• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçe Bakımı ve Çiçekler Evdeki saksı çiçeklerimizi gösterelim mi?

Toprağın nasıl ki canım torf mu? Sanmıyorum uçuşacağını ama sen bilirsin o_O
Kullanmadığın bir oda veya köşe, cam kenarı gibi bir yer de olur.
Ben olsam ne yapardım diye düşünüyorum, buzdolabının üzerine serip üstüne de büyük, şeffaf bir saklama kabı kapatırdım galiba :KK45:

ayyy şu işlerimi halledeyim de hemen yer bakacağım evde onaa :KK53:

kızlaaaar bilin bakalım bu küçücük şey neyyyyy :KK73::KK73:

Eklentiler

• 20150323_141415.webp
    20150323_141415.webp
    76,6 KB · Görüntüleme: 94
Ben seneler önce heveslenip almıştım fesleğen. Koparıp salataya falan koyuyordum ama kopardığım yerler kuruyordu sonra o_O
Belki de koparmak değil kesmek lazımdı bilmiyorum ki. Yaşamadı zaten kuruyup gitti tamamen.

Ben seneler önce heveslenip almıştım fesleğen. Koparıp salataya falan koyuyordum ama kopardığım yerler kuruyordu sonra o_O
Belki de koparmak değil kesmek lazımdı bilmiyorum ki. Yaşamadı zaten kuruyup gitti tamamen.

NASIL KOPARIYORDUN CANIM ALT YAPRAKLARDAN KOPARMAK LAZIMMIŞ ALTTAN KOPARINCA YUKARDAKİ YAPRAKLAR DAHA GÜZEL GELİŞİYORMUŞ

NASIL KOPARIYORDUN CANIM ALT YAPRAKLARDAN KOPARMAK LAZIMMIŞ ALTTAN KOPARINCA YUKARDAKİ YAPRAKLAR DAHA GÜZEL GELİŞİYORMUŞ
Ucundan koparıyordum canım ama küçüktüm tecrübesizdim o zamanlar :)
Dediğin gibi alttan keskin bir şeyle almak daha iyi olacaktır. Ama yine de fesleğen zor gibi ya pek nazlı.
Sizinkiler sağlıklı olur inşallah.

Ucundan koparıyordum canım ama küçüktüm tecrübesizdim o zamanlar :)
Dediğin gibi alttan keskin bir şeyle almak daha iyi olacaktır. Ama yine de fesleğen zor gibi ya pek nazlı.
Sizinkiler sağlıklı olur inşallah.

ayyy hep nazlı şeyleri sevmişim ben de :KK53:
hayırlısı olsun canım ya beklemedeyiz bakalım nasıl şeyler çıkacak ortaya :kk77:

nasıl geçti sınavın canım
çıkması yakındır canım sera etkisi yaptıysan ve hergün fıs fıs yapıyosan çıkar inşallah bide biraz sıcak olsun bulunduğu ortam kalorifer yada güneşten bunalsın

iyi geçti şükür canım.. ama ben asıl direksiyon sınavından korkuyorum, hayırlısı bakalım...
sera yapmadım ben, fısfıs da yapmıyorum :(
sadece gün aşırı suluyorum, zaten güneş alan pencerde duruyor.. evim de gayet sıcak.. biraz geç çıkacak sanırım..sera falan yapmadığım için...

iyi geçti şükür canım.. ama ben asıl direksiyon sınavından korkuyorum, hayırlısı bakalım...
sera yapmadım ben, fısfıs da yapmıyorum :KK43:
sadece gün aşırı suluyorum, zaten güneş alan pencerde duruyor.. evim de gayet sıcak.. biraz geç çıkacak sanırım..sera falan yapmadığım için...

geçersin inşallah canım :)
geç olun da güç olmasın filizlenir inşallah

Bende iyiyim Allaha Şükür canim
çıkar çıkar inşallah sabret susuz bırakma

şu küçücük filizi görünce nasıl mutlu oldum var ya anlatamam :21:
eşim de noldu ne bu mutluluk dedi bak ne olmuş diye gösterdim buna mı bu kadar sevindin dedi:KK67:

zeynep rabia kızlar tohumlarmı yeşerdi patladı fesleğenmi ??? ayyyyyyyyy bu çok sevindirici olmalı bnde çok mutluyumyaprak menekşem minnacık patlamış gördümmmm :confused::confused::confused:
bnde tohum kardeşliğine biber ve fesleğenle katılıyom sizlere bugun fesleğen ektim bklım nolcekkkkkkk
yasemin cnm yolculukmu var güle güle git inşallah tatlım bnde yrn olsada cicilerimi alsam diyommmmm :KK73::KK73::KK73:

Back
X