evdeki uğursuzlukmu acaba?

papatyaozge

özge
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2010
134
2
66
40
İstanbul
kızlar çok ilginç bir durumla karşı karşıyayım..benim 1,5 aylık bir bebeğim var...doğduğu günden beri bizim evimizde çok huysuz ne biliyım gecelrı sık uyanıyor ağlıyor vs.. ama anneme gidnce orda melek gibi uyyor uyansın die gözünn içine bakıyoruz..ordada ben ilgilniyorum evdede ama evde çok farklı annemler bumu huysuz die takılıyor bana..anneme gidnce gülmeler vs burda tuhaf ben diyromki evde bi nazar vs varsa ondan olabilirmi die annemin bakması ilemi alakalı yoksa evlemi alaklı die annem bu gece burda kaldı annem olmasına rağmen yine huysuz sizce ne yapsam?? neden olabilir?

Canım biz suretli seyler bulundurmadık yattıkları odada.. Biz bebeklerin etkilendiğini düşünüyoruz cunku.. Şimdi ateşli bir sekilde karsı çıkan bir ton insan çıkar ama ev uğursuz diye dusunmektense yattığı odada yüzü olan figürleri kaldırın birde öyle uyutun ... Bebekler çok masumlar cunku..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…