Elektrikli Süpürgeler Evdeki Toz Derdi ve Yeni Elektrik Süpürgesi Anlaşmazlığımız

😑 süpürgeden sıkılmak...
neyse...
yani bence ikna etmeye çalışın.
hatta cinnet falan gecirin almiyor diye
dyson için değer 🤣
Ya dalga geçiyor benimle.
Cinnet geçirme seviyesine de gelmek istemiyorum. 2 bilgisayar bozdum. Tövbe etmişti sana bilgisayar almam diye. Hem onun dizüstü hem de kendimin ki çöp olmuştu. 4 sene önce dil döktüm falan almadı. Kitap yazıyordum. Onun da oyun bilgisayarı var on da yaz diyor ama sabit masaüstü salondaydı. En sonunda hafif bir cinnetle, "O kitabı yazacağım, ithaf kısmına da, 'Sevgili eşime bana hiç inanmadığı, başaracaksın demediği için teşekkür ederim,' yazıp suratına yapıştıracağım kitabı," deyivermiş ve ortamı terk etmiştim. Öyle cilveli bir cinnetti. Trip falan da atmadım. Ertesi gün bir baktım bilgisayar almış. Lakin beddua mı etti, ah mı etti ne yaptıysa o gün bugündür o bilgisayara ne zaman otursam tek kelime yazamıyorum. Ben tıkandım kaldım öyle, kitap taslağı da bir kenarda çürüyor.

Bende benzer cümleyi kullanmıstım 😅 şarjlı olanın da iyi olacağını düşünüyorum ama kullanmadığım için net birşey diyemem.

Bizimkinin modeli, Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro2 , gayet memnunum.
Ben de o cümleyi kullanmak istiyorum 🙏🏻🤣 Aynı süpürge modelini istiyorum. Fakat, Parquet olanına da razıyım.

Dyson güzel marka kablosuzunu bilmiyorum ama kablolu modelini annem kullanıyor çekiş gücü iyi sadece bana biraz sesi yüksek geliyor. Başka marka düşünürseniz miele yi öneririm halıdaki çekiş gücü çok iyi hatta bazen ayarını düşürme ihtiyacı bile duyabiliyorum. Bendeki toz torbalı modeli ama toz torbasızları da güzel 👍
Ben istiyorum ki dışarı toz vermesin süpürge. Dysonlarda bu özellik var. şarjlılara da güvenemiyorum. Teşekkür ederim. 😊

40 dakika gidiyormuş. O kadar sürer mi?
Ben biraz tembelim süpürgeyi şarja koymaya bile üşenirim. Şarj dolmaz diye almadım. :KK70: :KK70:
Ya bende tembelim ama inanıyorum Dyson beni yola getirecektir. Aşkla şevkle süpürücem 😍😍

Söylediğiniz markalarla ilgili bir yorumum yok da ben az aparatlı ürün öneririm

Günümüzde zamanla yarışıyoruz onu tak burayı süpür çıkar şuraya geç vs işkence

Ben kablolu pratik süpürge alayım ama kedi var tüy de alsın dedim iyi hoş da yine bir sürü aparat bir tane en pratiğini takip diğerleri dolaplardan birinde

Zaten iki dakika Zamanda onu süpür ucunu tak çıkar cıks

5 seneye yaklasti philips marathon kullaniyorum. En son modeli, siyah acik kahve gibi olan. Cok memnunum. Hala super cekiyor, filtresini de oyle surekli temizlemiyorum. Bazen aylarca unuttugum oluyor temizlemeyi. Yine de hic sorun yasamadim. Bir de iki yasindaki oglum surekli pat kut yere carpmasina ragmen kumandasina da birsey olmadi, cok sukur 😁

Size istediğiniz süpürgeyi alsın,kendine de basit bir dikey süpürge alsın ,dyson değilde daha uygun fiyatlı birşey yani. En makul olan bu olur bence.
Ben genel temizlikte Rowenta silence force kullaniyorum(sessiz olduğu için almıstım),masa altını,ufak tefek dökülenleri o an temizlemek içinde dikey süpürge kullanıyorum. Sesi çok çıkmasa dikey süpürgeyi daha fazla kullanırdım sanırım zira pratik geliyor bana kullanmak ama biraz gürültülü çalışıyor benimki.
Evde kirby'de var ama 9 senede 2 yada 3 kez kullanmışımdır pratik gelmiyor bana

Merhaba hanımlar, iyi günler.

Derdim, bu da dert mi yahu denecek kadar az belki ama benim için dert işte. Çünkü aşırı derecede tozlanan bir evim var ve elektrik süpürgem de eskisi gibi iyi çekmiyor. Parkede, kalebodur zeminde iyi ama halıları temizlemiyor. Eski hali kalmadı. Eskiden halıya yapışır kaldırırdı şimdi dermanı yok. Hakkını yemeyeyim 7 sene beni iyi götürdü. Belki bir sene daha götürür ama çekilecek gibi değil.

