Evdeki temizliğin ömrü

gamzeligunler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2022
282
353
33
Ya kızlar ben tek yaşıyorum bi de kedim varevde çok güzel temizlik yapıyorum en fazla 2 gün dayanıyor Öyle dağınık bi insan da değilim bi bakıyorum ev iki günde dağılmış. Ben istiyorum ki evde haftada bir her yeri süpürüp sileyim bütün hafta öyle gitsin ama olmuyorbenim gibi olan var mı lütfen yanlız olmadığımı söyleyin

Tabi ki yalnız değilsin :)))
Ben, eşim ve kedim yaşıyoruz, biz bütün gün işteyiz
Dün temizlik günüydü, sövdüm evden çıkan toza pisliğe :)))
Hafta içi sürekli toparlarım, banyo temizliği yapılır, robot süpürge çalışır ama yok yine pis yine pis, şöyle kalem gibi bir evim olamadı yıllardır :)

var!Beeeen been beeen! :)

Benim kedim yok ama evim aşırı çabuk kirleniyor. Gerçekten anlayamadım. Zaten haftaiçi işe git gel akşam hiçbi şey yapmak istemiyorum, bulaşık çıkmasın diye yemek bile yemeyeceğim normal zamanlarda ki yemediğim de oluyor. Allahtan şu an orucum da bulaşık az.

Maalesef her hafta temizlik, etrafı toplama yapmak gerekiyor. Haftaiçi zor, haftasonu da 2 ye bölüyorum. Dün yerleri sildim viledayla sonra süpürdüm, mutfak dolaplarını sildim, toz aldım. Etrafı topladım. Çamaşırları yıkadım, astım.

Bugün de lavaboları ve tuvaleti yıkayacağım. Akşama misafirim var. Başka da bi şey yok. :) Bence her haftasonu evi silip, süpürmeye ayırabilirsiniz 1 günü. Ben eğer bi haftasonunu atlasam diğer haftaya bıraksam her yer savaş alanı gibi oluyor ve çok fazla toz oluyor.

Aynı dert bende de var. Eşim, ben ve kedi olarak yaşadığımız bir ev nasil bu kadar çabuk dağılır ve pislenir bilmem.. üstelik sürekli ev supuruyorum ve koltuk siliyorum kedim çok uzun tüylü olduğu için. Kısmet :))

Herkes ayni inan bana. Kedi olmasa bile. Evde 2 kisiyiz. Ne kadar bulasık cikarabiliriz, ne kadar camasir cikabilir, ne kadar toz olabilir diye dusunuyordum ben de. Ama 2 gunde bir ayni. 3. Gün mutlaka bir makine camasir. Bulasık makinesi ne alemde soylemek istemiyorum. Olay boyle her zaman

buna mı takıldım evet takıldım yaa
önce silip sonra mı süpürüyorsunuz

Bence onun ömrü yok. Çalışıyorum, her sabah olması gerekenden daha erken kalkıp evi toparlayıp öyle işe gidiyorum. Akşam gelince sil, süpür, toz al, çamaşır vs. hiç bitmiyor, asla oturamıyorum. Yine de temiz değil. Biri çat kapı gelse her yer her yerde. Küçük çocuğum da var tabii düzenli kalmıyor. Ben çareyi bir uzmandan yardım almakta buldum. Çünkü ben temizlemekten vazgeçemiyorum ev temiz olmamaktan.

Siz aldığınız eşyayı tekrar yerine koymuyorsunuz demekki dağınıklık oluyorsa. 2 güne kalmadan tozlanir ev , eee bide kedi tüyü olunca.

Benim ev akşama savaş alanı oluyor. İki çocuğum var ama çocuksuzken de aynıydı. Fazla eşyanız varsa o yüzden dağılıyor olabilir

Her gün silip süpürüyprum, hergün çamaşır yıkanır, mutfakta bulaşık günün her saati bitmez. Ama ben herhalde başkasının evini silip süpürüyorum ki hergün dünün aynısı oluyor, başka bi açıklaması yok bunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…