• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden ek gelir

Tamam iste. Yasakmis. Ozelden de yazamazsiniz bence. Yazmamalisiniz yani. Mantik bunu gerektiriyor.
Ben bir ek iş yapıyorum. İnsanlar ek iş ihtiyacım var deyince neden söylemeyeyim. Yapar yada yapmaz kişinin kendi kararı. Ben sonuçta bu işe başladım, başkaları da yapsın para kazansın diyorum sadece bu....

Ben bir ek iş yapıyorum. İnsanlar ek iş ihtiyacım var deyince neden söylemeyeyim. Yapar yada yapmaz kişinin kendi kararı. Ben sonuçta bu işe başladım, başkaları da yapsın para kazansın diyorum sadece bu....
Ve elbetteki bu isten sizin de kâriniz olacak. Sorun bu.

Çevren var mı nereye satacaksın eğer yoksa?
İnternetten desen çok zor satılıyor inan bana reklam vermen lazım o da dünya para.
Ya özür dilerim içini kararttım demi
Umarım bol kazançlı bir şeyler bulur ve başlarsın.
Bulursan bana da haber et benimde çok ihtiyacım var ek gelire..
.

Merhaba, evden yapabileceğiniz ek iş konusunda yardımcı olabilirim. Ben kendim de birçok network işlerini denedim ve maalesef yapamadım. Sürekli insanlar bul ve ürün aldır, ürünü kullansın sonra satsın... İnsanlar zaten paraya ihtiyacı olduğu için ek iş arayışında oluyorlar ve kimse bir işe başlarken para vermek istemiyor. Bambaşka bir işle tanıştım. Bu işle ilgili detaylı bilgi verebilirim dilerseniz.

Tabi hepimize verebilirsiniz :KK70:

Merhaba, evden yapabileceğiniz ek iş konusunda yardımcı olabilirim. Ben kendim de birçok network işlerini denedim ve maalesef yapamadım. Sürekli insanlar bul ve ürün aldır, ürünü kullansın sonra satsın... İnsanlar zaten paraya ihtiyacı olduğu için ek iş arayışında oluyorlar ve kimse bir işe başlarken para vermek istemiyor. Bambaşka bir işle tanıştım. Bu işle ilgili detaylı bilgi verebilirim dilerseniz.

BANADA BİLGİ VEREBİLİMİSİNİZ
BENDE EVDE EK İŞ ARIYORUM

dediği işi biliyorum bir ay boyunca bilgisayar başında oturuyosun sana ayda 150 dolar vadediliyor ama bir ayda 4 dolar kazanabilmiştim boş iş yani

dediği işi biliyorum bir ay boyunca bilgisayar başında oturuyosun sana ayda 150 dolar vadediliyor ama bir ayda 4 dolar kazanabilmiştim boş iş yani

Çok merak ettim nasıl bir iş baya gizemli bir konu heralde açık açık yazmıyorlar siz biraz anlatırmısınız?

banada gonderir misin lutfen

Merhaba bna da bilgi verir misiniz

Çok merak ettim nasıl bir iş baya gizemli bir konu heralde açık açık yazmıyorlar siz biraz anlatırmısınız?

Merhaba, ben iş anlatımı yaparım. Burda işin adını yazmıyorum yasak diye biliyorum. Bursa detaylı da anlatamıyorum bu yüzden. İsterim ki size özelden daha detaylı anlatıyım....
Diğer arkadaşın bahsettiği işi biliyorum ben o işi yapmadım. Çünkü güvensiz geldi bana.... Dilerseniz özelden görüşelim hanımlar

Back
X