Gelelim asıl soruna; uzun zamandır elektrik süpürgesi arayışındayım. 2018 mayıs civarı pandadan hallice sevgili eşime beğendiğim bir elektrik süpürgesini almayı önerdim. Tabii ki almadı. O zamanlar da dolar/euro uçmamıştı fiyatı da bence uygundu. Dyson Big Ball Animal Pro 2'yi beğenmiştim. Nedendir bilinmez, adam almayıverdi. Çünkü normalde alır. Maddi derdimiz de yok şükür. Mesela dün internetten SB'ın su hazneli mopundan istedim, gündüz de Parex'in mendilli moplarından almıştım. Yine normalde yahu bir mopa 160 tl verilir mi diyecek olan adam, tabii ki canım deyip aldı. Oysa ben kendimi bayağı ısrar etmeye hazırlamıştım.

Onu satın alırken kendiliğinden süpürge konusunu açtı. Dyson şarjlı süpürge alayım bari bir tane dedi ve elekteik süpürgesi konusu bizim hemen hemen her akşam gündem maddemiz olduğundan, "Yahu ona o kadar para verene kadar 1000 lira fazla ver de şunu al bari," dedim kabul etmedi. Neymiş şarjlı süpürge istiyormuş, kablolu süpürgeden bıkmış. Çünlü ben sık sık şehir dışına çıkıyorum ve beyimize kablolu süpürgeyi açmak zor geliyor. Tamam hak veriyorum, ben bile bazen bıkıyorum. Fakat süpürgeyi aktif olarak kullanan benim dolayısı ile benim rahatım önemli olan. Ben de acaba şarjlıyı alıp, birde philips marathon mu alsak diyorum. Çünkü gerçekten iyi bir elektrikli süpürge istiyorum. Araştırmasını da çok yaptım. Sanki en iyisi Dyson.

Konu uzun oldu farkındayım. Yarım saat bunun çekişmesini yaptık ve süpürge falan almadan konu kapandı. Tamam ben de dyson şarjlıyı istiyorum ama önceliğim genel temizlikte kullanacağım süpürge. İki tane çocuğum var ve evim hep toz içinde. Eşim de, niye illa bu big ball animal pro 2, diyor. Ben de çünkü aparatları da geliyor kutuda dedim. Çünkü birde aynı markanın big ball parquet 2 modeli var daha uygun ama kutu içeriğinde aparatları var mı bilmiyorum. Bu sabah tekrar baktım ve kutu içeriğinde yine garanti belgesi, süpürge olduğu yazıyor. Alt kısımlarda da aparat yazıyor ama kutu içeriğinde mi değil mi bilmiyorum. Biri indirimde 2.999 tl 5 günlük bir indirim. Diğeri de net tüm aparatları belli 13 saatlik bir indirimde 3.799 tl.

Efendim sorum şu: Dyson Big Ball Animal 2 mi, Big Ball Parquet 2 mi, yoksa aynı markanın şarjlı süpürgesi ve philips marathon mu? Ek olarak akşam eşime, tamam şarjlıyı al ama birkaç ay sonra bana istediğim süpürgeyi alacaksın, dedim. Bir şey demedi.

Hanımlar tecrübelerinizi paylaşmanızı istiyorum. Bu markaları kullanan ve şunu al diyen var mı? Hangisini almak daha mantıklı? Şarjlı süpürgelerini kullanıp, elektriklisi gibi iş görüp görmediğini merak ediyorum. Uzun olduğu için üzgünüm ama benim için şuan büyük dert çünkü Rowenta Silence Cyclone süpürge belimi çok ağrıtıyor, aşırı derecede emek sarf ediyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.
Ben de bunla ilgili konu açmıştım. Şubat ayında Dyson animal pro 2 aldım. İndirimli fiyatı 4000 idi. Yalnız satıcı evde hayvan beslemiyorsaniz multifloor modelinden de memnun kalırsınız, fark yok dedi ama biz tamamen estetik görünümünden dolayı animal pro 2 yi seçtik.

Söylediğiniz markalarla ilgili bir yorumum yok da ben az aparatlı ürün öneririm

Günümüzde zamanla yarışıyoruz onu tak burayı süpür çıkar şuraya geç vs işkence

Ben kablolu pratik süpürge alayım ama kedi var tüy de alsın dedim iyi hoş da yine bir sürü aparat bir tane en pratiğini takip diğerleri dolaplardan birinde

Zaten iki dakika Zamanda onu süpür ucunu tak çıkar cıks
Fırça başlığı ve merdiven aparatı benim için çok önemli. Şuan kullandığım süpürgenin tutma sağında fırça başlığı var tak çıkar sorunu yok ve ben evi süpürürken onunla da tv ünitesi masa tozunu rahatlıkla alıp, daha sonra silebiliyorum. Çünkü toz ellerimde kaşıntı yapıyor sürekli eldiven takıp çıkarma derdiyle uğraşmıyorum böylece sürekli toz almama da gerek kalmıyor. O yüzden başlık benim için önemli. 😊

