• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçe Bakımı ve Çiçekler Evdeki saksı çiçeklerimizi gösterelim mi?

çiçeklermi beni sevmiyor benmi çiçekleri sevmiyorum belli değil
şaka bi yana evim güzel güneş görmediği için malesef çiçeklerim kısa ömürlü oluyor
şuan evde canlı çiçek namına vazodaki bambularımdan başka bişeyim yok-tatlicadiarzu-

peygamber kılıcı al cnm çok çaba gerekmiyo her ortamda oluyo o

ben 3 kez denedim başaramadım cnm yaa

bide evde saksıya menekşe dikmek istiyorum
evine diken yokmu nezaman dikmeli

Canım sen nereye dikmiştinki,bahçeyemi yoksa kaydirigubbakcemile3
biz hep eve dıktık saksıya tabı

Leyla01
coktandir bu topige ugramiyordum,3 saksi cicegim daha var,yarin eklerim insallah resimlerini.
hadi bekliyoruzzz

Son düzenleme:
merhaba birkaç ay önce aldığım menekşem çiçek açacak tomurcuklanmış sabırzılıkla çiçeklerin açmasını bekliyorum hemen eklicem buraya

YAMAN :roflol: ayy bende çok güldüm ama canım şöyle yazmışsın bide evde saksıya menekşe dikmek istiyorum evine diken yokmu nezaman dikmeli bende Allah Allah dedım önce nereye dikti acaba.Ama haksızmıyım canım evine diken yokmu deyınce bende öyle dedım :roflol: Saftirik im ben

YAMAN :roflol: ayy bende çok güldüm ama canım şöyle yazmışsın bide evde saksıya menekşe dikmek istiyorum evine diken yokmu nezaman dikmeli bende Allah Allah dedım önce nereye dikti acaba.Ama haksızmıyım canım evine diken yokmu deyınce bende öyle dedım :roflol: Saftirik im ben

yaman :roflol: Ayy bende çok güldüm ama canım şöyle yazmışsın bide evde saksıya menekşe dikmek istiyorum evine diken yokmu nezaman dikmeli bende allah allah dedım önce nereye dikti acaba.ama haksızmıyım canım evine diken yokmu deyınce bende öyle dedım :roflol: Saftirik im ben

allah hep güldürsün cnm
ben lale diceme sanırım menekşe yazmışım
bencede komik olmuş

Lale kisin olmaz gibi geliyor bana.Yani benim bildigim lale ilkbaharda olur birde biliyorsun omurleri cok kisa oluyor.Evde olur mu bilmem ama sanmam dene bakalim olursa guzel olur.

Bunlar da benden...

34e92915e37b.jpg

6a2d80f983c1.jpg
Ciceklerin aski :)
0cde32717f6f.jpg

ff7ca1218efc.jpg

101641d36779.jpg

Menekse almak istiyordm ben ama bulamadigim icin menekse niyetine ona benzer bi cicek aldm.tomurcukladi.acinca ekliycem resmini

Son düzenleme:
Son düzenleme:
menekşeye benziyo hakkaten cnm ya
rengide çok hoş adı ne acaba

Back
X