• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçe Bakımı ve Çiçekler Evdeki saksı çiçeklerimizi gösterelim mi?

begonya canım, farklı bir cinsi.. bende de begonya var, sendekinin biraz daha sivri yapraklısı.. ama sonuç olarak begonya yani.. :)
çiçek açıyormu, ne renk açıyor?
Hayır canım çiçeği yok galiba :) böyle küçük Sedefli yaprakları var :)
1426876355447.webp
1426876406226.webp

flores yorumun için sağol cnm bunlara mutlaka dikkate alıcam beğenmen ayrı bi hava kattı bnde acaba çok koyuda yaşlı işimi derler diye ;)
yasemin cim dolap tavsiyelerine ihtiyacım vardı çok iyi oldu sormam kendimi beğendim şimdi bak :KK52::KK52:
gün konusuna gelince hiçççççççççççç sevmedim yrn bahanem var diğerlerinide öle yapıcam
kendini ne güzel tarif etmişsin sanki tanışıyoz uzun zmndır bnde çok doğalımdır herkezle kafa dengi olurum dıştan görenler çok havalı der hiçte öyle değilim
zeynep bende sendenim galiba neymiş öyle saçma sapan günler felan milletin dır dırını çekmek zorunda değiliz kızımı hiç götürmedim götürmek istemedim
bende böyle gayet mutluyum anca laf arıyolar

Günaydınnnnn dün gece yarısı uyandım ilk önce kızımın üstüneü örttüm ardından kıyamadım kapalı balkondaki arapsaçı çiçeğimin üstüne çorba kasesi kapadım :)))) istanbul da kar soğukları var yine kafama takıldı soğuktan üşürmü acaba diye kapadım bende rahat uyudum. Evin içine koyduğum küçük sasaksıdakiler dün baktım pek memnun görünmüyorrlar. 2 tanesini kapalı balkona, diğer 2 tanesini de kaloriferi yanmayan serin odama koydum. her iki bölgedeki saksılarımında '1'er tanesinin üstünü kapayıp sera etkisi yaptım ne olur ne olmaz diye. Inşallah tutarlar

flores yorumun için sağol cnm bunlara mutlaka dikkate alıcam beğenmen ayrı bi hava kattı bnde acaba çok koyuda yaşlı işimi derler diye :KK66:
yasemin cim dolap tavsiyelerine ihtiyacım vardı çok iyi oldu sormam kendimi beğendim şimdi bak :KK52::KK52:
gün konusuna gelince hiçççççççççççç sevmedim yrn bahanem var diğerlerinide öle yapıcam
kendini ne güzel tarif etmişsin sanki tanışıyoz uzun zmndır bnde çok doğalımdır herkezle kafa dengi olurum dıştan görenler çok havalı der hiçte öyle değilim
zeynep bende sendenim galiba neymiş öyle saçma sapan günler felan milletin dır dırını çekmek zorunda değiliz kızımı hiç götürmedim götürmek istemedim
bende böyle gayet mutluyum anca laf arıyolar
Duvarları fayan s filan yaptırma onun modası geçti .Mermerler var parlak eksiz temizlik derdi yok bi bak nete.İnci beyazı dolaplarda favorim .Koyu renkler boğuyo bide mutfak kücükse dar gösterir.

Günaydııınn :)
Ben bugün ailemin yanına uçacağım babama doğum günü sürprizi :)
1 aydır bu günü bekliyorum :rolleyes:
Baba evimde kalan çiçeklerimin de resimlerini çekeceğim :) Belki dönerken de yanımda getirebilirim bir iki parça. :)

Back
X