M I N E R V A
İzaha gerek yok, gördünüz yürüdüm çıktım. 🚶🏻♀️
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.650
-
- Konu Sahibi M I N E R V A
Onun da gönlü olsun, benim de istediğim olsun istiyorum ama şarjlıları da aynı etkiyi yapar mı bilmiyorum. Dyson kullanan herkes daha önce ev süpürmüyormuşuz diyor. Bir de model konusunda kararsızım.Dyson kullanıyorum 2 yıldır çok memnunum, soran herkese tavsiyem ediyorum, diğer markalara göre biraz pahalı ama hakkını veriyor kesinlikle.
bende var maraton .Sakın sulu mulu alma boşaltması dert ben tuvalete boşaltmadığım için aşağı iniyordum.
Marathon güzel ablamda var .
Bosch kutulu torbalı var bende 2400watt oda güzel
Şarjlı lar hiç dayanmıyo bozdum
Kablolu el süpürgeleri var pratik ucuz ek birde o alınabilir eşine.
Ay yok sulu süpürge almam. Uğraşamam onunla, ablam ve teyzem kullanıyor evlerden ırak ben yapamam en azından. Bana hayatı kolaylaştıracak bir şey lazım. Ya Dyson belirttiğim iki model ya da maraton. Beyimiz kablolu istemiyor. Birde hangi akıl mantıkla bilmiyorum 4 sene önce fakirin şarjlı süpürgesini almış, 10 defa kullanamadık ölü gibi yatıyor balkonda bugün çöpe atacağım çünkü çekmiyor. Çektiği dönemde de fırçası küçük parçaları ileri atıyordu zaten. Hayır adam da panda gibi gerçekten geçtiği yerde tüy bırakıyor. Al işte düzgün bir şey. Bakalım ne olacak...Sakın sulu mulu alma boşaltması dert ben tuvalete boşaltmadığım için aşağı iniyordum.
Marathon güzel ablamda var .
Bosch kutulu torbalı var bende 2400watt oda güzel
Şarjlı lar hiç dayanmıyo bozdum
Kablolu el süpürgeleri var pratik ucuz ek birde o alınabilir eşine.
Ben de diyorum, millet 10-15 sene kullanıyor, diye. Verdiği cevap pişkin pişkin gülerek, "Ben 15 sene aynı süpürgeye bakamam, renginden sıkılırım." Delirtti beni akşam. Şöyle ufak bir rest aldırır da makinayı, o noktaya gelmek istemiyorum.annem dyson almıştı 13 senesi var.
maşallah taş gibi..
hala halıya yapisiyor çılgın gibi hatta süpürürken insna epey yoruluyor
Ben de diyorum, millet 10-15 sene kullanıyor, diye. Verdiği cevap pişkin pişkin gülerek, "Ben 15 sene aynı süpürgeye bakamam, renginden sıkılırım." Delirtti beni akşam. Şöyle ufak bir rest aldırır da makinayı, o noktaya gelmek istemiyorum.
Şarjlı alalım deyip, sana temizlik robotu alayım diye de öneride bulundu ama bebeğe güvenemiyorum. Birde güzel temizler mi ki?ben beyefendiden yanayim,
sarjli supurgenin rahati tartisilmaz,
hatta robotu olsun tadindan yenmez
Bende benzer cümleyi kullanmıstımOnun da gönlü olsun, benim de istediğim olsun istiyorum ama şarjlıları da aynı etkiyi yapar mı bilmiyorum. Dyson kullanan herkes daha önce ev süpürmüyormuşuz diyor. Bir de model konusunda kararsızım.
Çekiş gücünü bilmiyorum, filtre temizliği de düzenli yapılıyor ama artık emekli olmaya niyetli gibiEski süpürgenizin çekiş gücü nedir . Filtre boru temizliği yapın belki düzelir
Zaten beni Dysonda tavlayan şey dışarı toz vermemesi. İstiyorum ya, istiyorum.Dyson ile ilgili tecrubem yok gelecek aylarda ben de bahsettiginiz iki modelden birini almayi dusunuyorum. Suan ulke degistirecegimiz icin alamiyorum malesef. Ama izledigim videolara dayanarak sarjli alacaksaniz en son cikan v11 i alin. Arka kisimda dijital gostergesi falan var cok şık. Hangi kademede kullanirsaniz kac dk sure ile kullanabileceginizi falan hesapliyor. Bir de kablolu olanlarin bazi eski modellerinde icindeki tozu bosaltma sikintisi oluyormus sanirim, haznenin kenarinda pislikler kalabiliyormus. Onlari almaya calisirken filtreyi yamultanlar falan olmus. Yorumlardan oyle anlamistim. Ama sizin soylediginiz animal pro 2 de bu problem yokmus.
Dyson cektigi tozu disari vermedigi icin kirlenmeyi geciktiriyor. Normal supurgeler tozu onden cekiyor arkadan firlatiyor
Rowenta'nın aparatlarını bende seviyorum ama süpürgem emeklilik yaşındayım diyor.Eger rowenta sizi zorluyorsa philips mahveder ikisinide kullanma firsatim oldu ama rowenta aparatlari ve ana borudaki fonksiyonlar cok daha iyi