Elektrikli Süpürgeler Evdeki Toz Derdi ve Yeni Elektrik Süpürgesi Anlaşmazlığımız

Almışsınızdır büyük ihtimal amaben yine de tereddüttedkiler için yazayım. Dyson un kablolusunu ve şarjlısını kullanıyorum. Şarjlı öyle evin ana süpürgesi olabilecek gibi değil yüksrk bazaların altına da çok girmiyor ama çekimi gayet güzel. Süpürmesi çok zevkli. İmkanı olan 2 modeli de değerlendirsin. Ana süpürge olarak kullanmayacağımdan şarjlıyı v8 aldım. V11 iyice uçuktu. Dyson ı Tavsiye ediyorum.

Not: bir önceki süpürgem phılıps marathon du. Kablosu uzundur. Sesi daha iyidir fakat 1 yılın sonunda güç kaybı yaşadım. 3 yılda da gitti motoru.

Konu eski ama merak ettim . Miele çok iyi bir süpürge diye biliyorum filtrelemesi cok iyi özellikle kalitelidir de. Dyson dyson da öyle ama neden bir normal supurge değil merak ettim iyi mi cekmiyor yoksa sarjli oldugundan cabuk mu bitiyor sarji. Ben dikey almistim temizlik robotu cok yoruyor diye ama hic kullanmiyorum girgir gibi geliyor bana ama bakiyorum herkes çok memnun dikeyden ben de mi sıkıntı acaba diye düşündüm ama benim ki dyson değil belki ondandir

Benim dysonla ilgili tek sıkıntım büyük parçaları zor çekmesi, sıçratıyor.
Yoksa çekişi iyi, iyi temizlediğine inanıyorum. Sadece günlük temizliği dysonla yaparken şu an genel temizlikte de ina döndüm pratik olduğu için.
Şarjı dip köşe için yetmiyor ama evet.
Sıçratma durumu da biraz uğraştırıyor.

Dyson ablamda var,benim beğenmediğim bi yanı var süpürürken o çalıştırma tuşuna sürekli basılı tutmak gerekiyor.Bence gereksiz bi zahmet bi kere basıp çalıştırıp diğer basmada kapanması daha iyi olurdu ,bende roidmi x20 var şuan vakum gücü çok iyi turbo modu çalıştırmaya bile gerek olmuyo 6lı filtreleme sistemi var diye anlatmışlardı kullanmadan anlayamamışım önemini sağlık açısından da faydalı bişeymiş bu tozu,akarı vs çekip süpürgeden dışarı pis havayı hiç çıkarmıyo, ev hep tertemiz siz almışsınızdır artık süpürge ama araştırma aşamasında olanlar varsa roidminin süpürgelerine mutlaka baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…