- 8 Nisan 2017
- 56.854
- 298.371
Bende kağıt olduğumdan beri hiç denk gelmedim talihlilerle şans onlara güldü ne yapalımÇok teşekkür ederim bu ne hiç yazmayaari seçmiş sistem :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kağıt olduğumdan beri hiç denk gelmedim talihlilerle şans onlara güldü ne yapalımÇok teşekkür ederim bu ne hiç yazmayaari seçmiş sistem :))
Aynen şans yok valla napalim kısmet değilmişBende kağıt olduğumdan beri hiç denk gelmedim talihlilerle şans onlara güldü ne yapalım
Bende attım tuttum bana çıkacak diye totem yapmıştım oysakiAynen şans yok valla napalim kısmet değilmiş
Fhfgfhghghgh valla keşke cikaydi şöyle püfür püfür supurBende attım tuttum bana çıkacak diye totem yapmıştım oysaki
Anladım teşekkür ederimEğer çıkan 3 kişi supurgeyi istemezse yedekteki kisilerden siralamaya göre tek tek seçiliyor.yani sizin supurgeyi alma ihtimaliniz de %50 falan:) yinede şansınız var demek.eger ulasilamazsa 3 kisiye sirayla yedektekilere ulaşılıyor.sanırım boyle :)
hediyeyi kazanan almassa sen alıcan demek oluyor canımYedekteymişim bu ne anlama geliyor ?
yok canım bende yanlış cevap vermişim 3 kerede videou izlemiştim:)Soruyu tam tersi okuyan bi benim sanirim bide dogru cevapladigimi dusundugum icin heyecanla bekledim
Bana çıkmayınca ben de gittim başka marka süpürge aldım.madem philips beni es geçti bende onu es geçerim
la la la la Çok teşekkür ederimmmmm...Siteyi güncel takip etmenin avantajları ;
sinirli_porsuk ve
orantisizempatik
bize ulaşıp adres bilgilerini verirken verdiğimzi 1 hafta içinde maalesef mesajımıza geri dönüş yapmayan
pimpinellaa
hakkını kaybetmiş ve yedek liste ilk sırada olan
Vaveylala yeni talihli olmuştur.
Bu durumda 3 hediye ; sinirli_porsuk, orantisizempatik ve Vaveylala isimli üyelerimize kargolanacaktır.
Kendilerini bir kez daha tebrik ederiz.
Çook yaklaşmıştım nolurduu iki kişi daha cevap vermeseydiii hediyeleri kazananlar iyi günlerde kullanSın. K Kazen emeklerinize sağlıkSiteyi güncel takip etmenin avantajları ;
sinirli_porsuk ve
orantisizempatik
bize ulaşıp adres bilgilerini verirken verdiğimzi 1 hafta içinde maalesef mesajımıza geri dönüş yapmayan
pimpinellaa
Bu durumda 3 hediye ; sinirli_porsuk, orantisizempatik ve Vaveylala isimli üyelerimize kargolanacaktır.
tekrar çok teşekkür ederim sevgili Kazen ... sayenizde çok güzel bir hediye kazanmış olduk, sizden ve tebrik eden tüm arkadaşlardan Allah razı olsun...Siteyi güncel takip etmenin avantajları ;
sinirli_porsuk ve
orantisizempatik
pimpinellaa
çok sağol canıım, inşallah yakın zamanda bir ödül de sen kazanırsın, baştan beri okudum yazdıklarını... daha güzelleri senin olsun inşallahhhdamla cikolata
orantisizempatik
V Vaveylala
Arkadaslar tebrik ediyorum hepinizi gercekten cok şanslısınız iyi gunlerde güle güle kullanın insallah yeni makinenizi
damla cikolata
orantisizempatik
V Vaveylala
Arkadaslar tebrik ediyorum hepinizi gercekten cok şanslısınız iyi gunlerde güle güle kullanın insallah yeni makinenizi
Ben de çok teşekkür ederim. damla cikolata a katılıyorum, inşallah daha iyileri sizlerin olsun...çok sağol canıım, inşallah yakın zamanda bir ödül de sen kazanırsın, baştan beri okudum yazdıklarını... daha güzelleri senin olsun inşallahhh