- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.607
- 798
Tamam iste. Yasakmis. Ozelden de yazamazsiniz bence. Yazmamalisiniz yani. Mantik bunu gerektiriyor.Yasak diyor site yöneticileri...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam iste. Yasakmis. Ozelden de yazamazsiniz bence. Yazmamalisiniz yani. Mantik bunu gerektiriyor.Yasak diyor site yöneticileri...
Ben bir ek iş yapıyorum. İnsanlar ek iş ihtiyacım var deyince neden söylemeyeyim. Yapar yada yapmaz kişinin kendi kararı. Ben sonuçta bu işe başladım, başkaları da yapsın para kazansın diyorum sadece bu....Tamam iste. Yasakmis. Ozelden de yazamazsiniz bence. Yazmamalisiniz yani. Mantik bunu gerektiriyor.
Ve elbetteki bu isten sizin de kâriniz olacak. Sorun bu.Ben bir ek iş yapıyorum. İnsanlar ek iş ihtiyacım var deyince neden söylemeyeyim. Yapar yada yapmaz kişinin kendi kararı. Ben sonuçta bu işe başladım, başkaları da yapsın para kazansın diyorum sadece bu....
Merhaba, evden yapabileceğiniz ek iş konusunda yardımcı olabilirim. Ben kendim de birçok network işlerini denedim ve maalesef yapamadım. Sürekli insanlar bul ve ürün aldır, ürünü kullansın sonra satsın... İnsanlar zaten paraya ihtiyacı olduğu için ek iş arayışında oluyorlar ve kimse bir işe başlarken para vermek istemiyor. Bambaşka bir işle tanıştım. Bu işle ilgili detaylı bilgi verebilirim dilerseniz.
banada gonderir misin lutfenBen bir ek iş yapıyorum. İnsanlar ek iş ihtiyacım var deyince neden söylemeyeyim. Yapar yada yapmaz kişinin kendi kararı. Ben sonuçta bu işe başladım, başkaları da yapsın para kazansın diyorum sadece bu....
Merhaba, evden yapabileceğiniz ek iş konusunda yardımcı olabilirim. Ben kendim de birçok network işlerini denedim ve maalesef yapamadım. Sürekli insanlar bul ve ürün aldır, ürünü kullansın sonra satsın... İnsanlar zaten paraya ihtiyacı olduğu için ek iş arayışında oluyorlar ve kimse bir işe başlarken para vermek istemiyor. Bambaşka bir işle tanıştım. Bu işle ilgili detaylı bilgi verebilirim dilerseniz.
dediği işi biliyorum bir ay boyunca bilgisayar başında oturuyosun sana ayda 150 dolar vadediliyor ama bir ayda 4 dolar kazanabilmiştim boş iş yani
BANADA BİLGİ VEREBİLİMİSİNİZ
BENDE EVDE EK İŞ ARIYORUM
banada gonderir misin lutfen
BANADA BİLGİ VEREBİLİMİSİNİZ
BENDE EVDE EK İŞ ARIYORUM
Merhaba bna da bilgi verir misiniz
Çok merak ettim nasıl bir iş baya gizemli bir konu heralde açık açık yazmıyorlar siz biraz anlatırmısınız?