Elektrikli Süpürgeler Evdeki Toz Derdi ve Yeni Elektrik Süpürgesi Anlaşmazlığımız

ya ben de boyleyim, maalesef cocuklar da, bazen oyun halisini odalarinda ununtuyorum da ayni gece basliyorlar oksurmeye tiksirmaya

Kisin illaki hasta oluyorlar, ama cok nadir doktora gideriz ilac kullaniriz, zaten kreste alacagi mikrobu aliyor geliyor hep hastalar
Iyi besliyorum, öksürüp tiksirmaya da dogal gözüyle bakiyorum, cünkü enerjikler hala, bir de hareketli olduklari icin terliyorlar, yerde uzun vakit gecireceklerde bahtaniyelerini falan seriyorum, yastikti oyuncak koltuktu zaten yayiliyorlar yere, ama cok sükür evim eskiye oranlar cok daha temiz su hali olayindan sonra

Ben kendimi bildim bileli başlıkları kullanıyorum. Fonksiyona ve alana göre değişiyor doğrusu. Mesela banyoyu süpürdüğüm başlığı evde kullanmıyorum gibi gibi. Tozdan gerçekten bıktım. Dışarı toz vermesin istiyorum.

Robot şuan düşünmüyorum zaten ileride daha iyi olur gibi geliyor. En azından çocuklar okula gittiğinde falan. Evde bebek varken zor olur gibi geliyor. Ancak üst katta işime yarar sanki.

Şarjlı istemiyorum değil, istiyorum. Mutfak için özellikle büyük kolaylık ama genel temizlik için normal bir süpürge almak bana daha mantıklı geliyor. Halıları temiz tutsa evde çoğunlukla temiz olur. Zaten üç ayda bir yıkamaya veriyorum halıları. Muhakkak üzerlerine bir şey dökülüyor lekeler oluyor. O kadar yıkanmasına rağmen hala toz bırakması delirtiyor beni.

Sulu zaten kesinlikle düşünmüyorum. Yapamam ben öyle bir süpürgeyle. İlişki yürümez yani

Evde hayvan beslemiyoruz ama bana turbo başlık gerekiyor. Çünkü eşim tam bir tüy dökücü. Özellikle yatak odasında büyük başlıkların girmediği bölgeler için küçük turbo başlıklar iyi oluyor. Şuan kullandığım süpürgemde de vardı ama uzun zaman önce bozuldu kullanırken rahatlık sağlıyordu. Koltuklar için de başlık iyi oluyor çünkü ben her süpürmede muhakkak koltukları çekiyorum. Merdiven için ayrı aparat kullanıyorum koca başlıkla süpürülmüyor. Başka ne tür işime yarar başlık olur bilmiyorum ama kullanmasam bile bir yerde dururlar.

Hayvan tüyü için olan modelde turbo başlık var diğerinde yok diye biliyorum
O başlık en kullanışlısı bence

Bir de irobot roomba 696 var ondan da çok memnunum çok eşyanız yoksa yerler nispeten boş ise günlük süoürme işini çokiyi yapıyor
Onu çocuklar büyüdükten sonra düşünüyorum. Kızım 15 aylık ve onunla irobot kullanmam çok zor olur. Ancak temizlenecek odanın kapısını kapatıp kullanabilirim. Salon, oyun odası ve mutfağıtemizlerken sorun olur. Oyun odasında büyük bir halı var. Mutfakta halıyı sağa sola çekmem gerekir, salonda ise masa altı ama sandalyeleri halıya çekersem iş görür gibi geliyor. Şimdilik önceliğim süpürge ama tavsiye için teşekkür ederim.

Hayvan tüyü için olan modelde turbo başlık var diğerinde yok diye biliyorum
O başlık en kullanışlısı bence
Animal pro olan da başlık var o zaman. Küçük ayrıyeten satılan bir başlığı varsa onu alırım ayrıca o halde. Tabii önce süpürgeyi alabilirsek

Benimki 10 aylık kendisi çalıştırıp peşinden emekliyor. 2 cm olan halılara çıkabiliyor. Masa altını da temizliyor. Bi tek ikeadan aldığım berjerin altına girip çıkamıyor. Bence büyük kolaylık, şarjlı süpürgeden çok daha iyi diye düşünüyorum.

