saatlerinde ki o zaman evde tektim. Korkmadım kalktım sesin nerden geldiğini bulmaya çalıştım, çünkü her zaman bir şeylerin mantıklı bir açıklaması vardır.
yan taraflari bos evin alt ve ust var ben ara katdayim

yan taraflari bos evin alt ve ust var ben ara katdayim
O zaman alt ya da üstten geliyordur. İlla kendinizi korkutmak için olağanüstü şeyler aramaya gerek Yok. Beyninizin size oyun oynamasına izin vermeyin, şizofreni bu sebeple oluşuyor.
Umursamayın korkmayın sonra duymayacaksınız zaten.

Evet olabilir cnm Ben oyle tabir ettim o tur bir sesdi cunki
Bizde de metal bi şeye vuruluyormus gibi sesler geliyordu. Meğer kar erirken damla damla metal bişeyin üstüne düşüyormus. Belki o tarz bi şeydir. Korkmayin.

X