- 16 Ağustos 2007
- 4.225
- 5
- 358
Teşekkür ederim canım evet herkesin çicegi çok güzel,senin yok mu hiç çicegin varsa paylaşırmısın bizimle a.s.
ekliyçem canım ama fazla yok çiçeğim almayı düşünüyorum yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım evet herkesin çicegi çok güzel,senin yok mu hiç çicegin varsa paylaşırmısın bizimle a.s.
merhaba kzılar ben çiçek işine yeni başladım ama çok zevk aldığımı fark ediyorum. çiçeklerim de bol bol çiçek açarak beni onaylar gibiler. şimdilik sadece iki tanecikler. şimdi de sümbüllere merak saldım. nasıl bakıldığını bi anlarsam hemen edineceğim bir iki tane a.s.
işte kızım:
bu kızımın da kopkoyu bordo çiçekleri vardı. saksını değiştirirken elimden düşürdüm. çiçeklerini kırdım senağlama ama yeni tomurcukları açmaya çalışıyor. beni affetmiş anlayacağınız. çook özür diledim ama...
![]()
bunlar da bebişlerim. yakında anneanne olacağım inşallah senağlama
![]()
aman hayatım nasıl bakacaksın diye vıdı vıdı eden kocişime de buradan selam olsun!!kaydirigubbakcemile3 :enbuyukkk: a.s.
Selam canim hosgeldin aramiza menekselerin cok guzel.Cicek bakmak beni cok mutlu ediyor iki uc derken simdi ev ormana dondu.
Ben anneanne oldum bile topigi incelediysen gormussundur resimlerini dipten minik yapraklar cikmaya baslayinca nasil sevindigimi anlatamam :roflol: a.s.a.s.
çook teşekkür ederim canım. inşallah benim torunlarım da yakında çıkar. kaydirigubbakcemile3 ben de bu işin beni bu kadar saracağına inanmıyordum. şimdi salona kızzlaaaaaar diye giriyorum çook zevkli inşallah yakında benim de bir ormanım olur.. kaydirigubbakcemile3 sevgiler... a.s.
Ya canım benimkilerin sapları çok kısaydı senin kadar uzun sapı olan yoktu. o nedenle öyle diktim umarım çıkarlar a.s.
Him anladim cikarlar o zaman merak etme canim.a.s.
Umarım canım ya bir iki ay bekleyen de var bir yıl da kaydirigubbakcemile3 umarım ben çok beklemem kaydirigubbakcemile3 a.s.
annemin menekşe yaprakları suya deyio bugüne kadar çürüyen olmadı
(sözüm meclisten dışarı) saftirikçiğim sen yavruları da annelerini suladığın sıklıkta mı suluyorsun? :uhm:
:roflol: Hayir canim yavrulari daha çok suluyordum yani minik yapraklar dipten çıkmaya başlayana kadar topraklarını hıç kuru bırakmadım.Normalde topraklarına bakıp kuru ise suluyorum.