- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
Teşekkürler uzat ama daha güzelleri senin olsun keske.
7 tane menekşem var doyamadım daha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler uzat ama daha güzelleri senin olsun keske.
Ben çiçek bakmaya yeni başladım ve menekşe hakkında da pek bilgim olduğu söylenemez. :) ama cok güzeller7 tane menekşem var doyamadım daha![]()
Hayır canım çiçeği yok galiba :) böyle küçük Sedefli yaprakları var :)begonya canım, farklı bir cinsi.. bende de begonya var, sendekinin biraz daha sivri yapraklısı.. ama sonuç olarak begonya yani.. :)
çiçek açıyormu, ne renk açıyor?
Hayır canım çiçeği yok galiba :) böyle küçük Sedefli yaprakları var :)Eki Görüntüle 1462675 Eki Görüntüle 1462676
Onlar bizdende manyak o zamancanım valla begonyaya çok benziyor ama emin de olamadım şimdi...ağaçlar.net'e üye olup sorabilirsin oda binbir çeşit çiçek var ve resmini koyup sorduğunda pat diye biliyorlar...
Ay çok güldüm :)))Onlar bizdende manyak o zaman![]()
2 dana var bedelaci cnm kaç tane kuzun var :)
bnmkide bana inat yapar bi mız bi inat çok çingene oldu![]()
Cam güzeli pembe yada beyaz açıyo.Hayır canım çiçeği yok galiba :) böyle küçük Sedefli yaprakları var :)Eki Görüntüle 1462675 Eki Görüntüle 1462676
Duvarları fayan s filan yaptırma onun modası geçti .Mermerler var parlak eksiz temizlik derdi yok bi bak nete.İnci beyazı dolaplarda favorim .Koyu renkler boğuyo bide mutfak kücükse dar gösterir.flores yorumun için sağol cnm bunlara mutlaka dikkate alıcam beğenmen ayrı bi hava kattı bnde acaba çok koyuda yaşlı işimi derler diye
yasemin cim dolap tavsiyelerine ihtiyacım vardı çok iyi oldu sormam kendimi beğendim şimdi bak
gün konusuna gelince hiçççççççççççç sevmedim yrn bahanem var diğerlerinide öle yapıcam
kendini ne güzel tarif etmişsin sanki tanışıyoz uzun zmndır bnde çok doğalımdır herkezle kafa dengi olurum dıştan görenler çok havalı der hiçte öyle değilim
zeynep bende sendenim galiba neymiş öyle saçma sapan günler felan milletin dır dırını çekmek zorunda değiliz kızımı hiç götürmedim götürmek istemedim
bende böyle gayet mutluyum anca laf arıyolar
Canim bu nergis mis gibi kokaryav kıslar lalem açtı ama ben laleye pek benzetemedim
bu nedir yahuumis gibi kokuyo
ayy çok sevindim peki bu sürekli açarmı yoksa 1 seferlikmiCanim bu nergis mis gibi kokar
Canim ayni lale gibi Kisa sure duracak sonra kuruyacak gelecek yila tekrar ekeceksinayy çok sevindim peki bu sürekli açarmı yoksa 1 seferlikmi
gerçektenmiCanim ayni lale gibi Kisa sure duracak sonra kuruyacak gelecek yila tekrar ekeceksin