Animal pro olan da başlık var o zaman. Küçük ayrıyeten satılan bir başlığı varsa onu alırım ayrıca o halde. Tabii önce süpürgeyi alabilirsek
Haktan elektrik mi ne o temin ediyor parçaları türkiyede. Bi sorun diğer modeli alırsam ona uygun turbo başlık var mı kaç tl diye. Belki daha uyguna gelir öyle yaparsanız

Simdi baktim da söylediginiz süpürge burada(almanya) bagimsiz ve cok güvendigim bir test kurulusundan en yüksek notu almis.Tesekkürler verdiginiz bilgi icin.Süpürgem bozulursa ondan alicam.Fiyati da cok uygun.

Miele diyorum. Youtubea miele vs dyson yazıp bakabilirsiniz videolara. Amerikalıların yaptığı videolarda dysondan daha iyi çektiği görülüyor. Ve süpürge taş gibi. 2 senedir kullanıyorum istediğini yap süpürgeye çekip vurup itip hareket ediyorum temizlikte. Fiyatı da uygun, missss...

ben arnica teslanın klasik kablolu bi süpürgesinden aldım, şarj marj hak getire

Maşallah eşin markasına modeline hatta aparatına kadar biliyor ve tartışmasına da giriyor, ben esime dyson desem 'O Ne laa?' der
Bende bosch marka şarjlı dikey süpürge var.Senelerdir tek onu kullaniyorum baska almadim. Hergun 2 kere açıyorum,çektiği toza inanamazsın. Tek eksi yani koltuk altlarına girmemesi,yarim saatte şarjın bitmesi ve ağırlığı ama ona da bir süre sonra alışılıyor. Sık kullanıyorsan şarjlı al derim.Her deliğe girsin,evim büyük bana şarj dayanmaz diyorsan da normal süpürgelerden ama marka model bilemiyorum

Ben dyson süpürgelerinin hem kablolu hem şarjlısını kullanıyorum ikisi de harika şarjlı günlük temizlik için kabloluda 10 günde bir kullanılıyor

Ay, yazayım dedim. Azmin zaferi midir, arkadaşımın önerdiği kitabın zaferi midir bilemedim. Bir ay önce bugün, aynı saatlerde eşimle süpürge tartışmasına girmiştik. Az önce dyson parqueti almış bulunmaktayız. Taktiği bulmuş bulunmaktayım

Merhaba memnun musunuz nasıl
Bana da acil gerekli

Merhaba memnun musunuz nasıl
Bana da acil gerekli
Çok memnunum. Özellikle başlıklarını çok seviyorum. Ana başlığı halıda, fırça başlığı zeminlerde kullanıyorum. Normalde zemin için olan başlık kullanmaktan hiç hoşlanmazdım ve kullanmazdım ama bu makinede fırça başlığı oldukça kullanışlı ve yerde hiç kaba kırıntı falan bırakmıyor. Tek sıkıntı saç falan başlığın boru kısmında kalıyor ve en son onları başlığı çıkarıp süpürge ile çekmek gerekiyor. Eğer alırsanız ilk kullanımda ana başlığı garipseyebilir ve büyük parçaları çekmediğini düşünebilirsiniz ama tekniğini çözdüğünüz zaman rahatlıkla çektiğini görürsünüz. Çünkü ana başlıkta fırça yok, silikon var. Ana başlığın yanlarından hava girişi yapılmış büyük parçaları alırken başlıkla yanından geçmek yetiyor hemen içine çekiyor. Özellikle o yan hava delikleri kıyıda köşede çok iyi oluyor. Youtube'dan da videolarını izleminizi öyle karar vermenizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…