Fırça başlığı ve merdiven aparatı benim için çok önemli. Şuan kullandığım süpürgenin tutma sağında fırça başlığı var tak çıkar sorunu yok ve ben evi süpürürken onunla da tv ünitesi masa tozunu rahatlıkla alıp, daha sonra silebiliyorum. Çünkü toz ellerimde kaşıntı yapıyor sürekli eldiven takıp çıkarma derdiyle uğraşmıyorum böylece sürekli toz almama da gerek kalmıyor. O yüzden başlık benim için önemli. 😊
Anladım ama sizinki pratikmiş işte tak çıkar yok

Yeni alırken de ona bakın demek istedim zira tak çıkar Cidden eziyet o parça bir yerde kaldı bu şurada vs

Bir de daha pratiği yardımcınız yoksa öyle bir düzene geçseniz

İki katlı ev iki çocuk neden hep süz süpüresiniz ki

5 seneye yaklasti philips marathon kullaniyorum. En son modeli, siyah acik kahve gibi olan. Cok memnunum. Hala super cekiyor, filtresini de oyle surekli temizlemiyorum. Bazen aylarca unuttugum oluyor temizlemeyi. Yine de hic sorun yasamadim. Bir de iki yasindaki oglum surekli pat kut yere carpmasina ragmen kumandasina da birsey olmadi, cok sukur 😁
Rowenta da Allah var o konuda bayağı dayanıklı çıktı. Zavallı süpürgenin başına gelmeyen kalmadı ama tutma başlığı falan sapasağlam. Özellikle Dyson istememin sebebi dışarı toz vermemesi ve filtre derdinin olmaması.

Rowenta da Allah var o konuda bayağı dayanıklı çıktı. Zavallı süpürgenin başına gelmeyen kalmadı ama tutma başlığı falan sapasağlam. Özellikle Dyson istememin sebebi dışarı toz vermemesi ve filtre derdinin olmaması.
Evet dyson benim de cok ilgimi cekiyor bu ara ama evdeki sapasaglam henuz 😁 bence alinabilir. Kullanmadigim icin pek birsey diyemiyorum ama kullananlar genelde memnun sanirim. Philips de dusunurseniz ben memnunum. Umarim dayanmaya devam eder bize 😁

Size istediğiniz süpürgeyi alsın,kendine de basit bir dikey süpürge alsın ,dyson değilde daha uygun fiyatlı birşey yani. En makul olan bu olur bence.
Ben genel temizlikte Rowenta silence force kullaniyorum(sessiz olduğu için almıstım),masa altını,ufak tefek dökülenleri o an temizlemek içinde dikey süpürge kullanıyorum. Sesi çok çıkmasa dikey süpürgeyi daha fazla kullanırdım sanırım zira pratik geliyor bana kullanmak ama biraz gürültülü çalışıyor benimki.
Evde kirby'de var ama 9 senede 2 yada 3 kez kullanmışımdır pratik gelmiyor bana

Sorun da benim normal elektrikli dyson istemem, eşimin de şarjlısına takmış olması. Yani şarjlı alırsa dyson alacak ama bu defa benim istediğim olmuyor. Mesele benim istediğim olsun da değil, kullanım konforu. Tamam şarjlı konforlu biliyorum ama normali kadar iyi süpürür mü? Benim önceliğim ana temizlik eşimin ki günü kurtarayım mantığı. Kaldık öyle ortada.

Marathon alın pişman olmazsınız. Dyson'a o kadar para vereceğinize aynı kaliteyi Marathon'la hayli hayli yaşarsınız.
Ya Dysonda ısrar etmemin sebebi dışarı toz vermemesi. Ya şarjlı dyson alıp, philips marathon alacağız ya da sadece elektrikli dyson. Evim çok toz oluyor ve halılarım da yeni değil ama aşırı toz bırakıyor. Hayırlısı bakalım.

Ben de bunla ilgili konu açmıştım. Şubat ayında Dyson animal pro 2 aldım. İndirimli fiyatı 4000 idi. Yalnız satıcı evde hayvan beslemiyorsaniz multifloor modelinden de memnun kalırsınız, fark yok dedi ama biz tamamen estetik görünümünden dolayı animal pro 2 yi seçtik.
Çok teşekkür ederim. Bende ya big ball animal pro 2 ya da big ball parquet 2 istiyorum. Eşim de şarjlılarına takmış durumda. Bakalım bu sessiz savaşı kim kazanacak.

Anladım ama sizinki pratikmiş işte tak çıkar yok

Yeni alırken de ona bakın demek istedim zira tak çıkar Cidden eziyet o parça bir yerde kaldı bu şurada vs

Bir de daha pratiği yardımcınız yoksa öyle bir düzene geçseniz

İki katlı ev iki çocuk neden hep süz süpüresiniz ki
Doğumdan önce yardımcı geliyordu, doğumdan sonra almayı bıraktım. 2-3 ay içinde halletmem gereken işler var. Onları halledeyim tekrar başlayacağım yardımcı almaya haftada bir. En azından diyorum ki o döneme dek, eski süpürgeyi yukarı koyarım yenisi alt katta durur çıkar indir derdi olmaz.

Ben biraz da kendime işkence etmeyi seviyorum galiba 🙈 Eşim de bana kızıyor bu konuda yardımcı al diye ama iflah olmaz bir insanım.

X