Bir aile nasılsa öyle devam eder. Evden ayrılmanın geri dönüşü olmayacaksa bu da çok büyük bir risk. Bir iş yerinde garanti olarak tutunacağının garantisi yok, orayla anlaşamama durumunda kira fatura gibi giderlerin nasıl karşılanacak? Geniş çaplı düşünüp karar vermen gerekiyor.işe başladığımda ailemin bu baskıcı ve kontrolcü tavrı değişir mi bilmiyorum.
Hiç korkuyormuş gibi değilsin valla.bir yaştan sonra insan anlaşamıyor.bir halt da olmaz merak etme.hepimiz geçtik bu yollardan.ömür boyu nasıl oturacakmışsınız onlarla?Herkese hayırlı akşamlar dilerim,
Ben 24 yaşında genç bir kadınım. Üniversiteyi uzakta okuduktan sonra aile evine geri döndüm ancak artık anlaşamaz olduk. Genel olarak bir problem yaşamıyoruz aslında ancak zaman zaman hayatıma çok müdahil oluyorlar ve yerime kararlar veriyorlar. Büyük bir şehirde bir arkadaşım iş ayarlayacağını söyledi. Aileme söylersem kesinlikle izin vermezler. Ne gerek var derler, Şükür durumumuz fena değil, hayatım boyunca hiç çok bariz bir zorluk yaşamadım. Eğer evden ayrılırsam bir daha görüşmeyeceğimizin farkındayım. Evden ayrılmayı kabul edecek bir ailem yok zaten bu yüzden üniversite biter bitmez memleketime geri döndüm. Yaşadığım şehirde de iş imkanları var ancak işe başladığımda ailemin bu baskıcı ve kontrolcü tavrı değişir mi bilmiyorum. Evden ayrılmalı ve bir daha arkama bakmamalı mıyım hiç bilemiyorum. Sizler ne dersiniz? Belki olayın içinde olduğum veya konfor alanımdan çıkmaktan korktuğum için bazı şeyleri göremiyorumdur.
Maalesef her aile aynı olmuyorAnne baba evladının kötülüğünü asla istemez
Önce yaşadığınız şehirde işe girin bir bakın bakalım nasıl oluyor
Gerisini sonra düşünürsünüz
Ama size şunu diyeyim anne babaya sırt dönülmez yüz çevrilmez ne demek hayat boyu görüşmemek falan Allah korusun
Bende bir anneyim karnımda taşıdım doğurdum buyuttum neden beni terk etsin diye mi bu yaptığınız nankörlük olmaz mı Allah huzur mutluluk verir mi
Sakın ama sakın evi terk etmeyin
Ay öyle şey olur mu bunu nerden çıkardınız bazı şeyleri yanlış düşünüyorsun ve yanlış yorumluyor olabilirsinizMaalesef her aile aynı olmuyor
kimi için evlat çocuğunken kimi için bir plan, proje hatta kukla oluyor ve ben kuklayım. Bunu kabullenmek çok zor olsa bile...
Hayırlı akşamlar, yoksa biz kardes miyizHerkese hayırlı akşamlar dilerim,
Ben 24 yaşında genç bir kadınım. Üniversiteyi uzakta okuduktan sonra aile evine geri döndüm ancak artık anlaşamaz olduk. Genel olarak bir problem yaşamıyoruz aslında ancak zaman zaman hayatıma çok müdahil oluyorlar ve yerime kararlar veriyorlar. Büyük bir şehirde bir arkadaşım iş ayarlayacağını söyledi. Aileme söylersem kesinlikle izin vermezler. Ne gerek var derler, Şükür durumumuz fena değil, hayatım boyunca hiç çok bariz bir zorluk yaşamadım. Eğer evden ayrılırsam bir daha görüşmeyeceğimizin farkındayım. Evden ayrılmayı kabul edecek bir ailem yok zaten bu yüzden üniversite biter bitmez memleketime geri döndüm. Yaşadığım şehirde de iş imkanları var ancak işe başladığımda ailemin bu baskıcı ve kontrolcü tavrı değişir mi bilmiyorum. Evden ayrılmalı ve bir daha arkama bakmamalı mıyım hiç bilemiyorum. Sizler ne dersiniz? Belki olayın içinde olduğum veya konfor alanımdan çıkmaktan korktuğum için bazı şeyleri göremiyorumdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?