• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçe Bakımı ve Çiçekler Evdeki saksı çiçeklerimizi gösterelim mi?

annemin çiçekleri dometesleri

camın köşesindeki peygamber kılıcı boyu 170 i aştı

Son düzenleyen: Moderatör:
Superisi22 Maşallah çok güzel annenin çiçekleri domatesleri ama benim domateslerim daha minicik yaa benneyaptımki anneninkileri görünce domateslerimi ihmal etmeye başladım kaydirigubbakcemile3 Maşallah tekrardan :nazar: çok güzeller.

merhaba kzılar ben çiçek işine yeni başladım ama çok zevk aldığımı fark ediyorum. çiçeklerim de bol bol çiçek açarak beni onaylar gibiler. şimdilik sadece iki tanecikler. şimdi de sümbüllere merak saldım. nasıl bakıldığını bi anlarsam hemen edineceğim bir iki tane a.s.

işte kızım::nazar:

bu kızımın da kopkoyu bordo çiçekleri vardı. saksını değiştirirken elimden düşürdüm. çiçeklerini kırdım senağlama ama yeni tomurcukları açmaya çalışıyor. beni affetmiş anlayacağınız. çook özür diledim ama...
url]

bunlar da bebişlerim. yakında anneanne olacağım inşallah senağlama

url]

aman hayatım nasıl bakacaksın diye vıdı vıdı eden kocişime de buradan selam olsun!!kaydirigubbakcemile3 :enbuyukkk: a.s.

merhaba kzılar ben çiçek işine yeni başladım ama çok zevk aldığımı fark ediyorum. çiçeklerim de bol bol çiçek açarak beni onaylar gibiler. şimdilik sadece iki tanecikler. şimdi de sümbüllere merak saldım. nasıl bakıldığını bi anlarsam hemen edineceğim bir iki tane a.s.

işte kızım::nazar:

bu kızımın da kopkoyu bordo çiçekleri vardı. saksını değiştirirken elimden düşürdüm. çiçeklerini kırdım senağlama ama yeni tomurcukları açmaya çalışıyor. beni affetmiş anlayacağınız. çook özür diledim ama...
url]

bunlar da bebişlerim. yakında anneanne olacağım inşallah senağlama

url]

aman hayatım nasıl bakacaksın diye vıdı vıdı eden kocişime de buradan selam olsun!!kaydirigubbakcemile3 :enbuyukkk: a.s.

Selam canim hosgeldin aramiza menekselerin cok guzel.:nazar:Cicek bakmak beni cok mutlu ediyor iki uc derken simdi ev ormana dondu.
Ben anneanne oldum bile topigi incelediysen gormussundur resimlerini dipten minik yapraklar cikmaya baslayinca nasil sevindigimi anlatamam :roflol: a.s.a.s.

Selam canim hosgeldin aramiza menekselerin cok guzel.:nazar:Cicek bakmak beni cok mutlu ediyor iki uc derken simdi ev ormana dondu.
Ben anneanne oldum bile topigi incelediysen gormussundur resimlerini dipten minik yapraklar cikmaya baslayinca nasil sevindigimi anlatamam :roflol: a.s.a.s.

çook teşekkür ederim canım. inşallah benim torunlarım da yakında çıkar. kaydirigubbakcemile3 ben de bu işin beni bu kadar saracağına inanmıyordum. şimdi salona kızzlaaaaaar diye giriyorum çook zevkli inşallah yakında benim de bir ormanım olur.. kaydirigubbakcemile3 sevgiler... a.s.

çook teşekkür ederim canım. inşallah benim torunlarım da yakında çıkar. kaydirigubbakcemile3 ben de bu işin beni bu kadar saracağına inanmıyordum. şimdi salona kızzlaaaaaar diye giriyorum çook zevkli inşallah yakında benim de bir ormanım olur.. kaydirigubbakcemile3 sevgiler... a.s.

Canım bir şey dikkatimi çekti diktigin menekşe yapraklarının sapları çokmu kısaydı yada hepsi topragın altında mı? Eger topraga derin diktiysen çürüyebilir çünkü menekşe yapraklarına su deymemeli bildiğim kadarıyla bak altta benim menekşeler eklemiştim resimlerini.Yapragın sapının 1 cm kadarı toprağın altında
753.jpg
[/IMG]

Son düzenleme:
Ya canım benimkilerin sapları çok kısaydı senin kadar uzun sapı olan yoktu. o nedenle öyle diktim umarım çıkarlar a.s.

(sözüm meclisten dışarı) saftirikçiğim sen yavruları da annelerini suladığın sıklıkta mı suluyorsun? :uhm:

(sözüm meclisten dışarı) saftirikçiğim sen yavruları da annelerini suladığın sıklıkta mı suluyorsun? :uhm:

:roflol: Hayir canim yavrulari daha çok suluyordum yani minik yapraklar dipten çıkmaya başlayana kadar topraklarını hıç kuru bırakmadım.Normalde topraklarına bakıp kuru ise suluyorum.

:roflol: Hayir canim yavrulari daha çok suluyordum yani minik yapraklar dipten çıkmaya başlayana kadar topraklarını hıç kuru bırakmadım.Normalde topraklarına bakıp kuru ise suluyorum.

işte ben de öyle yapıyorum haftada bire falan tekabül ediyor. sence normal mi? a.s.

kızlar bugün pazardan çilek aldım boş ki saksım vardı diktim saksıda çilek yetiştirdiniz mi hiç oldurmuş olanınız varsa bu işin oluruu anlatır mı bana :)))

ay cıceklerınız cok hos aradaslaar
usenmedım hepsıne baktım sayfaların ıcım acıldı
benımde nacizane ciceklerim var 2 tane afrika meneksem var 1 tane karanfil bırde esım adı flamıngo cıcegıydı sanırım ondan almıs.
bırde gecen hafta cok heves ettım taa pazara gıttım domates kalmamıs biber salatalık ve cilek fidanı aldım yagmurda yagıyordu, saksı toprak aldım bır hecesle diktim hepsını
her sabah neseyla bakıyorum buyuyecekelermı dıye
bıde ne goreyım balkonda kuslar gelmıs butun yapraklarını yemısler benım fıdanlar kel gibi kalmıs
nasıl uzuldum nasıl bi tane biber bi tane de cilek fidanı tekrar yesermeye calısıyor garıplerim

bırazdaha iyilessinler bende koyarım resimlerini insallah

balkonda hali vardi devrilmis ve cicegimin birinin yapraklari fena halde gitmis.
bi digeriyse soguk vurmus gibi oldu yapraklari:çok üzgünüm:
ama ektigimi´n bir tanesi yaprak cikaricak hayirlisiyla....

insanin ici aciliyo cicekleri gördükce.

Back
X