Evden çıkmayan kiracı

Ev sahibi iki kirayı ve nakliyeyi karşılıcam diyorsa ya gerçekten bu evin satılmasına çok ihtiyacı var ya da bu kiracıdan bayağı bezmiş. Yani 6-7 aydan fazla uzayacak gibi ise ben olsam bulamam, başka evlere de bakardım.
Yalnız beddua etmek ahirette hesaplaşma muhabbetleri çok cringe değil mi ya. Ahiretin de çok umurundaydı yani onca evrak işi arasında bi de bu hesap mı görülcekmiş. Komik.

Bide zaten evi satan adam onlar da mağdur olmasın diye iki kira ve nakliye ücretini veriyor onlara ev de bulmuş kiralık aynı mahallede ama onu istemiyorlar ben 4 sene burdan asla çıkmam diyor

Adam müteahhit. Aslında bu binayı yatırımlık yapmış kira geliri için ama yeni aldığı ihalede çok sıkışmış ve satıyor daireleri. Mecbur kalmış yani. Onlarıda mağdur etmek istemiyor, belli. Negatif bir aile gibi geldi bana. Komik gelebilir belki ama ben o evde mutlu olabilir miyim diye de düşündüm eski sahipleri gergin negatif olunca bide beddualar falan. Babası hastaymıs alt katında oturuyor. Ben almasam illaki satacak adam malını

Yasa denilen bir şey var . Siz kesin bilgi alacağınız bir yere sorun
Hemen yarın

İhtar yazılı da yapılsın iki kere bak bakalım sonrasında dava açılsın bak bakalım nasıl çıkmıyor eğer iki kere kira ödemezse tahliye davası açılır hemen ve 15gün içinde boşaltmak zorunda evi. Yiyorsa çıkmasın.

O evden vazgeçin.

Kanun zaten 6 ay süre veriyor, sizin durumunuzda kiracı başka eve geçmediği için evin kredisini öderken kirada oturmak zorunda kalabilirsiniz.

Yok ahiret şu bu diye duygu sömürüsü yapan kiracı ile uğraşılmaz, yıllık klasik kira artışında bile sıkıntı çıkartır.

Annesi evin altındaysa hiç almayın. Hadi çıkardıniz sürekli ensenizde olacaklar. Hemen dibinizde bir düşmanla mi ugrasacaksiniz? Ev alma komşu al demişler. Kötü komşu yüzünden ev değiştiren, evini satan çok insan var. Umarım daha iyi daha uygun bir ev bulursunuz.

Normalde evi yeni alan kişi ,oturan kiracıya 1 ay içinde ihtarname çekiyor sonra çıkartabiliyor ama herşey sürece uygun devam etmeyebiliyor bazen.Çok uğraştiracaklar sizi belli ki.Temiz bir ev almak daha iyi olabilir denk gelir belki yine annenize yakın uygun fiyatlı

Evi aldıktan sonra çıkmak sorunda hiç şanşida yok çünkü şubatta sözleşmesi bitiyor kuru gürültü yapıyor sizide biraz sessiz sakin gördü ise kuru gürültü yapıp sizi caydırmaya çalışıyor.
Ben gözükara insanım birazda ona orda lafını verirdim vicdanı kim bulmuş bu devirde boş edebiyat yapıyor azıcık yırtık olun hayatınızın her evresinde yoksa tepenize binerler.

Kadın yüzüme çemkirdi bugün ben çıkmayacağım ona göre al diyor bana istersen hukuki yollara başvur banane diyor
Polis kapıya dayanıp eşyalarını dışarı koyunca mecbur çıkacak. Kimse kusura bakmasın madur falan değil. Başkasının mülkü adama evi sattırmamışlar bile. Karar sizin ama çirkeflik yaparak haklı çıkmaya çalışıyorlar. Size beddua edince siz de döner dolaşır seni bulur kendine beddua ediyorsun deseydiniz keşke. Terbiyesiz insanlar. Evi çok beğendiyse kendisi alsın, almayacaksa alana mani olmasın. Adam zaten 4 aydır satmaya çalışıyormus. Annesinin alt katta olması bir şey ifade etmez maksimum ses yapmaya çalışırlar. Sizs beddua edince ev bul çık polis eşyalarını kapıya koyar diyin susar.

Kemal sunal in kiracı filmi var...orada kiracıları evden çıkarmak için değişik formuller anlatiliyor

Bizim kiracı cıkmam dedi çıktı. Dava açılmaya gerek kalmadan ihtar cekildi. Avukat konuştu .Çıktı gitti. Herkesin süreci 1-2 sene sürmüyor.Avukat muhattap alırsa yuz goz olunmadıgı ıcın kotu bırsey olmuyor.

onların oturdugu kıralık evde hakkını helal etmeyecek nelerı varmıs Allah askına?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…